Welkom
Welkom
bij Globe Group

Welkom

Bij Globe Group

header-warehouse

Veiligheid  

In de breedste zin van het woord

zorg

Beveiliging

In de zorg. Altijd dichtbij

header-kluis

Beveiliging

Mobiele Surveillance, alarmopvolging, objectbeveiliging, opleidingen & meer

ontwerp-zonder-titel-28

Beveiliging

Collectieve beveiliging. Samen sta je sterker dan alleen

header-nix2

Evenementenveiligheid

Beveiliging, verkeersveiligheid, veiligheidsplannen & meer

Verkeersveiligheid
Verkeersveiligheid

Verkeersveiligheid

PSO gecertificeerd en specialist in opleidingen

gs-

Samen veilig

Wij staan voor u klaar

De highlights van december 2022

  • De hoogtepunten uit december 2022
  • De maand van de afsluiting
  • Terugblikken

 

Heb jij ook zo genoten van de bomvolle decembermaand? Wij wel, en daarom blikken we er graag nog even op terug. Van Sinterklaas tot de Globe eindejaarsconference: hierbij december in een notendop!

Sinterklaas


Op 5 december was het Sinterklaas. Als cadeautje voor onze volgers hebben we op Pakjesavond het tweede deel van de hoogtepunten uit 2022 gedeeld. Een leuk cadeau van onze eigen Sint Gerard!

Gunning aanbesteding VGGM voor Globe Security 


Weet je nog? De onzekere tijden van corona, waarin we een avondklok hadden, veel moesten testen, in quarantaine moesten en winkels en de horeca gesloten waren. Gelukkig is deze roerige tijd alweer even voorbij, maar nog steeds hangt er corona in de lucht en nemen we – in mindere mate weliswaar - maatregelen om onszelf tegen het virus te beschermen. 

De priklocaties voor het coronavaccin zijn nog steeds open. Om de veiligheid op deze locaties te waarborgen is er vraag naar beveiligers. Daarom hebben wij onlangs deelgenomen aan de aanbestedingsprocedure bij de Veiligheids- en Gezondheidsregio Gelderland-Midden, voor de inzet van beveiligers rondom de priklocaties. Het goede nieuws is dat wij deze opdracht gegund hebben gekregen. We zijn blij dat we niet alleen in de hectische coronatijd, maar ook nu opnieuw weer ondersteuning op deze locaties kunnen bieden. Onze kracht ligt hierbij bij het flexibel meeschalen naar de behoefte. 

Lees nieuwsbericht Gunning aanbesteding VGGM voor Globe Security

Nieuw trainingsmateriaal & een nieuwe agenda voor BOC Opleidingscentrum


December is niet voor niets 'De maand van de afsluiting' bij Globe. Deze maand staat in het teken van het jaar afsluiten en voorbereidingen treffen voor een nieuw jaar. Voor BOC Opleidingscentrum betekende dit een nieuwe opleidings- en cursusagenda én nieuw trainingsmateriaal.

Ben jij ook al bezig met de planning van dit nieuwe jaar? Vergeet hierbij dan niet om de veiligheidscursussen mee te nemen. BOC Opleiding helpt je hier graag bij en maatwerk staat bij ons centraal. Bekijk onze nieuwe agenda nu op de website:

Bekijk de agenda van 2023

Hoogtepunten uit 2022


Wanneer je Globe al wat langer volgt op social media, weet je dat we het afgelopen jaar elke maand onze hoogtepunten van de maand in een overzicht als deze hebben uitgelicht. Maar 2022 kende voor ons zoveel hoogtepunten, dat we in december vier maal de hoogtepunten uit 2022 per kwartaal hebben gedeeld. Een goed moment om terug te kijken op 2022 en onze successen te delen. Iets gemist? Lees ze hieronder terug.

Lees hoogtepunten deel 1

Lees hoogtepunten deel 2

Lees hoogtepunten deel 3

Lees hoogtepunten deel 4

Fijne Kerstdagen


Naast terugblikken stond december ook in het teken van gelukswensen. En wie kunnen jullie nu beter fijne Kerstdagen wensen dan onze eigen kantoorhonden Jack en Arpad? Ook dit jaar hebben we hen weer in een kerstpakje gehesen om iedereen fijne Kerstdagen te wensen. Een hoogtepunt uit december 2022!

GEEN CLAUDIA DE BREIJ, YOUP VAN ’T HEK OF GUIDO WEIJERS DIT JAAR: MAAK JE BORST NAT VOOR DE EINDEJAARSCONFERENCE VAN GLOBE


Denk je aan december dan denk je aan cadeautjes, kerstdiners, samenzijn, mooi versierde kerstbomen en Oud & Nieuw. Maar ook de eindejaarsconference mag in dit rijtje niet ontbreken. Dit jaar was het niet Claudia de Breij, Youp van 't Hek of Guido Weijers die voor de eindejaarsconference is gestrikt, maar ons eigen directieteam van Globe. Lach mee en lees de eindejaarsconference hieronder terug.

Lees Globe eindejaarsconference

Vacature: planner


Heb jij je buikje goed volgegeten tijdens de feestdagen, maar ben je hongerig naar een nieuwe baan? Zoek dan niet verder! Bij Globe hebben we nog steeds een hele leuke vacature openstaan waarmee jij het jaar goed kunt beginnen. Bekijk de vacature voor planner nu op onze website. 

Bekijk de vacature

Gelukkig nieuwjaar en een veilig 2023!


We sloten het jaar 2022 af en nu ook deze blog af met een laatste gelukswens: wij wensen iedereen een gelukkig nieuwjaar en een veilig 2023! Wil je niets van ons missen in het nieuwe jaar? Blijf ons dan vooral volgen op onze social media, voor nog meer hoogtepunten in 2023!   

Bel voor een afspraak met: 0314 - 35 12 20