3-4

Leren & werken

  • Gratis opleiding
  • Baangarantie
  • (Evenementen)beveiliger
  • Verkeersregelaar

Lijkt het jou leuk om bij Globe te komen werken, maar beschik jij nog niet over de juiste opleidingen / certificaten? Via de Globe Academy bieden wij jou de mogelijkheid om professional te worden en bij ons aan de slag te gaan!

Opleidingen Globe Academy

Omdat wij het belangrijk vinden dat onze mensen goed opgeleid zijn, hebben wij uitsluitend voor ervaren opleiders gekozen. Mensen die uit het vak komen en hier al heel wat uren hebben doorgebracht. Uit de praktijk leren we immers het meeste. 

Onze opleidingen:

Beveiliger / evenementenbeveiliger / verkeersregelaar

Baangarantie en gratis opleiding

Je leest het goed! Baangarantie..

Bij zowel de opleiding tot beveiliger als die tot verkeersregelaar bieden wij baangarantie! Uiteraard dien je de opleiding dan wel in goede orde af te ronden en moet het gevoel van beide kanten goed zijn. Kies je voor de Globe Academy, dan wordt je scholing ook nog eens door ons betaald. Wij investeren graag in mensen die uiteindelijk bij ons aan de slag gaan.

Globe Academy wat voor jou?

Lijkt het jou wel wat om aan de Globe Academy te starten en opgeleid te worden tot beveiliger, evenementenbeveiliger of verkeersregelaar? Dan horen wij graag van jou! Wij vertellen je graag alle mogelijkheden. Bel ons dus gerust of bekijk onze vacatures en solliciteer. 

Solliciteren bij Globe Group in 3 stappen

icon-1

Stap 1

Solliciteer op de vacature die bij jou past

icon-2

Stap 2

Binnen twee werkdagen nemen wij contact met je op

icon-3

Stap 3

Indien het klikt nodigen we je uit voor een kop koffie