10-2

Globe group

  • Globe Security
  • Europe traffic support
  • B. O. C. Opleidingscentrum
  • Tec Veiligheid

Wie we zijn
Globe Group is een full-service familiebedrijf, met jarenlange ervaring op het gebied van beveiliging, opleidingen en beroepsverkeersregelaars. Schakel ons in voor een totaalpakket op het gebied van veiligheid. Oprichter is Bennie Roozegaarde, sinds 2016 staan dochters Mirjam en Ilse Roozegaarde aan het roer.

Wat we doen
Globe Group is de overkoepelende organisatie van: Globe Security, Europe Traffic Support, B.O.C. Opleidingscentrum en TEC Veiligheid. Uniek is het feit dat we onze krachten bundelen. Zo vormen we een sterker geheel en kunnen we onze opdrachtgevers sneller en beter bedienen. We bieden een totaalpakket op het gebied van veiligheid, in de breedste zin van het woord en over de gehele breedte van ons land. Samen zorgen we voor (uw) veiligheid.

Globe vestiging in uw regio
Ons hoofdkantoor staat in Zelhem. We hebben daarnaast een tweetal vestigingen in de Betuwe en in Overijssel. Onze regionale aanpak is onze kracht. In een branche waarin steeds meer grote multinationals aantreden, kiezen we hier bewust voor.

Hoe we werken
Globe gaat voor een optimale beleving; menselijke benadering, service, proactief handelen, in een vroegtijdig stadium meedenken, tips geven en vooral zorg uit handen nemen. Zie het als één adres voor al uw veiligheidszaken. Samen veilig.

Globe Security     

Europe Traffic Support     

B.O.C. Opleidingscentrum     

TEC Veiligheid