Mobiele Communicatie Unit
Mobiele Communicatie Unit

Globe Group

Samen veilig!

header-pand-1

Samen veilig

Wij staan voor u klaar!

header-beveiliging

Beveiliging

Mobiele surveillance, evenementen, zorg & meer

header-nix2

Evenementen

Beveiliging, verkeersveiligheid, veiligheidsplannen & meer

header-objectbeveiliging

Mobiele surveillance

Alarmopvolging, objectbeveiliging, collectieve beveiliging, opleidingen & meer

Verkeersveiligheid
Verkeersveiligheid

Verkeersveiligheid

Ook specialist in opleidingen

Het jaar 2022 in hoogtepunten - deel 1

  • De maand van de afsluiting
  • Hoogepunten uit 2022
  • Jubileumjaar

De drukste en gezelligste tijd van het jaar is weer aangebroken: december. De tijd van Sinterklaas en zijn pieten, cadeautjes, de kerstboom versieren, samen zijn met familie en natuurlijk heel veel eten. Bij Globe Group hebben we de maand december omgedoopt tot ‘De maand van de afsluiting’. Deze hele maand zal in het teken staan van de hoogtepunten uit 2022. Met vandaag: het eerste kwartaal van het afgelopen jaar, die we natuurlijk begonnen met ons feestelijke jubileum.   

Globe 20 jaar!

Wanneer we terugdenken aan 2022 denken we terug aan een mooi jaar vol hoogtepunten. Het eerste hoogtepunt vond voor ons plaats op 1 februari 2022. We hadden nog maar nét het kerstdiner achter de kiezen en de geboorte van Jezus gevierd, tot de volgende viering alweer op onze agenda stond, namelijk ons eigen 20-jarig jubileum.

Maar liefst 20 jaar Globe en 20 jaar veiligheid. Een hele tijd, maar aan de andere kant: die twintig jaren zijn ook voorbijgevlogen. In twintig jaar tijd is Globe Security van een beveiligingsbedrijf(je) uitgegroeid naar een volwaardig beveiligingsbedrijf met een mobiele surveillance-tak en een evenementenafdeling. Daarnaast heeft Europe Traffic Support het levenslicht gezien en is ook een eigen opleidingsbedrijf BOC Opleidingscentrum aan het ‘veiligheidsmenu’ toegevoegd. Voeg daar ook TEC Veiligheid nog aan toe en daar hebben we de Globe Group zoals we deze nu kennen. Een solide familiebedrijf om trots op te zijn, die zich inmiddels alweer klaar maakt voor het 21levensjaar. 

Dit jaar hebben we ons jubileum uitbundig gevierd met onze klanten, relaties en opdrachtgevers en werknemers. Van een loterij met te gekke prijzen tot een jubileumfeest voor het personeel: het 20-jarig bestaan is niet onopgemerkt gebleven. Gelukkig hebben we de blog en foto’s nog om er ook nu nog keer van te genieten.

Lees blog ‘Er schijnt dit jaar ergens een feestje te zijn’

De eerste evenementen in 2022 na coronastilte

Na enkele jaren van coronastilte konden wij ons geluk niet op toen de eerste evenementen begin dit jaar weer doorgang konden vinden. Je begrijpt dat wij diverse vreugdedansjes hebben gedaan toen we eindelijk weer de wei in mochten en voor dat veilige gevoel mochten zorgen bij evenementenorganisaties en bezoekers.

De eerste evenementen die in 2022 plaatsvonden waren voor ons dan ook extra speciaal, want eindelijk was het moment daar: we mochten weer! Doen wat we leuk vinden én waar we tevens ook best wel goed in zijn. Als we iets hebben geleerd van de coronapandemie is dat samenwerken en de handen ineenslaan met andere partijen dit jaar belangrijker was dan ooit tevoren. Ook hebben we ingezien dat het gebruik van techniek als ondersteunend middel, bijvoorbeeld in de vorm van cameratoezicht, steeds belangrijker wordt. Dit zorgde ervoor dat onze Mobiele Communicatie en Camera Units dit jaar niet stil hebben gestaan en de veiligheid op menig evenement hebben gewaarborgd.

Benieuwd naar de kracht van samenwerken én technologie? Lees dan de blogs die wij hier in het eerste kwartaal van 2022 over schreven.

Lees blog ‘Een ijzersterke samenwerking bij carnaval Zevenaar’

Lees blog ‘TEC Veiligheid bij Boeruhrock’

Lees blog ‘Camera’s die de beveiliging ondersteunen bij evenementen is een oplossing voor de zoektocht naar personeel’

VCA certificering

Onze Mobiele Communicatie en Camera-Units hebben in 2022 misschien niet stilgestaan, maar wij zelf ook niet. Begin vorig jaar hebben we namelijk onze VCA-audit weer met een positief resultaat afgerond. Het is een officiële bevestiging van dat wat wij als bedrijf belangrijk vinden ook daadwerkelijk gebeurt: veilig en gezond werken, vóór en dóór onze medewerkers. Een VCA-certificaat is een officieel document dat je niet zomaar even klakkeloos aanvraagt en elk jaar automatisch wordt verlengd. Nee, elk jaar vindt er opnieuw een beoordeling plaats om te kijken of je aan de strenge eisen van de VCA voldoet en het papiertje mag behouden.

Tijdens de audit is vastgesteld dat ons bedrijf veiligheid, gezondheids- en milieuaspecten hoog in het vaandel heeft staan. Er was vooral een grote tevredenheid over de aansturing naar onze medewerkers en de toolboxmeeting die we per kwartaal organiseren. Tijdens deze toolboxmeeting wordt een korte presentatie gehouden over een relevant veiligheidsonderwerp, met als doel om de veiligheid binnen ons bedrijf te bevorderen. Meer lezen over deze VCA-certificering? Lees dan onderstaand nieuwsbericht.

Nieuwsbericht VCA certificering

En wist je dat we niet alleen in het bezit zijn van een VCA-certificering, maar nog veel meer certificeringen op onze naam hebben staan? Klik hier om deze te bekijken.

Ook inbrekers ontwaken uit hun coronaslaap

Het eerste deel van de hoogtepunten uit 2022 sluiten we natuurlijk af met een succesverhaal, oftewel een heterdaadje met aanhouding tot gevolg. In 2022 ging niet alleen de maatschappij weer open, ook inbrekers ontwaakten uit hun coronaslaap en gingen weer op boevenpad. Toch kregen deze boeven geen kans, want gelukkig was daar op de bedrijventerreinen de beveiliger van Globe die op scherp stond. We willen nog niet te veel verklappen, want Gerard schreef er een leuke blog over. Lees de blog hieronder. 

Lees blog ‘Ook inbrekers ontwaken uit hun coronaslaap’

Dit waren ze, de hoogtepunten uit 2022 van januari t/m april. Heb jij een Globe hoogtepunt meegemaakt in deze periode, die zeker in dit rijtje thuishoort? Deel dan je verhaal met communicatie@globegroup.nl en we voegen ‘m nog toe. Houd onze social media – kanalen deze maand in de gaten voor een verdere reeks aan hoogtepunten uit 2022.

Bel voor een afspraak met: 0314 - 35 12 20