Welkom
Welkom
bij Globe Group

Welkom

Bij Globe Group

header-warehouse

Veiligheid  

In de breedste zin van het woord

zorg

Beveiliging

In de zorg. Altijd dichtbij

header-kluis

Beveiliging

Mobiele Surveillance, alarmopvolging, objectbeveiliging, opleidingen & meer

ontwerp-zonder-titel-28

Beveiliging

Collectieve beveiliging. Samen sta je sterker dan alleen

header-nix2

Evenementenveiligheid

Beveiliging, verkeersveiligheid, veiligheidsplannen & meer

Verkeersveiligheid
Verkeersveiligheid

Verkeersveiligheid

PSO gecertificeerd en specialist in opleidingen

gs-

Samen veilig

Wij staan voor u klaar

Gunning aanbesteding VGGM voor Globe Security

  • Aanbesteding
  • VGGM
  • Beveiliging van Globe Security
  • Veiligheid op priklocaties

Weet je nog? De onzekere tijden van corona, waarin we een avondklok hadden, veel moesten testen, in quarantaine moesten en winkels en de horeca gesloten waren. Gelukkig is deze roerige tijd alweer even voorbij, maar nog steeds hangt er corona in de lucht en nemen we – in mindere mate weliswaar - maatregelen om onszelf tegen het virus te beschermen.

De priklocaties voor het coronavaccin zijn nog steeds open. Om de veiligheid op deze locaties te waarborgen is er vraag naar beveiligers. Daarom hebben wij onlangs deelgenomen aan de aanbestedingsprocedure bij de Veiligheids- en Gezondheidsregio Gelderland-Midden, voor de inzet van beveiligers rondom de priklocaties. Het goede nieuws is dat wij deze opdracht gegund hebben gekregen. We zijn blij dat we niet alleen in de hectische coronatijd, maar ook nu opnieuw weer ondersteuning op deze locaties kunnen bieden. Onze kracht ligt hierbij bij het flexibel meeschalen naar de behoefte. Worden er nieuwe priklocaties geopend en is er veel vraag naar ondersteuning door beveiligers? Dan kunnen we de inzet opschalen zonder in te leveren op de kwaliteit. Is het rustig op de priklocaties en zijn minder beveiligers gewenst? Dan kunnen we de inzet ook weer afschalen. Dit meebuigen en inspelen op de behoefte maakt ons een flexibele partner. In tijden van corona konden we rekenen op ondersteuning van diverse partners uit brancheverenigingen, waardoor we ook tijdens de enorme piekmomenten de gewenste inzet konden bieden op de priklocaties.

Het is mooi om te zien dat Globe als aantrekkelijke werkgever wordt beschouwd, omdat we ondanks de krapte op de arbeidsmarkt toch voldoende personeel hadden en hebben om zulke grote opdrachten mee aan te kunnen. Werkzoekenden in de beveiliging weten ons inmiddels te vinden. Dit komt omdat we niet alleen mooie contracten en salarissen in de beveiliging aanbieden, maar ook staan voor een leven lang leren. Wij supporten onze werknemers om zich verder te ontwikkelen, door hen opleidingen aan te bieden waarmee ze verder komen. Hiermee worden werknemers gestimuleerd en uitgedaagd om zich verder te ontwikkelen in het beroepenveld.

Veiligheids- en Gezondheidsregio Gelderland-Midden kan door voor Globe Security te kiezen rekenen op een betrouwbare partner, waarbij de klant voorop staat en communicatie d.m.v. korte lijnen plaatsvindt. De kracht van Globe Security is namelijk dat we meer zijn dan alleen een dienstverlener. Wij zijn tevens een gesprekspartner met korte lijnen en snelle communicatie, die kwaliteit biedt in de uitvoering. Dit maakt ons niet alleen als dienstverlener, maar ook als werkgever een prettig bedrijf om mee samen te werken.

Meer weten over onze dienstverlening of openstaande vacatures? Kijk dan op www.globegroup.nl of neem contact op met Mirjam Roozegaarde, via: 0314 – 351220 of mirjam@globegroup.nl.

Neem contact op 

Bekijk onze vacatures

 

Bel voor een afspraak met: 0314 - 35 12 20