2-8

Visie

  • Verbinden
  • MVO
  • SROI
  • Partnerships
  • Beveiliging op maat

Globe Group, samen veilig


Globe Group
uit Zelhem, is de marktleider in Oost-Nederland in veiligheid- en beveiligingsoplossingen. De kern van onze organisatie wordt gevormd door een hechte familieband. Meer dan 120 medewerkers van Globe Group zorgen voor o.a. de beveiliging op bedrijventerreinen, in de zorg, cameratoezicht en op festivals. Voor het regelen van de verkeersstromen moet je bij onze beroepsverkeersregelaars zijn, maar ook onze kennis op het gebied van het adviseren en schrijven van veiligheidsplannen, weten veel opdrachtgevers te waarderen.

Globe Group is een overkoepelende organisatie van Globe Security, Europe Traffic Support, B.O.C. Opleidingscentrum en TEC Veiligheid. Uniek is dat wij onze krachten bundelen en onze klanten bedienen met zoveel mogelijk met de inzet van eigen mensen. Dat zorgt voor grote betrokkenheid bij het werk.

Bedrijfscultuur 

Betrokkenheid, loyaliteit, lange termijnvisie, flexibiliteit en Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) staan hoog in het vaandel. 

Bekijk onze bedrijfscultuur als PDF

De combinatie van korte lijnen, meedenken in een vroegtijdig stadium en maatwerkoplossingen bieden (waar kan gecombineerd met techniek), maakt dat wij een professioneel en financieel-economisch gezond bedrijf in de markt zijn, met oog voor mens en omgeving.

Van Globe Security tot Globe Group

Ondernemen zit in het bloed van de grondlegger en oprichter van ons bedrijf. In 2000 verruilde Bennie Roozegaarde zijn manier van leven (melkveehouderij met zuivelverwerking) in voor het beroep van beveiliger, om in 2002 Globe Security op te richten. In de jaren die volgenden zijn Ilse en Mirjam Roozegaarde bij in het bedrijf gekomen en is Globe Security uitgegroeid tot Globe Group. Meer info hierover vindt u onder het kopje 'Historie'.

Onderdeel van Globe Group zijn onderstaande bedrijven, allen zelfstandig functionerend, met een gemene deler: veiligheid.


Globe Security     Europe Traffic Support     B.O.C. Opleidingscentrum     TEC Veiligheid