globe_security-visie-header

Visie

  • Verbinden
  • MVO
  • SROI
  • Partnerships
  • Beveiliging op maat

Globe Group verbindt graag mensen met elkaar. Niet alleen met onze klanten gaan we een duurzame samenwerking aan, maar ook met onze medewerkers.

We voeren een actief beleid als het gaat om MVO: maatschappelijk verantwoord ondernemen. En dat zie je terug in onze hele organisatie. Ons personeelsbestand is een afspiegeling van de samenleving; wij selecteren bij het aannemen van personeel niet op leeftijd, etnische achtergrond of geslacht. We hebben een groot bestand met medewerkers met een SROI achtergrond, door mensen met een achterstand tot de arbeidsmarkt een kans te geven doen wij graag wat terug voor de maatschappij.

Ook geloven wij in synergie. Onze klanten zijn onze partners. Wij denken graag met ze mee en verzorgen beveiliging op maat. Onze leveranciers selecteren wij ook vanuit meerdere oogpunten: omdat onze roots in de regio Achterhoek liggen en we sterk regionaal geworteld zijn, willen we onze eigen regio versterken door leveranciers uit de regio aan te trekken. Hetzelfde geldt voor onze franchisevestigingen. We denken daarbij ook aan zaken zoals de CO2-ladder.


Globe Security     Europe Traffic Support     B.O.C. Opleidingscentrum     TEC Veiligheid