slide-10

Collectieve Beveiliging Achterhoek (CBA)

 • Collectieve Beveiliging Achterhoek
 • SNELSTE AANRIJTIJDEN IN DE REGIO
 • Veilige oplossing

In ons werkgebied de Achterhoek voeren wij succesvol collectieve beveiliging uit in opdracht van diverse bedrijfskringen. Een veilig bedrijventerrein heeft een positieve uitwerking op het imago, ondernemersklimaat, maar vooral op de werkomgeving. Elk parkmanagement of industriekring heeft dit als gezamenlijk belang.

Vanaf 1 januari 2018 werken de ondernemersverenigingen en parkmanagementorganisaties in Zelhem en de gemeente Doetinchem en Oude IJsselstreek gezamenlijk aan collectieve beveiliging. Hierdoor is Collectieve Beveiliging Achterhoek (CBA) ontstaan. Wij zijn de samenwerkingspartner voor Collectieve Beveiliging Achterhoek, marktleider op het gebied van veiligheid in de Achterhoek. 

Bekijk flyer Collectieve Beveiligng Achterhoek

 

Het tijdig signaleren van onveilige situaties, dat is waar de surveillanten van Collectieve Beveiliging Achterhoek zich mee bezig houden. Hierbij is o.a. aandacht voor verdachte personen en voertuigen, brandgevaarlijke situaties, vandalisme en andere illegale activiteiten. 

Meer weten? Wij helpen u graag!

Voordelen van Collectieve Beveiliging Achterhoek 

 • Partner veiligheid op bedrijventerreinen in de regio;
 • Eén aanspreekpunt voor de politie, KVO-B en bedrijventerreinen, waardoor er zeer korte lijnen ontstaan;
 • Focus op de kernactiviteit surveillance, waardoor de preventieve werking en aanwezigheid van de beveiliging groot is;
 • 365 dagen per jaar een professioneel beveiligingsteam zichtbaar aanwezig en actief in uw omgeving;
 • Hoge mate van beveiliging, gezien je collectief meer bereikt dan individueel;
 • Schaalvoordeel door gezamenlijke inkoop. Beveiliging al vanaf € 0,35 per dag
 • Pakketkorting op aanvullende diensten van Globe Security en korting op verzekeringspremies; 
 • Globe Security heeft de snelste aanrijtijden in de regio;
 • Door op 13 bedrijventerreinen met één partner te werken, beschikken de surveillanten altijd over de laatste veiligheidsupdates en worden deze realtime onderling gedeeld tussen de auto's op de verschillende terreinen. 

Hoe meer bedrijven zich op de bedrijventerreinen aansluiten bij het collectief, hoe beter de beveiliging op het gehele terrein. De surveillant is dan immers langer op het bedrijventerrein aanwezig.


Aansluiten bij Collectieve Beveiliging Achterhoek?

Wilt u ook profiteren van de voordelen die Collectieve Beveiliging Achterhoek te bieden heeft? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Dit kan telefonisch, door te bellen naar: 0314 35 12 20 of door ons afspraakformulier in te vullen. Bij Globe Group houden we van persoonlijk contact en korte lijnen. Wanneer u ons afspraakformulier invult nemen wij z.s.m. contact met u op. Samen brengen wij dan graag de mogelijkheden voor uw deelname in kaart. 

COLLECTIEVE BEVEILIGING 

In ons werkgebied de Achterhoek voeren wij succesvol collectieve beveiliging uit in opdracht van diverse bedrijfskringen, onder andere vanuit Zelhem en de gemeentes Doetinchem en Oude IJsselstreek. Heeft u ook een bedrijfskring of parkmanagementorganisatie in bijvoorbeeld Aalten, Winterswijk, 's-Heerenberg, Didam of Lichtenvoorde en wilt u meer informatie over onze collectieve beveiliging? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. 

Bel mij voor meer informatie

Wat kunt u van ons verwachten?

Wij hebben een eigen systeem met werkmethoden en rapportages ontwikkeld, speciaal voor de uitvoering van collectieve beveiliging. Wij rapporteren rechtstreeks aan deelnemers. Ad random worden er deelnemers extra uitgelicht voor een pandcontrole. Onze kernactiviteiten zijn: aandacht voor verdachte personen/voertuigen, brandgevaarlijke situaties, vandalisme en andere illegale activiteiten. Naast het rapporteren aan onze deelnemers, kunnen ook besturen managementrapportages inzien met trends, analyses en uitgevoerde activiteiten. Daarnaast hebben wij de snelste aanrijtijden van de regio. 

 


Informatie voor nieuwe klanten 

Opzegtermijn huidig beveiligingsbedrijf
Vaak geldt er bij een nog lopend contract een opzegtermijn van drie maanden en loopt het contract van kalenderjaar tot kalenderjaar. 

Opzegservice
Indien u het makkelijk vindt dat wij de overstap regelen, kan dat ook. Het enige dat u daarna nog hoeft te doen, is het ondertekenen van de opzegging en verzenden. Wettelijk gezien mag namelijk een contract alleen door de contractant zelf worden opgezegd.

Sleuteloverdracht
Als servicegericht bedrijf kunnen wij u nog verder ontzorgen door de sleutels bij uw huidig beveiligingsbedrijf op te halen. Zo hoeft het beëindigen van uw huidige contract u minimale inspanning te kosten. 

Korting op overige dienstverlening 
Als klant van de Collectieve Beveiliging van Globe Security profiteert u daarnaast nog van voordeel op onze overige dienstverlening. Een overzicht van onze diensten die aansluiten bij collectieve beveiliging: 

 • Open- en sluitrondes
 • Receptiewerkzaamheden
 • Alarmopvolging
 • Sleutelbeheer
 • Objectbeveiliging

Meer weten? Wij helpen u graag!

Heeft u nog vragen?

Heeft u nog vragen over onze Collectieve Beveiliging? Neem dan gerust contact op met:

Globe Group. Ons oog, uw veiligheid. 


Bekijk onderstaande video voor meer informatie en onze werkwijze: