15-1

Beveiliging

  • Beveiliging op maat
  • Globe Security
  • Professionele beveiligers
  • Veilige oplossing

Ons oog, uw veiligheid: Globe Security.
Globe Security is de beveiligingstak van Globe Group en staat voor beveiliging op maat! Beveiliging die past bij de situatie. Wij denken graag vanaf het eerste moment met u mee. Wat zijn uw wensen, wat is uw probleem? Op basis daarvan wordt bepaald wat de beste oplossing is op het gebied van uw veiligheid. Hierbij zijn wij flexibel, want situaties kunnen op ieder moment veranderen.

Ons goed opgeleide team staat dag en nacht voor u klaar en helpt u graag met de volgende beveiligingsdiensten:

Alarmopvolging en mobiele surveillance

Een gewaarschuwd mens telt voor twee.. Inbreken bij een bedrijf dat beveiligd wordt door mobiele surveillance is dan ook zeker niet slim om te doen. Onze surveillanten zorgen ervoor dat er een oogje in het zeil wordt gehouden bij uw bedrijf, zowel binnen als buiten. Mobiele surveillance is goed voor het voorkomen en terugdringen van criminaliteit, vandalisme, nodeloze alarmmeldingen en het creëren van een veilig gevoel. Bovendien behoren brand- en sluitrondes ook tot de mogelijkheden, waarbij onze professionele beveiligers het hele pand nalopen voordat het gesloten wordt.
En mocht het alarm onverhoopt toch afgaan, dan zijn onze surveillanten zeer snel op locatie om te bekijken wat er aan de hand is (alarmopvolging).

 

Evenementenbeveiliging

Door de ontwikkelingen in de markt is evenementenbeveiliging steeds complexer geworden. Voor de organisatie is het van groot belang dat het veiligheidsplan op orde is, al is het maar om de benodigde vergunningen te kunnen krijgen. Als evenementenorganisator kunt u uw gasten met een gerust hart aan ons over laten. Wij begeleiden de bezoekersstromen, komen in actie bij opstootjes, regelen het verkeer en kunnen naar wens ook ons Globe NIX team inzetten.
Globe neemt de beveiliging van uw evenement graag van A tot Z uit handen.

Camerabeveiliging

Camerabeveiliging is een zeer effectief beveiligingsmiddel als fysiek toezicht niet beschikbaar is. Als er duidelijk een camera in beeld is, schrikt dit ten eerste af en ten tweede is alles op beeld vastgelegd mocht er toch iets gebeuren dat niet door de beugel kan. Wij helpen u graag te bepalen welke soort camerabeveiliging het beste bij uw situatie past. Wij hebben zowel oplossingen voor mobiele camerabewaking als vaste camerabewaking. Met onze Mobiele Communicatie en Camera Units (MCCU) wordt het bovendien een stuk eenvoudiger om een goed beeld te krijgen van de sfeer en publieksstromen op evenementen (crowd management).

Zorgbeveiliging

Juist ’s nachts als er veel minder personeel aanwezig is in de zorginstellingen, gebeuren er daar regelmatig dingen die het daglicht niet kunnen verdragen. Door de bezuinigingen in de zorg is het helaas regelmatig zo dat er niet voldoende personeel aanwezig is om in dergelijke situaties accuraat op te treden. Door te kiezen voor zorgbeveiliging, door ons ook wel SMO (Sociaal Maatschappelijk Opvang) beveiliging genoemd, via Globe Security maakt u uw zorginstelling een stuk veiliger; zowel voor de patiënten als het personeel.

Bekijk PDF SMO beveiliging

Contact met Globe Group

Globe Security

Mobiele surveillance Globe Group