9-2

Onze werkwijze

 • Globe Group
 • Werkwijze
 • Veiligheidsketen
 • Professionaliteit

Manier van beveiligen en veiligheid


Veiligheid is een basisbehoefte van ieder mens en organisatie.
Als we ons veilig voelen en veilig zijn, kunnen we samen werken en leven. Veiligheid en beveiliging zijn voor Globe Security onlosmakelijk met elkaar verbonden. Om professionele beveiliging te kunnen leveren, is het belangrijk om bij de start aandacht te besteden aan de veiligheidsketen. Bij een opdracht met vaste inzet en structuur voor een lange periode, hanteert Globe Security de veiligheidsketen om een kwalitatieve goede dienstverlening te leveren.

De benadering van Globe Security is gebaseerd op 3 stappen:

 1. Creëer inzicht
 2. Ontwerp & realiseer
 3. Management & beheer

Afbeelding 1: de drie stappen uit de veiligheidsketen van Globe Security 

Op deze manier bieden wij een gestructureerde aanpak, zodat alle partijen effectief kunnen omgaan met risico’s en incidenten. Zo zijn er geen losse eindjes in het beleid en is er een samenhangende benadering om de veiligheid te borgen.  

Diverse klanten gingen u voor

De afgelopen jaren hebben wij al diverse projecten op deze manier mogen opstarten. Van implementatie tot evaluatie en alles wat daartussen zit, werken wij op basis van transparantie, deskundigheid en betrokkenheid. Met deze werkwijze laten wij zien de gezamenlijke belangen op de eerste te plaats zetten en daarbij te streven naar de optimale kwaliteit.Lees hieronder verschillende referenties van onze klanten: 

 • Azora Wonen, Zorg en Welzijn - Zorgbeveiliging

“Bij Globe Security staat de klant centraal”

Azora heeft acht moderne zorgcentra in de Achterhoek, waar kwetsbare mensen zo zelfstandig mogelijk hun leven leiden. Dit gebeurt vanuit eigen woning of woonzorgcentrum. Azora stelt hierin altijd de cliënt centraal. Dit is ook de kracht van de samenwerking met Globe Security. De behoefte van Azora staat centraal en elke locatie wordt voorzien van beveiliging op maat. 

 • Philadelphia - Zorgbeveiliging

“Beveiliging op maat met vertrouwde gezichten”

Philadelphia ondersteunt door heel Nederland mensen met een beperking om het beste uit zichzelf te halen. De mensen wonen bij Philadelphia of krijgen ambulante begeleiding. Sinds 2018 levert Globe Security een bijdrage in deze ondersteuning. Juist de structuur, korte lijnen en ‘vertrouwde’ gezichten op de locaties, zorgen voor een optimale samenwerking.

 • Iriszorg - Zorgbeveiliging

"Flexibiliteit en snel schakelen met Globe Security"

Iriszorg richt zich op herstelondersteunende zorg. Vanaf begin 2023 levert Globe Security met regelmaat een bijdrage in deze ondersteuning. Iriszorg heeft haar eigen beveiligingsdienst, maar het flexteam van Globe biedt ondersteuning bij vakantie, ziekte en verlof. Het flexteam bestaat uit een vast team van collega's die deze locatie bezoeken. Globe richt zich hierbij op flexibiliteit, het maken van rapportages, snel kunnen schakelen en proactief meedenken. 

 • Collectieve Beveiliging Achterhoek (CBA) - Collectieve Beveiliging 

Vanaf 1 januari 2018 werken ondernemersverenigingen en parkmanagementorganisaties in Zelhem en de gemeente Doetinchem en Oude IJsselstreek gezamenlijk aan collectieve beveiliging. In dit zelfde jaar heeft Globe Security middels een tender een aanbesteding gewonnen, waarbij zij deze collectieve beveiliging voor 13 bedrijventerreinen in de Achterhoek mochten verzorgen. Voor deze aanbesteding heeft Globe meer dan 720 potentiële klantenbezocht om hen de meerwaarde van collectieve beveiliging te laten zien.

De kernactiviteiten van het CBA zijn: aandacht voor verdachte personen/voertuigen, brandgevaarlijke situaties, vandalisme en andere illegale activiteiten. Een leuk detail: Globe Security heeft hierbij de snelste aanrijtijden van de regio. 

Inmiddels telt Collectieve Beveiliging Achterhoek een grote hoeveelheid aan klanten. Vanaf 2023 zet Globe Security zich namelijk in voor de beveiliging van 15 bedrijventerreinen, toen ook de gemeenten Aalten en Dinxperlo (IKAD) zich bij het collectief hebben aangesloten. 

 • Veiligheids- en Gezondheidsregio Gelderland-Midden (VGGM) - (Zorg) beveiliging

In coronatijd is Globe Security gestart met de samenwerking met Veiligheids- en Gezondheidsregio Gelderland-Midden. Hier was vraag naar beveiligers om de veiligheid op (prik)locaties te waarborgen. Na de deelname aan een aanbestedingsprocedure heeft Globe de opdracht gegund gekregen. Een opdracht waarbij Globe Security de beveiliging heeft mogen verzorgen voor zo'n 20 locaties, met 40 tot 50 beveiligingsmedewerkers per dag. 

Veiligheids- en Gezondheidsregio Gelderland-Midden kon door hun samenwerking met Globe Security rekenen op een betrouwbare partner, waarbij zij als klant voorop stonden en de communicatie door middel van korte lijnen plaatsvond. Flexibel meeschalen naar de behoefte was hierbij hun kracht.

 • Kermis Keijenborg - Evenementenbeveiliging en MCCU 

 "Globe ondersteunt op het gebied van beveiliging bij zowel grote als kleine evenementen en denkt met je mee. Door de inzet van de Mobiele Communicatie en Camera Unit van TEC wordt onze kermis haarfijn in beeld gebracht, ook op het moment dat de beveiliging niet fysiek aanwezig is. Camera's werken zeer preventief: het gedrag van bezoekers veranderd namelijk als ze weten dat er 24/7 camerabeveiliging aanwezig is en dat bij incidenten de beelden teruggekeken kunnen worden." 

Mooie woorden van Kermis Keijenborg over de samenwerking met Globe.  

Wilt u graag vrijblijvend meer informatie ontvangen over onze werkwijze? Neem dan contact op. 

Neem contact op met Globe