header-voor-bij-team-2
globe-security-team-mirjam-roozegaarde-header-1
globe-security-team-ilse-roozegaarde-header-2
globe-security-team-bennie-roozegaarde-header-1
gerard-wijnia-header-2
raymond-slider
Sanne Wesselink
Sanne Wesselink
jan-slider-1
dsc06474c-header-1
dsc06485c-header-1
slider-jack-1

Team

 • Meedenken
 • Bevlogen
 • Behulpzaam
 • Wij staan altijd voor u klaar

Globe Group heeft een vakbekwaam en gemotiveerd team voor u klaarstaan, zowel qua kantoorpersoneel als beveiligers. Ook zo benieuwd welk gezicht bij welke naam hoort?

 • Globe_Security_Team_Mirjam_Roozegaarde

  Mirjam Roozegaarde

  Directeur

  Mirjam Roozegaarde is directeur van de Globe Group. Ze is verantwoordelijk voor het relatiebeheer binnen Globe Security, met name op het gebied van mobiele surveillance en objectbeveiliging. Daarnaast bestiert ze ook het B.O.C. Opleidingscentrum.

 • Globe_Security_Team_Ilse_Roozegaarde

  Ilse Roozegaarde

  Directeur

  Ilse Roozegaarde is directeur van de Globe Group. Haar specialisme ligt met name op het gebied van Evenementen, administratie en het maken van beveiligingsplannen, daarnaast verzorgt ze tevens het relatiebeheer en een gedeelte van de planning.

 • Globe_Security_Team_Bennie_Roozegaarde

  Bennie Roozegaarde

  Directeur

  Oprichter van de Globe Group in 2002. Bennie Roozegaarde is de algemeen directeur van de bedrijven Globe Security, B.O.C. Opleidingscentrum en Europe Traffic Support

 • Gerard Wijnia

  Gerard Wijnia

  Manager Mobiele Surveillance

  Gerard Wijnia is onze Manager Mobiele Surveillance. Hij onderhoudt relaties en contacten op het gebied van mobiele surveillance en objectbewaking, hij is verantwoordelijk voor de aansturing van het team mobiele surveillanten en zorgt ervoor dat de routes zo optimaal mogelijk worden gereden en de aanrijtijden kunnen worden gegarandeerd. 

 • Jan Schreurs

  Jan Schreurs

  Financiële Administratie

  Jan Schreurs verzorgt de financiële administratie en zorgt dat deze altijd op orde is. Jan zorgt er altijd voor de cijfertjes volledig op orde zijn en gaat niet naar huis voordat alles klopt. 

 • DSC06485C_thumb-1

  Richard Lantink

  Planner

  Als u een verzoek heeft voor de planning: dan moet u bij Richard zijn. Richard zorgt er altijd voor dat de planning op rolletjes verloopt en dat iedereen op het goede moment op de goede plek is. In deze dynamische baan vindt Richard het erg leuk om uitgedaagd te worden. Kom dus maar op met die planverzoeken!

 • Sanne Wesselink-2

  Sanne Wesselink

  Administratief medewerker

  Sanne is onze administratief medewerker. Ze ondersteunt diverse afdelingen met verschillende administratieve werkzaamheden. Zo helpt ze onder andere met het compleet maken van personeelsdossiers en vergunningsaanvragen, scannen en archiveren. 

   

 • Fleur1

  Fleur van den Eijkhof

  Telefoniste / Administratie

  Als u naar ons toe belt, dan is de kans groot dat u Fleur aan de telefoon krijgt. 
  Fleur probeert alle vragen te beantwoorden en verbindt graag door als ze het antwoord niet weet.
  Naast telefoniste is Fleur ook bezig met onze administratie. Ze ondersteunt onze afdelingen met diverse administratieve werkzaamheden. 

 • Raymond Zaalmink

  Raymond Zaalmink

  Coördinator Buitendienst

  Raymond Zaalmink is Coördinator Buitendienst van Europe Traffic Support.

 • DSC03869C-1

  Jack - de kantoorhond

  Aanspraak, ontvangst en gezelligheid

  Een hond, ja echt een hond en die staat niet voor niets tussen onze medewerkers. Jack is onze kantoorhond en als u bij ons langskomt dan maakt u zeker weten kennis met Jack. Jack zorgt voor aanspraak, ontvangst en gezelligheid. Jack is nieuwsgierig en komt graag een kijkje nemen tijdens overleggen. En soms.. dan ligt Jack ook heerlijk op zijn plek een tukkie te doen.