globe-security-vestigingen-header-1

Nieuws

Ieder kwartaal verstuurt Globe Security een nieuwsbrief. Hieronder kunt u, naast al het overige nieuws dat wij te melden hebben, ook de laatste nieuwsbrieven lezen.

Wilt u de volgende nieuwsbrief automatisch in uw inbox ontvangen? Schrijf u dan nu in voor deze nieuwsbrieven aan de rechterkant van deze pagina of helemaal onderaan.

 • Stephan de Ridder-2

  Stephan mag - wat ons betreft - geridderd worden!

  In september 2018 startte Stephan de Ridder met zijn MBO opleiding beveiliger, zijn stage (met baangarantie) heeft hij bij Globe Security doorlopen. Onlangs is Stephan (bijna) Cum Laude geslaagd, een resultaat om trots op te zijn!

 • BBMI02 (003)-1

  Wij zijn trots: 3 kandidaten geslaagd voor onze opleiding

  Een 8, een 9 en een 10 voor de opleiding Beheerder Brandmeld- en Ontruimingsalarminstallatie! Resultaten waar we trots op zijn. Onze surveillanten kunnen weer met de benodigde kennis op pad. 

 • Foto Richard (003)-1

  Nieuw in ons team: Richard Lantink

  Het grote sportnieuws van afgelopen weken was natuurlijk dat Raymond van Barneveld, na zijn nederlaag in Ahoy, verkondigde om het pijltje erbij neer te gooien en te stoppen met darten. Het hield heel Nederland bezig en de kranten stonden er vol van. Ondertussen waren wij vooral druk met een andere darter: Richard Lantink.