globe-security-vestigingen-header-1

Nieuws

 • Het laatste nieuws
 • Leuke blogs
 • Ontwikkelingen in de markt
 • Volg ons op de socials

Welkom op de nieuwspagina van Globe Group. Hier vindt u het laatste nieuws over de organisatie, onze diensten en overige interessante branchegerelateerde informatie. De beveiligingswereld is erg dynamisch en die dynamiek zit ook in ons bedrijf: bij Globe Group zitten we niet stil en we delen de ontwikkelingen graag met geïnteresseerden via de site. Ook versturen wij af en toe een nieuwsbrief. Hieronder kunt u het laatste nieuws lezen. Wilt u zich aanmelden voor onze nieuwsbrief zodat deze automatisch in uw inbox belandt, schrijft u zich dan hier in.

Verder zijn wij ook actief op social media. Via onze Facebook, Instagram en LinkedIn pagina blijft u op de hoogte van onze activiteiten. Daardoor krijgt u een helder beeld van wat we allemaal doen en wordt duidelijk in hoeverre dit invloed heeft op u of uw eigen omgeving. Zo houden we de boel samen veilig.

 • Contractverlenging Huntenpop-1

  Contractverlenging Huntenpop van drie jaar

  Dat we in de Achterhoek weten wat feesten is, hoef je ons niet meer te vertellen. Al sinds 1989 is popfestival Huntenpop hiervoor dé plek bij uitstek. Dit jaar vindt de 33e editie van het festival plaats. Met trots kunnen we melden dat Huntenpop voor de komende drie jaar opnieuw een samenwerking aangaat met Globe Group. 

 • Elshoffeest poster-1

  Elshoffeest gaat een langdurige samenwerking aan met Globe

  Langdurige samenwerkingen: bij Globe Group zijn we er dol op! Zo hebben we ook op het gebied van evenementen klanten die al jarenlang voor het veiligheidsgevoel van Globe kiezen. Ook Elshoffeest is een organisatie waarbij de samenwerking al jaren teruggaat.

 • Keurmerken Globe-3

  Verlenging van het Keurmerk Beveiliging en Evenementenbeveiliging

  Met trots kunnen wij melden dat we met glans de audit voor het keurmerk Beveiliging en Evenementenbeveiliging hebben doorlopen. Hiermee zijn de keurmerken voor de komende drie jaar opnieuw verlengd.