globe-security-vestigingen-header-1

Nieuws

 • Het laatste nieuws
 • Leuke blogs
 • Ontwikkelingen in de markt
 • Volg ons op de socials

Welkom op de nieuwspagina van Globe Group. Hier vindt u het laatste nieuws over de organisatie, onze diensten en overige interessante branchegerelateerde informatie. De beveiligingswereld is erg dynamisch en die dynamiek zit ook in ons bedrijf: bij Globe Group zitten we niet stil en we delen de ontwikkelingen graag met geïnteresseerden via de site. Ook versturen wij af en toe een nieuwsbrief. Hieronder kunt u het laatste nieuws lezen. Wilt u zich aanmelden voor onze nieuwsbrief zodat deze automatisch in uw inbox belandt, schrijft u zich dan hier in.

Verder zijn wij ook actief op social media. Via onze Facebook, Instagram en LinkedIn pagina blijft u op de hoogte van onze activiteiten. Daardoor krijgt u een helder beeld van wat we allemaal doen en wordt duidelijk in hoeverre dit invloed heeft op u of uw eigen omgeving. Zo houden we de boel samen veilig.

 • VCA voor verkeer-1

  Trots! Wij hebben de VCA-audit weer glansrijk doorstaan!

  In de maand van het verkeer staat onze verkeerstak in de spotlights. Deze maand vond er niet alleen een nieuwe opleiding voor de beroepsverkeersregelaars plaats, maar hebben wij op kantoor de VCA-audit ook weer glansrijk doorstaan.

 • Even voorstellen Camiel-1

  Maak kennis met Camiel: planner bij Globe Group

  Een tijdje terug waren we druk bezig met onze zoektocht naar een nieuwe planner, iemand die Fons kon ondersteunen bij de complexe puzzel die de planning heet. Deze zoektocht is gelukkig ten einde, want wij hebben een nieuwe collega gevonden: Camiel! Vandaag stelt onze nieuwe planner zich aan u voor.

 • Bruin Eenvoudig Collage Facebook Post (4)-1

  De highlights van februari 2023

  Op de laatste dag van februari sluiten we vandaag ‘De maand van de dienstverlening’ af. We hadden ook deze maand weer genoeg nieuws te melden, dat veelal in het teken stond van onze dienstverlening.