globe_security-diensten-beveiligingsplan-header

Opleidingen Globe Group

  • Opleidingen Globe Group
  • B.O.C. Opleidingscentrum
  • Globe Academy
  • Trainingen

Goed opgeleid personeel, dat vinden wij bij Globe Group heel erg belangrijk! Het team dat voor ons op pad gaat is niet alleen in het bezit van de benodigde diploma’s, maar houdt de kennis ook regelmatig up-to-date door middel van cursussen en trainingen. Alleen dan kunnen wij de kwaliteit garanderen die wij na willen streven.

Met onze jarenlange ervaring weten wij precies welke opleidingen, trainingen en cursussen in onze branche belangrijk zijn. Dit is dan ook de reden dat wij met B.O.C. Opleidingscentrum een eigen opleidingsinstituut hebben neergezet. Voor onze eigen mensen, voor potentieel personeel én voor alle andere geïnteresseerden. Bij B.O.C. Opleidingscentrum wordt er opgeleid door vakmensen. Gekwalificeerde docenten, die zelf ook werkzaam zijn in het vakgebied. Door hun eigen ervaring kunnen zij de theorie tot leven brengen én realistische praktijksituaties creëren.

Een overzicht van onze opleidingen:

Allemaal gecertificeerde opleidingen op het gebied van veiligheid, met allemaal een eigen specialisme.

Globe Academy

De opleidingen via B.O.C. Opleidingscentrum zijn voor iedereen. Of de ambitie er nu wel of niet is om in de toekomst bij Globe Group aan de slag te gaan. Omdat wij jaarlijks nog groeien en graag goed personeel aan ons binden zijn wij ook gestart met Globe Academy. Bij deelname aan de Globe Academy is het in principe de bedoeling dat de cursist na het goed afronden van de opleiding in dienst komt bij Globe Group. In veel gevallen wordt de opleiding vergoed en is er dus ook nog eens een grote kans op een baan.

Waarom wij dit zo doen? Omdat wij niet stil willen blijven staan en bovendien graag kansen bieden aan iedereen die een carrière ambieert in de beveiliging.

Via de Globe Academy bieden wij de volgende trajecten:

Veiligheidstrainingen via Globe Group

Naast de eerder genoemde volwaardige opleidingen biedt B.O.C. Opleidingscentrum ook diverse trainingen op het gebied van veiligheid, waarbij de eventuele examens ook door ons worden afgenomen. Aan deze trainingen kan zowel via bedrijven als individueel (ook particulier) worden deelgenomen.

De trainingen die wij aanbieden:

Globe Group: de opleider op het gebied van veiligheid!

Heeft u interesse in het volgen van een opleiding of training van Globe Group? Neem dan contact met ons op. 

B.O.C. Opleidingscentrum

Europe Traffic Support