Welkom
Welkom
bij Globe Group

Welkom

Bij Globe Group

header-warehouse

Veiligheid  

In de breedste zin van het woord

zorg

Beveiliging

In de zorg. Altijd dichtbij

header-kluis

Beveiliging

Mobiele Surveillance, alarmopvolging, objectbeveiliging, opleidingen & meer

ontwerp-zonder-titel-28

Beveiliging

Collectieve beveiliging. Samen sta je sterker dan alleen

header-nix2

Evenementenveiligheid

Beveiliging, verkeersveiligheid, veiligheidsplannen & meer

Verkeersveiligheid
Verkeersveiligheid

Verkeersveiligheid

PSO gecertificeerd en specialist in opleidingen

gs-

Samen veilig

Wij staan voor u klaar

De highlights van juni

  • De highlights van juni
  • Maandoverzicht
  • Nieuws en actualiteiten
  • Maand van de certificering

Certificeringen, festivals en evenementen, vacatures.. ook deze maand hadden we weer een bomvolle agenda op social media. De maand juni is alweer bijna voorbij, en daarom sluiten we vandaag de maand van de certificering af met de highlights van juni. Heb je het Globe nieuws in juni gemist? Ga er dan even lekker voor zitten en lees onze hoogtepunten terug.

Maand van de certificering

We zijn de maand van de certificering gestart met een blog over het belang van certificeringen. Bij Globe Group hebben we verschillende certificeringen op onze naam staan, waarmee we aantonen dat we een betrouwbaar bedrijf zijn en kwaliteit hoog in het vaandel hebben staan. Eind mei hebben we de VCA-audit gedaan waar we met vlag en wimpel voor geslaagd zijn en in juli staan de NEN en het Keurmerk Beveiliging en Evenementenbeveiliging weer op het programma. Maar al deze certificeringen, waar zijn deze eigenlijk goed voor? Lees onze blog over het belang van certificeringen om erachter te komen.  

Lees blog: Het belang van certificeringen

Creëer een totaaloverzicht op evenementen met de MCCU’s van TEC Veiligheid

Een festivalterrein bestaat vaak uit meerdere bars, eetgelegenheden en podia. Hoe houd je dan het overzicht? Bezoekers krioelen als mieren in een nest over het festivalterrein: ze komen van verschillende kanten en proberen allemaal hun weg te vinden in de menigte. Chaos zou je zeggen, maar met de MCCU’s van TEC Veiligheid houd je ook in deze situaties overzicht over het hele evenemententerrein. En juist daarom kiezen veel evenementenorganisaties voor de inzet van MCCU’s. Lees hierover meer in onze blog.

Lees blog: CREËER EEN TOTAALOVERZICHT OP EVENEMENTEN MET DE MCCU’S VAN TEC

Vacature: evenementenbeveiliger

Wij zoeken nieuwe collega’s die samen met ons verschillende evenementen in goede banen willen leiden. En die baan kent veel voordelen. Als evenementenbeveiliger bij Globe pluk je namelijk niet alleen de vruchten van onze beloningsboom, ook kom je te werken in een gezellig team, ontvang je toeslagen voor het werken op feestdagen en zijn er opleidings- en doorgroeimogelijkheden. Om nog maar over onze eigen catering, verzorgd door onze eigen chef des huizes Joke, te zwijgen. Klik op onderstaande button om de vacature te bekijken en direct te solliciteren.

Bekijk vacature evenementenbeveiliger

Reurpop 2022

Een hoogtepunt in juni: Reurpop! Al vanaf het eerste uur zijn we leverancier van een veilig gevoel op Reurpop in Ruurlo. Na het festival twee jaar gemist te hebben waren we deze maand weer van de partij op de 13e editie van het festival. Gewapend met de MCCU van TEC Veiligheid, evenementenbeveiligers van Globe Security en verkeersregelaars van Europe Traffic Support om de verkeersstromen te reguleren hebben we samen gezorgd voor een veilig verloop. Daarnaast hebben we geproost op een fijne samenwerking met het bestuur en op een tweetal bestuursleden die afscheid hebben genomen.

Verhalen van medewerkers

Deze maand hebben we een aantal verhalen van onze medewerkers uitgelicht. Benieuwd naar hoe Peter, Caressa of Erik het werken als evenementenbeveiliger bij Globe ervaren? Of wat Arnold, Kees of Wim vinden van hun bijbaan als beroepsverkeersregelaar bij Globe? Lees de verhalen en solliciteer direct op de functie die bij je past.  

Lees de verhalen van onze medewerkers

Bennie in het zonnetje op Vaderdag

Elk jaar worden in juni de vaders in het zonnetje gezet op Vaderdag. Dit jaar hebben wij Bennie, de vader en grondlegger van Globe in het zonnetje gezet en hebben we een blog speciaal voor hem geschreven. Lees de blog hieronder terug.

Lees blog: Bennie in het zonnetje op Vaderdag

Week van de RI&E   

Werkgevers in Nederland zijn verplicht om een ‘risico-inventarisatie en -evaluatie’ te hebben: een RI&E. Daarmee zorg je voor een veilige en gezonde werkvloer voor je medewerkers. Deze week is het de week van de RI&E, de week die in het teken staat van het in kaart brengen van de Risico-Inventarisatie & Evaluatie (RI&E) onder ondernemers. Het Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid is sinds enkele jaren een campagne gestart om de bekendheid en naleving van de RI&E-plicht te vergroten. Van 20 tot 24 juni was het de week van de RI&E en hebben we enkele bruikbare tips gedeeld die terug te vinden zijn op onze social media - kanalen.

Lees blog: de week van de RI&E

Dit waren ze weer, de highlights van juni. Aanstaande vrijdag trappen we een nieuwe maand, juli, af met een blog over de vakantie. De maand juli staat namelijk niet voor niets in het teken van de vakantie bij Globe. Met onze vakantietips vertrek jij binnenkort onbezorgd naar jouw vakantiebestemming. Houd onze website en social media – kanalen dus goed in de gaten.

Bel voor een afspraak met: 0314 - 35 12 20