Mobiele Communicatie Unit
Mobiele Communicatie Unit

Globe Group

Samen veilig!

header-pand-1

Samen veilig

Wij staan voor u klaar!

header-beveiliging

Beveiliging

Mobiele surveillance, evenementen, zorg & meer

header-nix2

Evenementen

Beveiliging, verkeersveiligheid, veiligheidsplannen & meer

header-objectbeveiliging

Mobiele surveillance

Alarmopvolging, objectbeveiliging, collectieve beveiliging, opleidingen & meer

Verkeersveiligheid
Verkeersveiligheid

Verkeersveiligheid

Ook specialist in opleidingen

Creëer een totaaloverzicht op evenementen met de MCCU’s van TEC

  • MCCU
  • Hemelvaart & Pinksteren
  • Totaaloverzicht op evenementen
  • Camerabewaking

Onlangs hebben de MCCU’s (Mobiele Communicatie en Camera Units) van TEC Veiligheid overuren gedraaid op diverse Hemelvaartfeesten & Festival Achterland, een festival in Doetinchem dat in het Pinksterweekend plaatsvond. De reden waarom evenementenorganisaties voor de MCCU’s van TEC Veiligheid kiezen? Het creëren van een totaaloverzicht op evenementen.   

Een festivalterrein bestaat vaak uit meerdere bars, eetgelegenheden en podia. Hoe houd je dan het overzicht? Bezoekers krioelen als mieren in een nest over het festivalterrein: ze komen van verschillende kanten en proberen allemaal hun weg te vinden in de menigte. Chaos zou je zeggen, maar met de MCCU’s van TEC Veiligheid houd je ook in deze situaties zicht over het hele evenemententerrein. 

Tijdens het beheersen van de veiligheid rondom een evenement is één ding van groot belang: totaaloverzicht. Het letterlijk in beeld brengen van de sfeer en publieksstromen en hier direct op inspelen, oftewel: crowd control. TEC beschikt voor de verhuur over drie Mobiele Communicatie en Camera Units (MCCU’s). Door cameratoezicht in te zetten, wordt het festivalterrein geen moment uit het oog verloren. De geavanceerde techniek achter deze wagens zorgt ervoor dat er direct geschakeld kan worden wanneer dit noodzakelijk is. Onmisbaar in de tijd waarin op het evenemententerrein zelf misschien minder personeel aanwezig is. Dankzij camerabewaking is er zicht op eventuele ordeverstoringen, publieksstromen en overcrowding. Vanaf één centraal punt wordt er een totaaloverzicht gecreëerd van het (evenementen)terrein en kan er communicatie met verschillende disciplines plaatsvinden, waar direct op aangestuurd kan worden. Door de inzet van camerabewaking werkt de beveiliging efficiënter en effectiever: er wordt immers gestuurd op basis van beelden uit het totale overzicht.  

Wil jij graag vrijblijvend meer informatie ontvangen over onze MCCU’s en ben je benieuwd naar wat wij voor jouw festival of evenement kunnen betekenen? Stuur dan een plattegrond van het evenement toe & geef hierbij aan wat je in beeld gebracht wilt hebben, zodat we samen de mogelijkheden kunnen bespreken. Kijk voor meer informatie ook op www.tec-veiligheid.nl of neem contact op met Bennie Roozegaarde, specialist camera’s en communicatie, via T: 0314 – 35 12 20 of E: bennie@globegroup.nl. 

Bekijk MCCU flyer 

Bel voor een afspraak met: 0314 - 35 12 20