Mobiele Communicatie Unit
Mobiele Communicatie Unit

Globe Group

Samen veilig!

header-pand-1

Samen veilig

Wij staan voor u klaar!

header-beveiliging

Beveiliging

Mobiele surveillance, evenementen, zorg & meer

header-nix2

Evenementen

Beveiliging, verkeersveiligheid, veiligheidsplannen & meer

header-objectbeveiliging

Mobiele surveillance

Alarmopvolging, objectbeveiliging, collectieve beveiliging, opleidingen & meer

Verkeersveiligheid
Verkeersveiligheid

Verkeersveiligheid

Ook specialist in opleidingen

De highlights van juli

  • Highlights van juli
  • Hoogtepunten
  • Globe nieuws

Het is alweer augustus. De vakantie is aangebroken en het is tijd om met goed leesvoer van het mooie weer te genieten op het strand. Wij hebben weer de hoogtepunten van de maand juli op een rijtje gezet om nog eens rustig na te lezen. Schenk een koud drankje in en ga er even lekker voor zitten óf liggen. Veel leesplezier!

 

Even voorstellen: Debora 

We trappen de maand af met uitbreiding van ons team. Kun je je het nog herinneren dat we in mei, de maand van het kantoor, de maand afsloten met een nieuwtje dat we een nieuwe collega hadden gevonden die als medewerker commercieel binnendienst ons kantoorteam komt versterken? Op 1 juli is ze bij ons begonnen: Debora Oostendorp!

Lees voorstelblog Debora 

Geen evenement te klein voor de MCCU’s van TEC

Wie kent ze niet: de gezellige feestjes zoals lokale dorpskermissen, braderieën of schuttersfeesten in eigen dorp. Kleine evenementen waar gemiddeld zo’n 800 tot 2500 bezoekers samenkomen. Beveiliging is hierbij vanzelfsprekend een vereiste, maar aan camera-inzet wordt bij dit soort evenementen niet snel gedacht. Toch bieden de Mobiele Communicate & Camera Units (MCCU’s) ook op dit soort kleine evenementen meerwaarde. Zo ook op de kermis in Keijenborg. Waarom? Wij schreven er een blog over.

Lees blog: geen evenement te klein voor de MCCU's van TEC

Hoera! Jack 5 jaar

Deze maand hadden we een jarige in ons midden: Jack. Onze lieve kantoorhond Jack, die zorgt voor aanspraak, ontvangst en gezelligheid op kantoor werd op 9 juli 5 jaar. Natuurlijk hebben we dit niet onopgemerkt voorbij laten gaan en heeft Jack extra veel aandacht, knuffels en hondenkoekjes gekregen op deze dag.

TEC Veiligheid ondersteunt gemeente Doesburg met een veiligheidscoördinator

TEC Veiligheid is het allround adviesbureau in veiligheid. TEC geeft veiligheidsadvies bij de organisatie van evenementen, maar ook bij de overheid en het bedrijfsleven kunnen zij je van dienst zijn. Ook de gemeente Doesburg maakt gebruik van de expertise van TEC. Al enige tijd ondersteunen wij de gemeente Doesburg met de inzet van een veiligheidscoördinator. Deze veiligheidscoördinator ondersteunt namens de gemeente de evenementenorganisatie om een evenement veilig te organiseren. Hij ‘ontzorgt’ de evenementenorganisatie door te adviseren, bewaken, controleren en zorgt voor het behoud van veiligheidsmaatregelen die genomen zijn om de veiligheidsrisico’s te beperken.

Lees blog: TEC Veiligheid ondersteunt gemeente Doesburg

Certificaten voor SMO-beveiligers

Onlangs heeft Gerard de certificaten van onze SMO-beveiligers, beveiligers in de sociaal maatschappelijke opvang, in ontvangst genomen. Vooruitlopend op een verplichting hebben wij onze zorgbeveiligers opgeleid door hen de specialistische opleiding SMO aan te bieden bij Kenniscentrum Gedrag en Veiligheid. Een erkende opleider!

De opleiding Sociaal Maatschappelijke Opvang (SMO) gaat binnen enkele jaren een verplichting worden binnen de geestelijke gezondheidszorg (GGZ), om zo beter voorbereid te zijn op de doelgroep. Primair zijn SMO-beveiligers er om een veilige omgeving voor patiënten en zorgmedewerkers te borgen, maar daarnaast doen zij meer. Lees hierover meer in de blog op onze website.

Lees blog: certificaten voor SMO beveiligers

Collectieve Beveiliging Achterhoek

Vanaf 1 januari 2018 werken de ondernemersverenigingen en parkmanagementorganisaties in Zelhem en de gemeente Doetinchem en gemeente Oude IJsselstreek gezamenlijk aan collectieve beveiliging. Hierdoor is Collectieve Beveiliging Achterhoek ontstaan (CBA), waar Globe Security samenwerkingspartner van is.

Door de inzet van collectieve beveiliging werken we samen aan een veilig Achterhoek. De afgelopen jaren heeft CBA meerdere malen bewezen om succesvol te zijn. Voorbeelden hiervan zijn: 

- Een beginnende brand ontdekt en geblust. Brandweer ingelicht. (Doetinchem)
- Heterdaad inbraak n.a.v. snelle aanrijdtijd alarmmelding, geen buit. (Ulft)
- Eerste hulp verleend bij een scooterongeval. (Doetinchem)
- Wietkwekerij ontdekt. Overgedragen aan de politie. (Doetinchem)

Wilt u meer weten over onze succesverhalen en bent u benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact op met Gerard Wijnia, Manager Mobiel Surveillance, via 0314 – 35 12 20.  

Wij hebben stappen gezet bij de Vierdaagse Feesten

Midden juli was het feest in Nijmegen en liepen meer dan 45.000 deelnemers de 104e editie van de Nijmeegse Vierdaagse. Wie aan de Nijmeegse Vierdaagse denkt, denkt aan vier dagen wandelen en zeven dagen feest. In opdracht van ACBN evenementen waren onze beveiligers en beroeps- en evenementenverkeersregelaars van de partij om de Vierdaagse Feesten in goede banen te leiden. Tijdens deze opdracht hebben we flinke stappen gezet, zowel letterlijk als figuurlijk. Lees hierover meer in onderstaand nieuwsbericht.

Nieuwsbericht: Nijmeegse Vierdaagsefeesten

Een positief resultaat voor ETS

We sluiten de highlights van juli af met goed nieuws voor Europe Traffic Support. In juli heeft ETS namelijk weer een positief resultaat behaald tijdens de audit voor de SNA & NEN certificering. Dit maakt samenwerken met Europe Traffic Support een veilige keuze.

Lees meer over de audit

Dit waren ze weer. De highlights van juli. Een nieuwe maand is inmiddels alweer gestart en we staan te popelen om het nieuws van augustus, de maand van de evenementen, weer met jullie te delen. Houd onze website en social media – kanalen in de gaten voor het laatste nieuws.

Bel voor een afspraak met: 0314 - 35 12 20