Welkom
Welkom
bij Globe Group

Welkom

Bij Globe Group

header-warehouse

Veiligheid  

In de breedste zin van het woord

zorg

Beveiliging

In de zorg. Altijd dichtbij

header-kluis

Beveiliging

Mobiele Surveillance, alarmopvolging, objectbeveiliging, opleidingen & meer

ontwerp-zonder-titel-28

Beveiliging

Collectieve beveiliging. Samen sta je sterker dan alleen

header-nix2

Evenementenveiligheid

Beveiliging, verkeersveiligheid, veiligheidsplannen & meer

Verkeersveiligheid
Verkeersveiligheid

Verkeersveiligheid

PSO gecertificeerd en specialist in opleidingen

gs-

Samen veilig

Wij staan voor u klaar

(Verkeers)veiligheid op de Vierdaagse Feesten in Nijmegen

  • Vierdaagse Feesten
  • Beveiliging
  • Beroepsverkeersregelaars & evenementenverkeersregelaars

Vorige week was het feest in Nijmegen en liepen meer dan 45.000 deelnemers de 104e editie van de Nijmeegse Vierdaagse. Wie aan de Nijmeegse Vierdaagse denkt, denkt aan vier dagen wandelen en zeven dagen feest. In opdracht van ACBN Evenementenbureau, Stichting Vierdaagsefeesten, waren onze beveiligers en verkeersregelaars van de partij om de Vierdaagse Feesten in goede banen te leiden.

De Nijmeegse Vierdaagse is een mega-evenement dat jaarlijks zo’n anderhalf miljoen bezoekers trekt. Met meer dan 1100 optredens, 40 podia, 4000 artiesten uit binnen- en buitenland en een evenementengebied van zo’n 22.000 m2 is het een grootschalig evenement met een grote toestroom aan bezoekers uit alle delen van het land. Veel toegangswegen zijn vanwege de feesten in de hele binnenstad afgesloten, waardoor de inzet van verkeersregelaars en beveiligers noodzakelijk is. Waar de andere jaren alleen vraag was naar beroepsverkeersregelaars en beveiligers en evenementenregelaars van een andere partij werden ingezet, hebben wij dit jaar het totaalpakket mogen leveren. Per dag hebben wij zo’n 40 beroeps- en evenementenverkeersregelaars en 10 beveiligers ingezet. En dat heeft zo zijn voordelen. Volledige ontzorging met korte lijnen en één aansturing. Dat zorgt ervoor dat zelfs zo’n groot evenement op rolletjes is gelopen.

Ons team stond op 13 verschillende posten, verspreid over de hele stad. De taken van onze verkeersregelaars en beveiligers waren om naast de veiligheid te waarborgen, een goede doorstroom van bezoekers en auto’s te verzorgen. Vanwege de feesten en de lopers in de stad was de stad tijdens de Vierdaagse geheel autovrij en werden alleen in de luwte vrachtwagens voor bevoorrading doorgelaten. Om dit te coördineren en veilig te laten verlopen werden onze verkeersregelaars en beveiligers ingezet. Per post werd er gekeken wat op deze locatie noodzakelijk was: de inzet van alleen een beroeps- of evenementenverkeersregelaar of de inzet van een verkeersregelaar in combinatie met een beveiliger. Hierbij werd gekeken naar wat per locatie, afhankelijk van de situatie, risico’s en drukte, passend was.

Enkele feiten op een rij:

  • Tijdens de Vierdaagse Feesten hebben we zelf ook een eind gewandeld. In deze week hebben wij tijdens onze diensten zo’n 225 km gelopen en gemiddeld maar liefst 581 km gefietst;
  • Tijdens de Vierdaagse Feesten hebben wij per dag zo’n 50 zakjes zoutjes uitgedeeld aan het personeel;
  • Tijdens de Vierdaagse Feesten hebben wij per dag zo’n 37 lunchpakketten en 10 maaltijden voor onze medewerkers verzorgd.

Het was een geweldige week en we zijn trots dat we na enkele jaren Vierdaagse stilte dit jaaraanwezig mochten zijn op dit prachtige evenement. Ook werknemers reageerden enthousiast over prettige sfeer en de fijne samenwerking en zijn er volgend jaar graag weer bij. Wat ons betreft: tot volgend jaar!

Bel voor een afspraak met: 0314 - 35 12 20