Welkom
Welkom
bij Globe Group

Welkom

Bij Globe Group

header-warehouse

Veiligheid  

In de breedste zin van het woord

zorg

Beveiliging

In de zorg. Altijd dichtbij

header-kluis

Beveiliging

Mobiele Surveillance, alarmopvolging, objectbeveiliging, opleidingen & meer

ontwerp-zonder-titel-28

Beveiliging

Collectieve beveiliging. Samen sta je sterker dan alleen

header-nix2

Evenementenveiligheid

Beveiliging, verkeersveiligheid, veiligheidsplannen & meer

Verkeersveiligheid
Verkeersveiligheid

Verkeersveiligheid

PSO gecertificeerd en specialist in opleidingen

gs-

Samen veilig

Wij staan voor u klaar

Positief resultaat SNA & NEN certificering Europe Traffic Support

  • Europe Traffic Support
  • Certificering
  • NEN
  • SNA keurmerk
  • Audit

Hoera! De vlag kan uit bij Europe Traffic Support! We zijn namelijk wederom met een positief rapport uit de audit gekomen. 

Interne beheersmaatregelen


Onze interne werkwijze en visie heeft ertoe geleid dat wij beloond worden met een jaarlijkse audit. Enkele punten die hiervoor leidend zijn geweest zijn:

  • Opleiding gevolgd om onze kennis op het gebied van de Wet Identificatieplicht (WID), Wet arbeid vreemdelingen (WAV) en algemene wet inzake rijksbelastingen (Awr) up to date te houden;
  • Solvabiliteit van onze onderneming wordt als goed gekwalificeerd; 
  • Verklaringen belastingdienst omtrent betalingsgedrag loonheffingen en omzetbelasting zijn aanwezig zonder opmerkingen;
  • Geen major non-conformiteiten uit de laatste inspecties. 

Het SNA-keurmerk


Om risico’s op de wet Ketenaansprakelijkheid uit te sluiten heeft Europe Traffic Support het keurmerk van Stichting Normering Arbeid: NEN 4400-1 al een geruime periode in de pocket. Het grote voordeel voor onze opdrachtgevers? Naast de kwaliteit die wij leveren met onze regelaars, is er geen risico voor enige aansprakelijkheid voor verplichtingen uit arbeid. Per 1 juli 2012 geldt er een fiscale vrijwaring inzake de inlenersaansprakelijkheid. Dit betekent dat inleners die werknemers inlenen van een uitzendonderneming met het SNA-keurmerk, gevrijwaard kunnen worden van eventuele aansprakelijkheidsstelling door de Belastingdienst ten aanzien van niet betaalde loonheffingen en omzetbelasting door de uitlener. De voorwaarden voor vrijwaring zijn te vinden in de ‘wijziging leidraad invordering 2008’ van 27 juni 2012.
 

Het keurmerk moet fraude tegenover inleners tegengaan, daarom is de SNA-norm zo belangrijk. Bedrijven die dit keurmerk hebben worden tweemaal per jaar, of jaarlijks, financieel en administratief gecontroleerd door een onafhankelijke keuringsinstantie. Men controleert hierbij:

  • De identificatie van de onderneming; 
  • De aangifte en afdracht van (in Nederland) verschuldigde loonheffingen en omzetbelasting; 
  • Loonbetaling niet in strijd met de Wet minimumloon en minimumvakantiebijslag; 
  • Het uitvoeren van identiteitscontrole en controle op het gerechtigd zijn tot het verrichten van arbeid in Nederland; 
  • Het voorkomen van risico’s op aansprakelijkstelling en boetes voortvloeiend uit in- en doorlenen of uitbesteden van werk. 

Dit maakt samenwerken met Europe Traffic Support een veilige keuze.  

De verkeersregelaars van Europe Traffic Support


(Verkeers)veiligheid: dat is waar we goed in zijn bij Europe Traffic Support, onderdeel van de Globe Group. Bij Europe Traffic Support bent u verzekerd van kwaliteit. Wij staan 24/7 voor u klaar en verzorgen graag voor u de verkeerssituatie bij wegafzettingen, wegwerkzaamheden, calamiteiten en evenementen. Of u nu eenmalig op zoek bent naar een verkeersregelaar of een regelaar wilt inzetten als structurele oplossing. Door de juiste scholing, herhalingscursussen en ervaring weten onze verkeersregelaars als geen ander hoe zij in elke situatie moeten handelen. Daarnaast zijn onze verkeersregelaars in het bezit van een landelijke aanstellingspas, VCA-certificaat en zijn zij gekleed conform de CROW richtlijn. 

Wanneer u zaken doet met Europe Traffic Support weet u dus niet alleen dat u bij een betrouwbare partij (die in het bezit is van het SNA-keurmerk) aanklopt, maar weet u ook dat alles tot in de puntjes voor u wordt geregeld. Leg uw aanvraag bij ons neer en wij regelen de rest. Planning, instructies en de juiste regelaar op de juiste plek? Laat dat maar aan ons over!

Wij nemen graag al uw zorgen omtrent verkeersregeling uit handen. Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via: 0314 – 35 12 20 of mirjam@globegroup.nl.

Bel voor een afspraak met: 0314 - 35 12 20