Mobiele Communicatie Unit
Mobiele Communicatie Unit

Globe Group

Samen veilig!

header-pand-1

Samen veilig

Wij staan voor u klaar!

header-beveiliging

Beveiliging

Mobiele surveillance, evenementen, zorg & meer

header-nix2

Evenementen

Beveiliging, verkeersveiligheid, veiligheidsplannen & meer

header-objectbeveiliging

Mobiele surveillance

Alarmopvolging, objectbeveiliging, collectieve beveiliging, opleidingen & meer

Verkeersveiligheid
Verkeersveiligheid

Verkeersveiligheid

Ook specialist in opleidingen

De highlights van februari

  • Globe Group
  • Highlights van februari
  • Jubileum 
  • Het laatste nieuws

We zitten inmiddels alweer in de maand maart. Dat betekent dat het tijd is om terug te blikken op de highlights van februari. Wat hield ons de afgelopen maand bezig bij Globe?

Globe 20 jaar

Wat ons bezig hield in februari? We begonnen de maand februari feestelijk met ons 20-jarig jubileum! 20 jaar veiligheid, 20 jaar Globe. Om dit te vieren hadden we een leuke actie bedacht waarbij we onze collega’s, klanten en andere relaties in de schijnwerpers hebben gezet. Op deze manier stonden we deze maand stil bij ons jubileum. Ook deelden we een leuke blog om ons jubileum aan te kondigen. Heb je deze gemist? Lees 'm hieronder dan terug:

Blog: 20 jaar Globe

Wij zijn in de watten gelegd tijdens ons jubileum

Bij het jubileum van Globe hebben we niet alleen onze klanten en relaties in de schijnwerpers gezet en een leuke winactie georganiseerd, zelf zijn we ook flink in de watten gelegd op 1 februari. Bloemen, kaartjes en een mooie klok: we hebben de mooiste cadeaus gekregen. Foto’s hiervan hebben we deze maand gedeeld op onze social media – kanalen. Bedankt allen voor dit speciale gebaar, wat ons betreft was dit een echte highlight van februari!  

Dag van alarmnummer 1-1-2

Op 11 februari (11-2, de numerieke datum van 1-1-2) was het de ‘Europese dag voor het alarmnummer 112’. Op deze dag stonden we stil bij het noodnummer 112. In elk land van de Europese Unie kan 112 gebeld worden voor hulp in levensbedreigende situaties. Deze speciale dag is een initiatief van de Europese Commissie om de bekendheid van 112 te vergroten.

Omdat het noodnummer vaak gebeld wordt is het belangrijk dat je weet hoe je moet handelen in een noodsituatie. Want als elke seconde telt, dan wil je toch ook weten wat je moet doen? Bij BOC Opleidingscentrum bieden we verschillende veiligheidscursussen- en opleidingen aan waarbij je leert om veilig te werken of hoe je moet handelen in geval van nood. Voorbeelden van cursussen die wij aanbieden zijn o.a. VCA (basis & VOL), BHV (basis & herhaling), reanimatiecursussen en de cursus veilig werken met bijvoorbeeld een heftruckkraan of hoogwerkerBij alle cursussen staat veilig handelen of werken hoog in het vaandel, om zo de kans op ongevallen – en het bellen van 112 – te reduceren.

Meer weten? Lees dan het nieuwsbericht terug over de dag van alarmnummer 112:

Lees meer over de dag van alarmnummer 112

Valentijnsdag

Op 14 februari was het Valentijnsdag. Op deze dag wensten wij iedereen een liefdevolle dag toe en riepen we iedereen op om op deze dag éxtra lief te zijn voor onze collega’s.  

Doe eens vriendelijk dag

Niet alleen op Valentijnsdag, maar ook op 'Doe eens vriendelijk dag' riepen we iedereen op om extra vriendelijk te zijn voor onze collega's. 

Op 17 februari was het namelijk ‘Doe eens vriendelijk dag’, de dag waarop we een agressieve vuist liever inwisselen voor een vriendelijk handgebaar om iemand mee te begroeten. Het is niet fijn om te moeten constateren maar helaas wel waar: geweld en agressie nemen steeds meer toe in onze maatschappij. Met een gedegen training agressiebeheersing geef je werknemers handvatten om met grensoverschrijdend gedrag om te kunnen gaan en laat je zien dat hun belang voorop staat. Om hier extra aandacht aan te schenken blikten we op ‘Doe eens vriendelijk dag’ terug op een blog over agressiebeheersing.  

Lees blog: tot hier en niet verder

Opleiding beroepsverkeersregelaar in maart

Op 24 & 25 maart staat er weer een opleiding voor verkeersregelaar op het programma. Ben jij op zoek naar een leuke fulltime of parttime baan die geen dag hetzelfde is, en waarbij je heerlijk in de buitenlucht kunt werken? Meld je dan aan voor de opleiding bij BOC Opleidingscentrum via onderstaande link. Er zijn nog slechts enkele plekken vrij voor deze opleiding.

Lees meer over de opleiding beroepsverkeersregelaar

Klanten aan het woord over onze dienstverlening

Februari stond in het teken van de dienstverlening bij Globe. Wist je dat op onze website enkele quotes te vinden zijn van klanten, waarbij zij vertellen hoe ze de samenwerking met Globe ervaren? Deze quotes gaan onder andere over Collectieve Beveiliging Achterhoek (CBA) en de tak zorgbeveiliging

Carnaval Zevenaar: een ijzersterke samenwerking

Eind februari is het feest in Zevenaar weer losgebarsten tijdens carnaval. TEC Veiligheid was hierbij aanwezig met de inzet van een Mobiele Communicatie en Camera Unit. Als we iets hebben geleerd van de pandemie is het dat samenwerken en de handen ineenslaan met andere partijen belangrijker is dan ooit tevoren. Zo ook tijdens de gezellige carnavalsparade in Zevenaar. We schreven hier een stukje over op de website van TEC Veiligheid. Klik op onderstaande link om het nieuwsitem te lezen.

Nieuwsbericht: een ijzersterke samenwerking bij carnaval Zevenaar

Dat waren ze weer, de highlights van februari. Op naar een nieuwe maand met nieuwe highlights. Wil je graag meer weten over één van bovenstaande berichten? Neem dan contact met ons op via 0314 35 12 20 of stuur een e-mail naar info@globegroup.nl

Bel voor een afspraak met: 0314 - 35 12 20