Mobiele Communicatie Unit
Mobiele Communicatie Unit

Globe Group

Samen veilig!

header-pand-1

Samen veilig

Wij staan voor u klaar!

header-beveiliging

Beveiliging

Mobiele surveillance, evenementen, zorg & meer

header-nix2

Evenementen

Beveiliging, verkeersveiligheid, veiligheidsplannen & meer

header-objectbeveiliging

Mobiele surveillance

Alarmopvolging, objectbeveiliging, collectieve beveiliging, opleidingen & meer

Verkeersveiligheid
Verkeersveiligheid

Verkeersveiligheid

Ook specialist in opleidingen

Blog: er schijnt dit jaar ergens een feestje te zijn..

  • Globe 20 jaar
  • Twintig jaar veiligheid
  • Jubileum
  • Tijd voor een feestje

Er schijnt dit jaar ergens een feestje te zijn… Een jubileum om precies te zijn. De Globe Group bestaat op 1 februari 2022 maar liefst 20 jaar! Wow.. Twintig jaar is een lange tijd. Maar aan de andere kant: die twintig jaren zijn ook voorbij gevlogen. In die twintig jaar tijd is Globe Security van een beveiligingsbedrijf(je) uitgegroeid naar een volwaardig beveiligingsbedrijf met een mobiele surveillance-tak en een evenementenafdeling, daarnaast heeft Europe Traffic Support het levenslicht gezien en is er ook nog een eigen opleidingsbedrijf BOC Opleidingscentrum aan het ‘veiligheidsmenu’ toegevoegd. Samen zijn we de Globe Group: ondanks die groei vooral nog steeds een solide familiebedrijf om trots op te zijn.

En nee, natuurlijk zijn niet alle jaren als vanzelf gegaan. Ook wij hebben te maken gehad met tegenslagen door covid. Als ondernemer ga je, nee móet je, op zoek gaan naar alternatieven. En ook dat is weer mooi om mee te maken. Samen blijken we tot heel veel in staat en maakt het ons als team en familie sterker.

In de donkerste momenten zoeken we naar lichtpuntjes. Als evenementen niet door kunnen gaan dan richten we onze schijnwerpers op wat wel kan. We lichten uit wat aandacht nodig heeft en zetten in de spotlight wat uitgelicht mag worden.

Toen wij ons licht lieten schijnen op ons jubileumjaar, bracht dat gevoel ons op ideeën. Voor ons geen standaard receptie met handen schudden en een dreug gebakje erbij. Nee, we hebben het anders aangepakt. Onze relaties ontvingen deze week een persoonlijke uitnodiging met daarin een zaklamp. Symbool voor licht in de duisternis, symbool voor niemand in het donker laten staan. De uitnodiging bevatte een unieke toegangscode voor ons digitale feest.  En in plaats van cadeaus ontvangen, geven wij ze liever weg. Onze manier van bedanken voor de samenwerking.

Het enige nadeel van zo’n digitaal feestje is wel dat we nu het traditionele ABC’tje mislopen, zo eentje zoals dat gebruikelijk is bij Achterhoekse feesten en partijen. We verheugden ons al op:

De A van Aandacht, dat hebben we voor elkaar. De B van Bennie die Globe vertegenwoordigt al 20 jaar.. en ga zo maar door.

Daarom hebben we ook een actie bedacht voor onze trouwe blog-lezers. Want ook jou willen we bedanken en betrekken bij ons jubileum. We willen jou bedanken voor je interesse in ons bedrijf, het meebeleven van onze avonturen en je belangstelling voor onze tips. Welke leuke herinnering aan ons bedrijf zou je terug willen zien in een ABC’tje? Heb je iets grappigs meegemaakt of juist iets serieus dat we zouden moeten delen, of heb je juist een vraag aan ons? Heb je een opleiding bij ons gevolgd, stage gelopen of gewerkt? Ben je op een festival geweest waar Globe was of wil je een verkeersregelaar een compliment geven? Bedenk een leuke toevoeging voor het ABC. Dat hoeft uiteraard niet het hele alfabet te zijn: één letter met een zin erbij is al leuk, meer letters mag altijd natuurlijk.

Stuur een mail o.v.v. “ABC” naar communicatie@globegroup.nl. De leukste of ontroerendste inzendingen worden beloond met ook zo’n mooie zaklamp. En wel-licht..komt er mede dankzij jouw inzending toch nog een flauw ABC’tje online dit jubileumjaar.

ABC'tje inzenden

 

 

Bel voor een afspraak met: 0314 - 35 12 20