Welkom
Welkom
bij Globe Group

Welkom

Bij Globe Group

header-warehouse

Veiligheid  

In de breedste zin van het woord

zorg

Beveiliging

In de zorg. Altijd dichtbij

header-kluis

Beveiliging

Mobiele Surveillance, alarmopvolging, objectbeveiliging, opleidingen & meer

ontwerp-zonder-titel-28

Beveiliging

Collectieve beveiliging. Samen sta je sterker dan alleen

header-nix2

Evenementenveiligheid

Beveiliging, verkeersveiligheid, veiligheidsplannen & meer

Verkeersveiligheid
Verkeersveiligheid

Verkeersveiligheid

PSO gecertificeerd en specialist in opleidingen

gs-

Samen veilig

Wij staan voor u klaar

Globe blikt terug: de hoogtepunten van 2023

  • De maand van de afsluiting
  • Terugblikken en vooruitkijken
  • Hoogtepunten van Globe

De laatste dagen van 2023 zijn aangebroken en het nieuwe jaar ligt op de loer. Dit jaar telde voor ons maar liefst 88 hoogtepunten: 11 x 8 stuks die we elke maand trouw op onze social media-kanalen en website deelden. Een lijst die we vandaag samen met jullie graag nog verder willen aanvullen in onze maand van de afsluiting. 

Wát een jaar!

2023 is voorbijgevlogen en wat was het weer een jaar. 2023 was het jaar waarin er een einde kwam aan een tijdperk en het betalen met een acceptgiro verleden tijd werd. Maar ook het jaar waarin Max Verstappen record na record verbrak, je met je bankpas kon inchecken in het OV en Nederlanders massaal naar de stembus gingen om te stemmen voor de Tweede Kamerverkiezingen. Een jaar vol hoogte- en dieptepunten. In het land, maar ook in de wereld. 

Met 88 + hoogtepunten in 2023 (waarbij die van december zelfs nog niet zijn meegenomen) mogen we bij Globe Group niet klagen. Sterker nog: we vullen die lijst gewoon nog verder aan! Want door alle drukte zijn sommige zaken ons misschien ontschoten om te delen. Zaken die we (toen we terugblikten op het afgelopen jaar) leuk of belangrijk vonden om nog eens te benoemen.

Nieuwe foto’s voor de website

Wellicht hebben jullie afgelopen maandag de sneak preview al voorbij zien komen: we hebben nieuwe foto’s laten maken voor onze website. Foto’s van medewerkers, de mensen achter de Globe Group waar we oh zo trots op zijn. Dit jaar hebben we van verschillende collega’s afscheid genomen, maar gelukkig ook veel nieuwe mensen mogen toevoegen aan ons team. Zonder de gezichten achter ons bedrijf zijn we nergens: dus het team laten we dan ook graag uitblinken op onze website. Wordt vervolgd!

Elektrisch rijden voor de directie

Het jaar 2023 was ook het jaar waarin de directie van Globe afscheid nam van benzineauto's en elektrisch is gaan rijden. Dit jaar hebben we veel stappen gezet op het gebied van Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO), waarbij duurzaamheid een grote rol speelt. Zelf konden we als directie natuurlijk niet achterblijven en besloten we om elektrisch te gaan rijden. Niet alleen in het kader van duurzaamheid en om de CO2-uitstoot waar mogelijk te beperken, maar ook om ons voor te bereiden op de toekomst. Wij bedanken Wassink Groep voor het leveren van de mooie auto’s.

Gezinsuitbreiding voor Ilse

Daarnaast was 2023 het jaar van gezinsuitbreiding voor Ilse. En nee (en al past Dex ‘m ook): dat Globe rompertje hoefde niet uit de kast. Ilse was met de komst van Dex dit jaar enkel een hondenkind rijker. Het einde van een tijdperk voor Jack: die als alleenheerser van de Ericaweg vaak in zijn uppie iemands stoel in de overlegruimte warm hield. Het was daarom voor Jack allemaal nog even wennen, want de aandacht, speelkwartiertjes en stukjes eimuffin moesten nu natuurlijk verdeeld worden. We vermoeden dan ook dat de komst van Dex misschien niet op het hoogtepuntenlijstje van Jack staat, maar gelukkig is het andere kantoorpersoneel erg blij met de komst van deze energieke nieuwe viervoeter. 

En dat is niet zo gek: want we hebben kortgeleden afscheid moeten nemen van onze oudste kantoorhond Arpad. De aanwezigheid van deze lieve en trouwe 'collega' zal ook in het nieuwe jaar nog altijd worden gemist.  

Twee nieuwe certificeringen

Op de valreep van 2023 hebben we twee nieuwe certificeringen mogen toevoegen aan onze lijst met certificeringen: De PSO-trede 3 met PSO 30+ certificering en ISO 9001. 

Het PSO-trede 3 certificaat hebben we behaald op trede 3, wat het hoogste niveau van certificering en erkenning op het gebied van sociaal ondernemerschap vertegenwoordigt. Het laat zien dat we werkgelegenheid creëren voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt en ons hier actief voor inzetten. PSO 30+ is een speciale erkenning binnen de Prestatieladder Socialer Ondernemen (PSO), voor organisaties waarbij het personeelsbestand voor minstens 30% uit mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt bestaat. Dit zijn bijvoorbeeld mensen met een arbeidsbeperking, langdurig werkloze, Wajong-gerechtigden of andere groepen die moeite hebben bij het vinden van een baan. Wij zetten ons ervoor in om hen te helpen door hen bijvoorbeeld op te leiden als beroepsverkeersregelaar, en hen op deze manier te kunnen laten deelnemen aan de maatschappij. 

De andere behaalde certificering is de ISO 9001 certificering. Hierbij staat het vastleggen van het kwaliteitsmanagementsysteem en het meetbaar en controleerbaar maken hiervan centraal. Essentiele onderdelen zijn klanttevredenheid, documentenbeheer en bewaking van processen, waarbij de focus ligt op verbetering en klachtenmanagement. Deze twee certificeringen zijn belangrijke certificeringen die binnen onze (toekomst)visie passen en waar we ook in het nieuwe jaar aan zullen blijven werken. 

Positieve reacties van klanten

Positieve reacties van klanten: dat is waar we het allemaal voor doen. Gelukkig hebben we deze in 2023 veelvuldig mogen ontvangen. In april hebben we een klanttevredenheidsonderzoek verstuurd naar deelnemers van het CBA. Hierbij werden we in de tussentijdse resultaten door maar liefst 51,1% beoordeeld met een 8 als rapportcijfer. De positieve reacties op Collectieve Beveiliging Achterhoek resulteerden bijvoorbeeld in een vervroegde samenwerking met IKAD, waardoor de teller voor Collectieve Beveiliging Achterhoek in 2023 op 15 bedrijventerreinen kwam te staan. 

Wij willen alle opdrachtgevers bedanken voor de positieve woorden die wij tijdens de evaluatie van 2023 van hen hebben ontvangen. Deze woorden doen ons goed en geven nieuwe energie om ons ook in het nieuwe jaar voor de volle 100% in te zetten voor de veiligheid van onze klanten.

Op naar de 7 voor Bennie

Bennie sluit 2023 af met een 6 in zijn levensjaren, want in 2024 komt voor Bennie dan toch echt de 7 in zicht. Ondanks dat de 7 en de 0 steeds dichterbij komen heeft Bennie nog steeds 'geen rust in zijn kont'. Met 21 Globe ervaringsjaren op de teller zijn we blij dat Bennie nog steeds zo betrokken is bij ‘zijn' Globe en vaak aanwezig is op kantoor, meegaat naar evenementen en zich bezighoudt met allerlei nieuwe technieken en gadgets voor de MCCU's. We hopen dan ook dat Bennie dit - ondanks dat de 7 en de 0 bijna naderen - nog lang blijft doen. 

 

Met nog 12 dagen te gaan kijken we vol goede moed uit naar 2024. We zijn benieuwd naar wat het nieuwe jaar voor ons in petto heeft, maar hopen op een nieuw jaar met opnieuw minstens 88 hoogtepunten. Wij wensen iedereen alvast fijne feestdagen en een goed, gezond en veilig 2024 toe!

Bel voor een afspraak met: 0314 - 35 12 20