Mobiele Communicatie Unit
Mobiele Communicatie Unit

Globe Group

Samen veilig!

header-pand-1

Samen veilig

Wij staan voor u klaar!

header-beveiliging

Beveiliging

Mobiele surveillance, evenementen, zorg & meer

header-nix2

Evenementen

Beveiliging, verkeersveiligheid, veiligheidsplannen & meer

header-objectbeveiliging

Mobiele surveillance

Alarmopvolging, objectbeveiliging, collectieve beveiliging, opleidingen & meer

Verkeersveiligheid
Verkeersveiligheid

Verkeersveiligheid

Ook specialist in opleidingen

IKAD sluit aan bij het sterkste collectief van de Achterhoek

  • Collectieve Beveiliging Achterhoek (CBA)
  • Veiligheid op bedrijventerreinen
  • Nieuws

“Bedrijven organiseren betere beveiliging, één bewakingsbedrijf voor dertien terreinen” Met deze kop werd de Collectieve Beveiliging Achterhoek (CBA) in de Gelderlander van 25 september 2017 aangekondigd. Een beveiligingsbedrijf voor dertien industrieterreinen, een vast beveiligingsteam waarvoor de omgeving geen geheimen kent, dat alle ins- en outs van de bedrijven op de bedrijventerreinen kent en dat altijd proactief afwijkende situaties signaleert." Inmiddels kunnen wij met trots mededelen dat het aantal deelnemende bedrijventerreinen onlangs is opgelopen naar 15. 

COLLECTIEVE BEVEILIGING ACHTERHOEK

CBA is de werktitel welke ontstaan is uit de werkgroep van bedrijvenkringen Stichting Beveiliging Bedrijven Doetinchem (SBBD), Belangenvereniging voor industrie en industrie gerelateerde bedrijven in Zelhem (IKZ), Industriebelang Oude IJssel (IBOIJ) en Varsseveldse Industriële Vereniging (VIV) welke de regie voert over de beveiliging van de collectieve bedrijventerreinen in de gemeentes Doetinchem, Oude IJsselstreek en Bronckhorst. Sinds 1 januari 2018 voert Globe Security in opdracht van CBA de beveiliging uit op deze bedrijventerreinen in de Achterhoek. Met trots mogen wij mededelen dat in navolging op bovenstaande bedrijvenkringen nu ook de bedrijvenkring in de gemeente Aalten (IKAD) aansluit bij Collectieve Beveiliging Achterhoek. 

Vanaf 2018 vertegenwoordigd en beveiligd CBA maar liefst 13 bedrijventerreinen. Met de komst van Aalten en Dinxperlo loopt dit aantal op naar 15 bedrijventerreinen. CBA faciliteert preventieve surveillance, welke uitgevoerd wordt door haar partner Globe Security. Snelste responsetijden worden door Globe Security gegarandeerd, en deelname is voor elk bedrijf toegankelijk. IKAD ziet toe op de kwalitatieve dienstuitvoering en vertegenwoordigd de belangen van alle deelnemers.

Om bedrijven in de regio Aalten en Dinxperlo kennis te laten maken Collectieve Beveiliging Achterhoek, hebben wij een speciale CBA informatiefolder voor deze regio gemaakt. Klik op onderstaande button om deze te bekijken.

Bekijk informatiefolder voor Aalten en Dinxperlo 

MEER INFORMATIE

Wilt u graag meer weten over Collectieve Beveiliging Achterhoek? Bekijk dan ook onze algemene flyer, neem contact op of ga naar www.collectievebeveiligingachterhoek.nl

Bekijk flyer Collectieve Beveiliging Achterhoek

Bel voor een afspraak met: 0314 - 35 12 20