Welkom
Welkom
bij Globe Group

Welkom

Bij Globe Group

header-warehouse

Veiligheid  

In de breedste zin van het woord

zorg

Beveiliging

In de zorg. Altijd dichtbij

header-kluis

Beveiliging

Mobiele Surveillance, alarmopvolging, objectbeveiliging, opleidingen & meer

ontwerp-zonder-titel-28

Beveiliging

Collectieve beveiliging. Samen sta je sterker dan alleen

header-nix2

Evenementenveiligheid

Beveiliging, verkeersveiligheid, veiligheidsplannen & meer

Verkeersveiligheid
Verkeersveiligheid

Verkeersveiligheid

PSO gecertificeerd en specialist in opleidingen

gs-

Samen veilig

Wij staan voor u klaar

Ook op kantoor zijn we nooit uitgeleerd

  • De maand van kantoor
  • Leren
  • Bijscholing voor personeel
  • Blijf jezelf uitdagen

Vorige week schreven we een blog waarin we de collega’s van het Globe kantoor voorstelden in verband met het thema van de maand mei: 'De maand van het kantoor.' Vandaag leren we sommige collega’s nóg beter kennen, want diverse collega’s hebben zich de afgelopen tijd bezig gehouden met bijscholing.

(Bij)scholing en doorgroeimogelijkheden

Bij Globe Group zijn we nooit uitgeleerd en staan we voor een leven lang leren. Dit zie je bijvoorbeeld terug aan de Globe Academy, waarbij we mensen opleiden tot evenementenbeveiliger of verkeersregelaar en direct een baan aanbieden, maar ook in onze openstaande vacatures. Hier zie je namelijk regelmatig de zin‘ruimte voor (persoonlijke) ontwikkeling en doorgroeimogelijkheden’in staan. Wanneer werknemers potentie hebben om zich verder te ontwikkelen en bereid zijn om hiervoor alles op alles te zetten juichen wij dit van harte toe.

Maar dat is nog niet alles. Standaard zijn we ook bezig met ontwikkeling van onze werknemers. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de terugkomdagen voor beroepsverkeersregelaars, de momenten waarop we samenkomen met het hele beveiligingsteam om de laatste veiligheidsaspecten te bespreken en lezingen of vakinhoudelijke evenementen die het kantoorpersoneel zo nu en dan bijwoont. De afgelopen tijd zijn verschillende collega’s van kantoor de uitdaging aangegaan door een bijscholing te volgen. We hebben nu als bedrijf nóg meer kennis in huis, en daar zijn we ontzettend trots op.

Fleur: Leergang Recruitment bij Academie voor Arbeidsmarktcommunicatie

Ongeveer een maand geleden heeft Fleur Leergang Recruitment bij Academie voor Arbeidscommunicatie succesvol afgerond. We hebben het hier over een praktische recruitmentopleiding waarbij je alles leert om kandidaten te vinden en in beweging te brengen naar de volgende stap in hun loopbaan. Tijdens de opleiding is er aandacht besteed aan hoe je succesvol kunt searchen, verleiden en interviewen. 

Door de succesvolle afronding van deze opleiding heeft Fleur nu alle kennis en skills in huis om het Globe team verder uit te breiden. Wil je haar een handje helpen? Bekijk dan onze vacatures op www.globegroup.nl/vacatures en vergeet ook niet je vrienden en familie op de hoogte te stellen van het leuke baanaanbod van Globe. Fleur komt graag met (potentieel) nieuwe collega's in contact!

Raymond: KAM-coördinator

De volgende collega die ook terug de schoolbanken in is geweest is Raymond. Raymond mag zich tegenwoordig naast projectleider van het verkeer ook KAM-coördinator noemen. Een KAM-coördinator is iemand die binnen een bedrijf verantwoordelijk is voor de kwaliteit, arbeidsomstandigheden en het milieuvriendelijk handelen van de organisatie. Hierbij wordt er gekeken naar hoe werknemers in het bedrijf hun werk veilig en met een oog voor het milieu kunnen uitvoeren. Kortgezegd: vanaf heden zorgt Raymond ervoor dat de bedrijfsprocessen zo efficiënt en milieuvriendelijk zijn ingericht en dat door goede arbeidsomstandigheden ongelukken en beroepsziekten voorkomen kunnen worden. Een waardevolle toevoeging voor ons bedrijf.

Ilse: verschillende opleidingen bij ESI, ook Mirjam sluit in november aan

Het is misschien niets nieuws, maar ook Ilse houdt van (persoonlijke) ontwikkeling en doorgroeien. Ze richt zich hierbij voornamelijk op evenementen. Vorig jaar heeft Ilse een opleiding bij Event Safety Institute (ESI) gevolgd, waarbij het maken van RISKOM-analyses centraal stond. Dit zorgt ervoor dat haar kennis verder is uitgebreid en ze evenementenorganisaties nog beter kan voorzien van advies bij het schrijven van plannen. Advies geven en overdragen is ze erg goed in, want als kers op de taart heeft ze in november zelfs samen met Mirjam de stoute schoenen aangetrokken door een seminar te organiseren voor regionale vergunningsverleners. Het thema was hierbij ‘adviseren en bepalen inzet beveiliging op evenementen’. Inmiddels hebben de zussen de smaak goed te pakken, want in november staat voor beiden de opleiding 'Coördinator Veiligheid & Vergunningen' op de agenda. Ook deze opleiding wordt gevolgd bij ESI. 

Marco: vanaf juni opleiding bij ESI

Niet alleen Ilse, maar ook Marco heeft de opleiding voor het opstellen van RISKOM-analyses afgerond bij ESI. In juni staat er opnieuw een opleiding voor hem op het programma. Benieuwd wat voor opleiding dit is? Houd onze social media - kanalen dan goed in de gaten. 

We zijn trots op het feit dat we binnen de Globe Group niet alleen qua bedrijf groeiende zijn, maar ook in onze kennis en kunde nog regelmatig flinke stappen maken. Vind jij (bij)scholing ook belangrijk en wil je graag werken bij een bedrijf die niet stilstaat, maar graag de uitdaging aangaat en jou daarbij ook graag uitdaagt in je denken en doen? Bekijk dan onze vacatures op www.globegroup.nl/vacaturesen solliciteer op een functie die bij je past.

P.s. Lijkt het je leuk om aan het werk te gaan als beroepsverkeersregelaar, maar heb je hier (nog) niet de juiste papieren voor? Op 24 & 25 mei starten we weer met een nieuwe opleiding voor beroepsverkeersregelaars. Kijk op www.bocopleidingscentrum.nl voor meer informatie of bel 0314 – 35 12 20.

Bel voor een afspraak met: 0314 - 35 12 20