Welkom
Welkom
bij Globe Group

Welkom

Bij Globe Group

header-warehouse

Veiligheid  

In de breedste zin van het woord

zorg

Beveiliging

In de zorg. Altijd dichtbij

header-kluis

Beveiliging

Mobiele Surveillance, alarmopvolging, objectbeveiliging, opleidingen & meer

ontwerp-zonder-titel-28

Beveiliging

Collectieve beveiliging. Samen sta je sterker dan alleen

header-nix2

Evenementenveiligheid

Beveiliging, verkeersveiligheid, veiligheidsplannen & meer

Verkeersveiligheid
Verkeersveiligheid

Verkeersveiligheid

PSO gecertificeerd en specialist in opleidingen

gs-

Samen veilig

Wij staan voor u klaar

De gezichten achter het kantoor van Globe Group

  • Maand van het kantoor
  • Even voorstellen
  • Werken bij Globe Group

De maand mei is ‘De maand van het kantoor’ bij Globe Group. Het kantoor aan de Ericaweg in Zelhem is het hoofdkantoor voor veiligheid. Het is de locatie van het wagenpark van Globe, een plek waar beveiligers en verkeersregelaars worden aangestuurd, diensten worden ingevuld en veiligheidscursussen- en trainingen worden verzorgd in het trainingslokaal bij BOC Opleidingscentrum. Het kantoorteam van Globe houdt zich dag in en dag uit bezig om alles op rolletjes te laten verlopen, maar wie zijn zij eigenlijk? Vandaag geven we een klein inkijkje in de gezichten achter het kantoor van Globe.

Gezelligheid, ontvangst en bewaking: Jack en Arpad

Voor de gezelligheid, ontvangst en bewaking op kantoor moet je bij de kantoorhonden Jack en Arpad zijn. Zij komen ’s ochtends kwispelend aan het bureau van hun collega’s, hebben een neus voor de lekkere lunch van hun collega’s, zorgen in de middagpauze voor de nodige beweging van het kantoorpersoneel. Kortom: ze zorgen voor een positieve sfeer op kantoor en zorgen voor de nodige afleiding. Onmisbaar als je het ons vraagt!  

Directieteam: Mirjam, Ilse, Gerard, Marco. Ook Bennie houdt een oogje in het zeil

Meer dan 21 jaar geleden heeft Bennie Roozegaarde Globe opgericht, maar achter de geraniums zitten is er niet bij. Als Bennie zin heeft, mag hij een stapje terug doen en geniet hij van het op reis gaan met de camper, mountainbiken en een gezellig etentje met Joke, maar echt blij wordt hij nog steeds van evenementen. Je komt hem dan ook nog regelmatig tegen op evenementen waar de onze MCCU’s aanwezig zijn. Ook is het onderhoud van het wagenpark nog steeds zijn ding.

Het directieteam bestaat sinds dit jaar niet meer alleen uit dochters Ilse en Mirjam Roozegaarde, ook Gerard Wijnia en Marco van Tongeren hebben zich onlangs bij dit team aangesloten. Samen zorgen ze ervoor dat de klanten gebruik kunnen maken van een kwalitatief goede dienstverlening zoals ze van Globe gewend zijn. Toch hebben ze allemaal hun eigen specialiteiten binnen dit team. Zo moet je op het gebied van evenementenbeveiliging en veiligheidsplannen bij Ilse zijn, houdt Mirjam zich een groot deel van haar tijd bezig met relatiebeheer, opleidingsbeleid voor eigen personeel en ontwikkelen van cursussen en opleidingen binnen BOC, is Gerard als Operationeel Directeur eindverantwoordelijk voor de aansturing van het team mobiel surveillanten en stoomt Marco als Strategisch en Commercieel Directeur de Globe Group klaar voor de toekomst. Met deze veelzijdigheid aan kennis en kunde vormen zij samen een ijzersterk directieteam.   

Telefoon, administratie, cursussen & opleidingen en recruitment: Fleur

Fleur is een echte duizendpoot binnen ons team. Er bestaat dan ook een grote kans dat je haar aan de lijn krijgt als je het kantoor belt. Ook houdt ze zich bezig met een stukje administratie, cursussen en opleidingen bij BOC Opleidingscentrum en het werven van nieuw personeel. Ben je op zoek naar een leuke nieuwe baan? Bel dan naar kantoor: 0314 – 35 12 20. Fleur vertelt je er graag meer over!

Masterchef: Joke

Bijna iedere lunchpauze staat er voor het hele kantoorteam een heerlijk soepje klaar van onze eigen masterchef Joke. Daarnaast zorgt ze voor het personeel ook regelmatig voor de catering op evenementen. Joke zorgt ervoor dat niemand iets tekortkomt en dat iedereen na de lunchpauze met een goedgevulde maag het werk weer verder kan oppakken. Mosterdsoep, tomatensoep, groentesoep of zelfs courgettesoep: Joke maakt het allemaal en zorgt daarmee voor hele blije gezichten.

De man van de cijfertjes: Jan

Wist je dat groentesoep de favoriete soep van Jan is? Joke maakt zelfs speciaal een kopje voor hem klaar als er op een dag een andere hoofdsoep geserveerd wordt. ;-) En dat is niet voor niets, want als man van de cijfertjes vinden we het belangrijk dat Jan zijn gedachten erbij kan houden en in de pauze kan genieten van een heerlijk soepje. Jan is verantwoordelijk voor de financiële administratie. Hierbij werkt hij heel nauwkeurig en gaat hij pas naar huis als alles klopt.

Fons en Camiel: zorgen voor een werkbare planning

Binnen het kantoorteam zorgen Fons en Camiel ervoor dat de planning op rolletjes verloopt en dat iedereen op het juiste moment op de juiste plek aanwezig is. Daarbij wordt er niet alleen rekening gehouden met de wensen van de opdrachtgever, maar waar mogelijk ook met wensen van collega’s. De planning is soms een ingewikkelde puzzel, en dat maakt deze baan voor beide heren erg dynamisch en uitdagend.

Projectleider van het verkeer: Raymond

Hebben we het over Raymond, dan hebben we het over de projectleider van het verkeer. Raymond houdt zich in zijn functie voornamelijk bezig met het coördineren van de beroepsverkeersregelaars van Europe Traffic Support. Hij zorgt ervoor dat (verkeers)projecten in goede banen worden geleid en dat er ondersteuning wordt geboden bij het schrijven van vergunningsaanvragen op het gebied van verkeersstromen. Daarnaast geeft hij ook les bij Globe Academy, bij de opleidingen voor verkeersregelaars.  

MCCU-expert: Coen

Last but not least stellen we Coen aan je voor. Heb je een vraag over onze Mobiele Communicatie en Camera Units? Niet alleen Bennie, maar ook Coen kan je er veel over vertellen. Coen is werkzaam als projectleider MCCU’s van TEC Veiligheid. Hierbij houdt hij zich voornamelijk bezig met opbouwen van de MCCU’s en zorgt hij ervoor dat de techniek up-tot-date is, zodat elk evenement vanuit iedere hoek haarscherp in beeld wordt gebracht. Ook bemand hij de MCCU als centralist of cameraobservant. Is er tijd over, dan vind je Coen ook al beveiliger op de werkvloer.

Dit waren ze dan, de gezichten achter het kantoor van Globe. We houden het nog even spannend, want binnenkort stellen we zelfs nog een (nieuwe) collega aan je voor, die sinds kort op het kantoor werkzaam is als Commercieel Medewerker. Houd onze social media – kanalen in de gaten om niets te missen.

Bel voor een afspraak met: 0314 - 35 12 20