Welkom
Welkom
bij Globe Group

Welkom

Bij Globe Group

header-warehouse

Veiligheid  

In de breedste zin van het woord

zorg

Beveiliging

In de zorg. Altijd dichtbij

header-kluis

Beveiliging

Mobiele Surveillance, alarmopvolging, objectbeveiliging, opleidingen & meer

ontwerp-zonder-titel-28

Beveiliging

Collectieve beveiliging. Samen sta je sterker dan alleen

header-nix2

Evenementenveiligheid

Beveiliging, verkeersveiligheid, veiligheidsplannen & meer

Verkeersveiligheid
Verkeersveiligheid

Verkeersveiligheid

PSO gecertificeerd en specialist in opleidingen

gs-

Samen veilig

Wij staan voor u klaar

Het uitvoeren van sneltesten bij u op locatie – COVID19 Achterhoek

  • Snelteststraat
  • Laat uw personeel testen
  • Bij de werkgever op locatie
  • COVID19 Achterhoek

Is er bij een aantal werknemers binnen uw bedrijf verdenking van een COVID19 infectie, en wilt u uw medewerkers snel laten testen? Dan kunt u ervoor kiezen om uw medewerkers te laten testen bij de snelteststraat van COVID19 Achterhoek in Zelhem, maar daarnaast kunnen wij ook bij u op locatie komen testen. In dit artikel leggen we uit hoe testen bij een bedrijf op locatie werkt. 

Samenwerken aan een gezond en vitaal bedrijfsleven in de Achterhoek 

Het coronavirus houdt Nederland en veel andere landen helaas nog steeds in zijn greep. Als werkgever wilt u zorgen voor een veilige werkomgeving voor uzelf en uw medewerkers. Helemaal nu, in deze tijd, wilt u voorkomen dat een werknemer die het virus blijkt te hebben andere collega’s zonder het te weten besmet. Om verdere verspreiding van het virus te voorkomen, ervoor te zorgen dat de werknemers binnen uw bedrijf gezond blijven en alle werkzaamheden binnen het bedrijf door kunnen gaan is begin november de snelteststraat van COVID19 Achterhoek geopend. 

De snelteststraat van COVID19 Achterhoek is een initiatief van enkele ondernemers, die in deze tijd figuurlijk hun handen ineen hebben geslagen om verdere verspreiding van het virus te voorkomen. Op deze manier hopen zij andere ondernemers te helpen bij de bedrijfscontinuïteit van hun bedrijf of onderneming en zo samen te werken aan een gezond en vitaal bedrijfsleven in de Achterhoek.  

Testen bij u op locatie 

Wanneer u een sneltest op locatie wilt laten uitvoeren komen wij bij uw bedrijf langs om uw werknemers te testen op het coronavirus. Hiervoor geldt een minimale afnameplicht van het aantal testen. Is er een werknemer binnen een bepaalde afdeling positief getest op corona? Dan wilt u deze hele afdeling misschien wel preventief laten testen. De kans is immers aanwezig dat ook andere collega’s besmet zijn met het virus maar dit door minimale tot geen klachten (nog) niet weten. Zijn uw medewerkers voor het werk in het buitenland geweest en hebben zij een ‘oranje’ gebied bezocht? Ook dan is het wellicht verstandig om deze medewerkers te laten testen. In deze situaties kan het testen bij u op locatie uitkomst bieden. Voor werknemers die structureel naar het buitenland reizen kunnen wij tevens COVID19 vrij-verklaringen opstellen. Omdat veel werknemers op zondagmiddag of op maandagochtend voor zaken naar het buitenland vertrekken, hebben wij bij COVID19 Achterhoek op zondag een extra openstelling van onze teststraat. U kunt bij onze teststraat op afspraak dus ook op zondag een sneltest afnemen en u of uw werknemers voorzien van een COVID19-vrij verklaring voor reizen naar het buitenland.  

De testuitslag ontvangt u binnen 30 – 45 minuten. Bij COVID19 Achterhoek werken wij met de betrouwbare Abbott Panbio COVID-19 Ag test, waarbij een neusuitstrijkje wordt gemaakt. Voor het testen op locatie dient u vooraf een werkgeversaccount aan te vragen op www.covid19achterhoek.nl. Dit is geheel kosteloos. Bij het aanvragen van het account kunt u aangeven of u meer informatie wilt ontvangen over het testen op locatie. Wanneer u hier “ja” aanvinkt sturen wij u een vragenlijst toe. Door deze vragenlijst krijgen wij inzicht in o.a. de ruimte en het aantal medewerkers van uw bedrijf, waardoor wij de procedure van het testen vooraf kunnen vaststellen. Wanneer wij vervolgens een aanvraag van uw bedrijf binnenkrijgen voor het testen op locatie hebben wij inzicht in de situatie en hoeven wij de testen alleen nog maar in te plannen. Als u op werkdagen tussen 09:00 en 15:00 uur een verzoek bij ons indient kunnen wij de volgende werkdag de afnames al inplannen. 

Bij de vragenlijst sturen wij u meer informatie toe over de tarieven van het testen op locatie. We bieden maatwerk aan. Onze voorkeur gaat uit naar testen in de buitenlucht, maar wanneer dit i.v.m. ruimte bijvoorbeeld niet mogelijk is kunnen wij de testen ook binnen afnemen. Wij kijken naar uw bedrijf en wensen en passen onze dienstverlening hierop aan. 

Meer weten?

Wilt u meer weten over onze snelteststraat, het uitvoeren van een sneltest bij u op locatie of een COVID19-vrij verklaring voor uw werknemers? Ga dan naar www.covid19achterhoek.nl voor meer informatie of neem contact met ons op via: 088 – 5019494. 

Ga naar de website

 

Bel voor een afspraak met: 0314 - 35 12 20