Mobiele Communicatie Unit
Mobiele Communicatie Unit

Globe Group

Samen veilig!

header-pand-1

Samen veilig

Wij staan voor u klaar!

header-beveiliging

Beveiliging

Mobiele surveillance, evenementen, zorg & meer

header-nix2

Evenementen

Beveiliging, verkeersveiligheid, veiligheidsplannen & meer

header-objectbeveiliging

Mobiele surveillance

Alarmopvolging, objectbeveiliging, collectieve beveiliging, opleidingen & meer

Verkeersveiligheid
Verkeersveiligheid

Verkeersveiligheid

Ook specialist in opleidingen

Even voorstellen: Stephan de Ridder - Commercieel Medewerker

  • Even voorstellen
  • Team 
  • Commercieel Medewerker

Het moment is dan toch echt aangebroken, vandaag onthullen we wie onze 'nieuwe' collega is voor de functie van commercieel medewerker. In het nieuwsbericht van vorige week hielden we het nog even spannend, maar vandaag stelt Stephan zich graag aan u voor. Voor velen is Stephan geen onbekende. 

"Mijn naam is Stephan de Ridder, 27 jaar en woonachtig in Ulft. Ik ben in 2018 bij Globe begonnen als stagiair. Na het behalen van mijn diploma ben ik bij Globe in dienst gegaan als Mobiel Surveillant. Inmiddels ben ik stagebegeleider in het surveillanceteam. Doordat ik nog deels als surveillant werk, weet ik precies wat er speelt op de industriegebieden in de Achterhoek. Deze informatie en ervaring neem ik dan ook graag mee in mijn nieuwe functie als commercieel medewerker. 

Voor de functie commercieel medewerker ga ik bij potentiële klanten langs om te vertellen over onze werkzaamheden. Denk hierbij bijvoorbeeld aan collectieve beveiliging, alarmopvolging en het uitvoeren van controlerondes. Verder is mijn grootste taak het werven van nieuwe klanten. Met deze functie werk ik nauw samen met commercieel directeur Marco van Tongeren en operationeel directeur Gerard Wijnia. Ik ben nu een aantal weken bezig met deze functie en het bevalt me erg goed! 

Bent u benieuwd naar mij en naar wat Globe u te bieden heeft? Ik kom graag eens bij uw bedrijf langs voor een kennismaking. Bel 0314 - 35 12 20 om vrijblijvend een afspraak in te plannen of klik op onderstaande button. En oja, ik drink mijn koffie zwart."

Neem contact op

Bel voor een afspraak met: 0314 - 35 12 20