Welkom
Welkom
bij Globe Group

Welkom

Bij Globe Group

header-warehouse

Veiligheid  

In de breedste zin van het woord

zorg

Beveiliging

In de zorg. Altijd dichtbij

header-kluis

Beveiliging

Mobiele Surveillance, alarmopvolging, objectbeveiliging, opleidingen & meer

ontwerp-zonder-titel-28

Beveiliging

Collectieve beveiliging. Samen sta je sterker dan alleen

header-nix2

Evenementenveiligheid

Beveiliging, verkeersveiligheid, veiligheidsplannen & meer

Verkeersveiligheid
Verkeersveiligheid

Verkeersveiligheid

PSO gecertificeerd en specialist in opleidingen

gs-

Samen veilig

Wij staan voor u klaar

Een ode aan alle ondernemers op de Dag van de Ondernemer

  • Dag van de ondernemer 2020
  • Familiebedrijf
  • Ondernemerschap
  • Dienstverlening

Het is vandaag de Dag van de Ondernemer, een dag waarop ondernemerschap wordt gepromoot en ondernemers worden bedankt voor hun lef en doorzettingsvermogen. Als familiebedrijf vinden we het belangrijk om op deze dag stil te staan bij (collega)ondernemers en het ondernemerschap, helemaal in deze tijd. Want ondernemers hebben en hadden het dit jaar niet makkelijk. Zij die zich in dit bijzondere jaar in allerlei bochten hebben moeten wringen om hun bedrijf draaiende te houden, of misschien zelfs (tijdelijk) hun deuren hebben moeten sluiten. We kunnen wel stellen dat 2020 het jaar is en was van het creatief vakmanschap. Dit zien we terug in alle sectoren van de arbeidsmarkt: restaurants moesten (tijdelijk) sluiten en zijn opeens overgestapt naar drive-thru's of thuisbezorgen, evenementen zijn exclusieve merchandise gaan verkopen om toch nog wat inkomsten te genereren en de markt in handgels, mondkapjes en desinfectiezuilen groeide enorm. Ook voor ons, de Globe Group, is er dit jaar het een en ander veranderd.  

We weten het nog goed: op 1 januari 2020 hebben wij klokslag twaalf uur geproost op een gelukkig nieuwjaar. Een nieuw jaar betekent voor ons elk jaar weer nieuwe ronde, nieuwe kansen: we kijken uit naar mooie nieuwe opdrachten, leuke samenwerkingen en verdere groei van ons bedrijf. Toch heeft 2020 ons allemaal iets heel anders gebracht. Een groot gemis was voor ons dit jaar toch wel de festivals en evenementen die geen doorgang konden vinden. Het evenementenseizoen is iets waar we normaal gesproken het hele jaar naartoe leven en vanaf het voorjaar qua planning en organisatie al druk mee bezig zijn. Dit onderdeel viel voor ons dit jaar helemaal weg. Toen we dit hoorden brak ons evenementenhart, maar ondanks dat blijft deze nog steeds kloppen. We kunnen niet wachten om straks weer als vanouds aanwezig te zijn op elk feestje en er met veel plezier te mogen werken. 

Wij komen uit een echt ondernemersgezin waarbij het ondernemen ons met de paplepel is ingegoten. Stilstaan en bij de pakken neer gaan zitten is geen optie. In plaats daarvan denken we liever vooruit, kijken we naar de behoeften van onze klanten en zoeken we naar oplossingen voor hoe we andere ondernemers kunnen helpen. Dit jaar hebben wij ons daarom gericht op de ondersteuning in de handhaving van coronamaatregelen bij bijv. lokale supermarkten, bouwmarkten en tuincentra, zorgbeveiliging en het ontwikkelen van een kunstledemaat zodat er veilig en coronaproof getraind kon worden tijdens BHV en EHBO-cursussen. Daar komt nog bij dat we begin november op onze parkeerplaats de snelteststraat van COVID19 Achterhoek hebben geopend in samenwerking met enkele andere ondernemers. Door gezamenlijk een snelteststraat op te zetten hopen wij ons steentje bij te kunnen dragen aan een gezond en vitaal bedrijfsleven in de Achterhoek en verdere verspreiding van het virus te voorkomen. Zo kunnen we hopelijk des te sneller weer terug naar een “normaal” 2021, voor zover dat straks allemaal weer kan.   

We sluiten deze blog af door onze waardering uit te spreken voor alle ondernemers. Vandaag zetten wij jullie in het zonnetje en geven we een ode aan jullie op de Dag van de Ondernemer. Houd vol! 

Kunnen wij uw bedrijf ook ondersteunen bij de handhaving van coronamaatregelen, het afnemen van sneltesten in onze teststraat of bijv. het opstellen van een COVID19 vrij-verklaring voor reizen naar het buitenland? Neem dan contact met ons op voor meer informatie.

 

Bel voor een afspraak met: 0314 - 35 12 20