Welkom
Welkom
bij Globe Group

Welkom

Bij Globe Group

header-warehouse

Veiligheid  

In de breedste zin van het woord

zorg

Beveiliging

In de zorg. Altijd dichtbij

header-kluis

Beveiliging

Mobiele Surveillance, alarmopvolging, objectbeveiliging, opleidingen & meer

ontwerp-zonder-titel-28

Beveiliging

Collectieve beveiliging. Samen sta je sterker dan alleen

header-nix2

Evenementenveiligheid

Beveiliging, verkeersveiligheid, veiligheidsplannen & meer

Verkeersveiligheid
Verkeersveiligheid

Verkeersveiligheid

PSO gecertificeerd en specialist in opleidingen

gs-

Samen veilig

Wij staan voor u klaar

Deze zomer bijverdienen als evenementenbeveiliger? Volg onze gratis ESO opleiding!

 • Werken op de leukste festivals en evenementen
 • De ideale (bij)baan naast je baan of studie
 • ESO (Event Security Officer) opleiding
 • De opleiding start binnenkort

Het nieuwe jaar 2020 is inmiddels alweer een tijdje aan de gang. De verkleedkleding is net met carnaval alweer uit de kast getrokken, en wij maken ons langzamerhand alweer klaar voor het nieuwe evenementenseizoen dat voor de deur staat. Om deze evenementen goed te laten verlopen zijn wij op zoek naar enthousiaste evenementenbeveiligers. Lijkt het jou leuk om deze zomer al te werken op de leukste feesten, festivals en evenementen? Lees dan gauw verder!
 

Video ESO Opleiding | Event Security Officer 

Het beroep evenementenbeveiliger

Als evenementenbeveiliger ben je samen met je collega’s verantwoordelijk voor het waarborgen van de veiligheid op een evenement. Tijdens het werk heb je veel contact met bezoekers en collega beveiligers. Onder de taken van een evenementenbeveiliger vallen bijvoorbeeld: 

• Het uitvoeren van toegangscontrole - onder toegangscontrole valt bijv. ticketcontrole, het controleren van de tassen van bezoekers en POV, privaatrechtelijke oppervlakkige veiligheidsfouillering; 
• Surveilleren - als evenementenbeveiliger surveilleer je in een bepaald gebied van een evenement. Het doel hiervan is het handhaven van orde, rust en veiligheid; 
• Het bieden van hulpverlening - als evenementenbeveiliger verleen je EHBO of verwijs je bezoekers door naar de spoedeisende hulp. Ook alarmeer en ondersteun je hulpdiensten indien nodig. 
• Het bieden van service - het hoofddoel van een evenementenbeveiliger is ervoor zorgen dat een evenement goed verloopt. Daarnaast heeft de evenementenbeveiliger ook nog dienstverlenende taken, zoals het beantwoorden van vragen en het verwijzen van bezoekers. 

Geen ervaring? Geen probleem!

Om als evenementenbeveiliger te kunnen werken op een festival of evenement heb je een diploma nodig. Als je al in bezit bent van dit ESO (Event Security Officer) diploma kun je direct bij ons solliciteren op deze functie. Ben je nog niet in het bezit van een diploma voor evenementenbeveiliger? Geen probleem! Wij leiden je graag op. 

De ESO opleiding wordt gegeven bij ons opleidingslokaal in Zelhem. Tijdens deze opleiding wordt je in slechts 5 avonden van 19:00 tot 21:30 uur, klaargestoomd voor het beroep als evenementenbeveiliger. Deze opleiding wordt gegeven op de woensdagavond en wordt volledig betaald door Globe Group. Op 8 april starten we weer met een nieuwe klas. Klik hier voor meer informatie over deze opleiding of bekijk hier de agenda. 

Lees meer over de ESO opleiding

Bekijk hier de agenda

De voordelen van werken als evenementenbeveiliger bij Globe Group:

 • Als evenementenbeveiliger kom je terecht in een enthousiast team met leuke collega's;
 • Het is een afwisselende baan met veel uitdaging; 
 • Je bent aanwezig op verschillende leuke festivals en evenementen terwijl je hiervoor betaald wordt. Wat wil je nog meer? 
 • Je verdient een goed salaris boven het CAO beveiliging; 
 • We hanteren goede secundaire arbeidsvoorwaarden in de vorm van onze eigen Globe beloningsboom. Dit houdt in dat je bij elk gewerkt uur mee spaart voor leuke extra's naast je salaris. Dit zijn bijvoorbeeld waardebonnen, maglites, kleding en jaarlijks wisselende acties. Je bepaalt helemaal zelf welke leuke extra's jij graag wilt ontvangen;
 • De job evenementenbeveiliger is ideaal te combineren naast je studie of bijbaan. Jij bepaalt zelf wanneer je kunt werken; 
 • Ervaring als evenementenbeveiliger is niet verplicht. Lijkt het je een leuke (bij)baan? Dan betalen wij de ESO opleiding (Event Security Officer) als je > 75 uur per jaar kunt werken; 
 • Ook als je wel ervaring hebt en in het bezit bent van een ESO diploma ben je van harte welkom om bij ons te komen werken. Bekijk hier onze vacature;

Ben je benieuwd hoe ons personeel het vindt om als evenementenbeveiliger bij Globe Group te werken? Lees dan hier de blog 'Leren maakt gelukkig! Dus volg de opleiding ESO' waarin Jorn Erinkveld en Caressa van Dijk aan het woord zijn. 

Staat deze baan als evenementenbeveiliger je op het lijf geschreven en lijkt het je leuk om bij ons te komen werken? Laat dan je naam, telefoonnummer en e-mailadres achter via onderstaand contactformulier en wij nemen contact met je op om kennis te maken. 

Neem contact op

 

Bel voor een afspraak met: 0314 - 35 12 20