Mobiele Communicatie Unit
Mobiele Communicatie Unit

Globe Group

Samen veilig!

slider-home-team-4-binnen

Samen veilig

Wij staan voor u klaar!

header-beveiliging

Beveiliging

Mobiele surveillance, evenementen, zorg & meer

header-nix2

Evenementen

Beveiliging, verkeersveiligheid, veiligheidsplannen & meer

header-objectbeveiliging

Mobiele surveillance

Alarmopvolging, objectbeveiliging, collectieve beveiliging, opleidingen & meer

Verkeersveiligheid
Verkeersveiligheid

Verkeersveiligheid

Ook specialist in opleidingen

Leren maakt gelukkig! Dus volg de opleiding ESO!

De tijd van BBQ'en en lekker buiten zitten is bijna voorbij. Over een paar dagen start officieel de herfst. D'r zijn veel manieren om die donkere avonden door te komen.. Zo kun je je verstand al Netflixend op nul zetten, eventueel met een zak pepernoten op de bank. Je kunt jezelf ook routinematig en gedachteloos afpeigeren onder de felle TL-lichten in de sportschool of de hersenen helemaal uitschakelen en urenlang lui dobberen in een warm bad. Werkt dat echt tegen de winterdip? 

Onderzoek wijst uit: leren maakt gelukkig

Het Amerikaanse onderzoeksbureau Gallup heeft een enquête onder 130.000 mensen uit 130 landen gedaan om te achterhalen welke ervaringen iemands dag goed maken. En wat blijkt? Een van de uitkomsten was dat als mensen iets nieuws hadden geleerd, ze dit een goede dag bezorgt. Ook in het boek ‘365 dagen geluk’, van David de Kock, staat dat met name nieuwe dingen doen en nieuwe dingen leren gelukkig maakt. Het grootste voordeel van leren, volgens de schrijver? Het geeft vertrouwen. Wanneer je iets nieuws leert kan dit helpen het vertrouwen in jezelf te vergroten. Nieuwe informatie tot je nemen en leren is ook van essentieel belang in het ontstaan van creativiteit. Dus waarom hangen op de bank, in de sportschool of in bad als je ook naar ons opleidingslokaal in Zelhem kan?

Op woensdag 6 november starten wij namelijk met een nieuwe klas voor de ESO opleiding tot evenementenbeveiliger. Hiervoor hebben wij nog enkele plekken vrij! Tijdens deze opleiding word je in 6 avonden, van 19:00 tot 21:30 uur, klaargestoomd voor het beroep als evenementenbeveiliger. Deze opleiding wordt volledig betaald door Globe Group en is ideaal te combineren naast je huidige baan of studie. Wat er zo tof is aan alles? Het maakt niet uit wat je achtergrond of huidige beroep is, wij bieden je de kans om kosteloos (!) je passie en interesse op het gebied van beveiliging te volgen. Stel je bent bakker, chirurg, PR medewerker of student bouwkunde en je wilt (daarnaast) dolgraag werken in een enthousiast en gezellig team op de leukste festivals en evenementen - maar je denkt dat dit niet kan of gek is gezien je huidige situatie..

Zo'n veertien jaar geleden werkte ik bij Bloemerie Rosas in Doetinchem. Ik deed een vooropleiding tot bloemist en belandde uiteindelijk op het Graafschap College voor de studie Personeelsmanagement. Daar ontmoette ik onder andere nagelstylistes, managers logistiek en ambtenaren bij gemeentes. Zoveel 'verschillende mensen' die deze opleiding volgden! Inmiddels ben ik, ondanks een totaal andere achtergrond, hele dagen actief voor Globe Group en kom ik bij de intakes voor onze opleidingen in het veiligheidsdomein ook net zoveel verschillende mensen tegen als tijdens mijn studie. Mijn zus Mirjam is in een ver verleden nog salonmanager geweest bij een kapsalon, geloof het of niet! En onze vader Bennie was melkveehouder annex kaasmaker. Allemaal totaal verschillende achtergronden maar uiteindelijk met dezelfde visie: de veiligheid en gezelligheid op festivals en evenementen waarborgen. Jorn Erinkveld deelde onze visie en heeft de opleiding ook gevolgd: "Ik vind mijn werk voor Globe, nu ik mijn certificaat heb behaald, nog steeds erg goed te combineren naast mijn andere baan. Ik krijg diensten aangeboden en kan dan aangeven of ik de dienst accepteer of niet. Ik kan dus redelijk zelf bepalen hoe druk ik ben met het werk voor Globe." Caressa van Dijk is het daar mee eens: "Voor mij was de opleiding goed te combineren met mijn baan. Ik werk hiernaast 40 uur van maandag t/m vrijdag. Er zijn veel verschillende diensten en er wordt goed rekening gehouden met je andere baan en de ESO opleiding (zoals vrijdags aan het werk vanaf 19:00 uur bijvoorbeeld)."

Aanmelden ESO opleiding

Dus wil je een gratis opleiding volgen tot evenementenbeveiliger, betaald door Globe Group? En na enkele theorielessen direct aan de slag, om in de praktijk (betaald) ervaring op te doen? Meld je dan nu aan voor onze ESO opleiding. Wees er snel bij, want er zijn nog maar enkele plaasten vrij. Ga voor meer informatie of om je aan te melden naar het nieuwsbericht op onze website. En weet je wat helemaal mooi is? Na de opleidingsavond kun je voor maximaal geluk altijd nog lekker een Netflix serie aanzwetten, in bad of een rondje hardlopen. Kom maar op met de winter, wij komen die avonden wel door!

Meld mij aan voor de ESO opleiding 

Bel voor een afspraak met: 0314 - 35 12 20