Welkom
Welkom
bij Globe Group

Welkom

Bij Globe Group

header-warehouse

Veiligheid  

In de breedste zin van het woord

zorg

Beveiliging

In de zorg. Altijd dichtbij

header-kluis

Beveiliging

Mobiele Surveillance, alarmopvolging, objectbeveiliging, opleidingen & meer

ontwerp-zonder-titel-28

Beveiliging

Collectieve beveiliging. Samen sta je sterker dan alleen

header-nix2

Evenementenveiligheid

Beveiliging, verkeersveiligheid, veiligheidsplannen & meer

Verkeersveiligheid
Verkeersveiligheid

Verkeersveiligheid

PSO gecertificeerd en specialist in opleidingen

gs-

Samen veilig

Wij staan voor u klaar

De highlights van juni 2023

  • Hoogtepunten uit de maand juni
  • Globe Group
  • Maand van de certificering

Het Globe nieuws gemist deze maand? Geen zorgen! We hebben de hoogtepunten van de maand juni weer voor jullie op een rijtje gezet: van een vermoeide Jack tot onze ESO inloopavond, die op donderdag 6 juli plaatsvindt. Ga er lekker voor zitten en lees mee!

EEN ANDERE INVULLING VAN ONZE CERTIFICERINGEN

Het zal je vast niet ontgaan zijn, in de maand juni stonden 'certificeringen' centraal bij Globe. Dit was voor ons direct een goed moment om aan te kondigen dat wij achter de schermen werken aan een andere invulling van onze certificeringen. 

De veiligheidsbranche veranderd en wij groeien mee. Krapte op de arbeidsmarkt, de inzet van techniek en duurzaamheid dat voor veel opdrachtgevers een steeds belangrijker onderwerp lijkt te worden spelen hierin mee. Bij Globe vinden we het belangrijk dat we meebuigen in de ontwikkelingen die er plaatsvinden, om zo ook in de toekomst ons bedrijf succesvol voort te kunnen zetten. Om ons hiervoor klaar te stomen werken we achter de schermen onder andere aan een andere invulling van onze certificeringen.

Op dit moment beschikken wij over de certificeringen keurmerk beveiliging, keurmerk evenementenbeveiliging en VCA. Afgelopen jaren waren we ook NEN gecertificeerd, dit willen we dit eind van het jaar uitbreiden met de ISO 9001 certificering en de PSO-certificering. Benieuwd naar wat dit precies inhoudt? Lees dan de blog die we erover schreven, om 'De maand van de certificering' mee af te trappen:

Lees blog: WIJ GAAN VOOR DE TOEKOMSTBESTENDIGHEID VAN ONS BEDRIJF MET EEN ANDERE INVULLING VAN ONZE CERTIFICERINGEN

CERTIFICERINGEN OP ORDE EN DE KWALITEIT HOOG

De groei van startende beveiligingsbedrijven is de laatste jaren enorm. Waar in november 2021 zich 161 startende beveiligingsbedrijven bij de Kamer van Koophandel hadden ingeschreven, waren dit er in november 2022 maar liefst 348. 
Aanbod van werk is er voldoende, dus de groei is een logisch gevolg, maar hoe zie je het verschil in kwaliteit tussen al die bedrijven? Of beter gezegd: hoe onderscheid je je als bedrijf in de markt, maar laat je ook je opdrachtgevers zien welke kwaliteiten je nastreeft?

Onderscheidend proberen te zijn

Globe Group heeft de borging van kwaliteit op verschillende manieren vastgelegd, zoals te zien is aan de aansluiting bij een branchevereniging, maar ook onze keurmerken en certificeringen. Naast deze kwaliteitsborging, bieden wij een totaalpakket aan op het gebied van veiligheid, om zo onderscheidend te zijn in de markt.

Organiseer je een evenement, en ben je hiervoor op zoek naar beveiligers? Dan kun je bij veel beveiligingsbedrijven terecht, die waarschijnlijk de beveiligers wel kunnen leveren. Maar klop je aan bij Globe, dan kunnen we je compleet ontzorgen. Het schrijven van plannen, het leveren van beveiligers en verkeersregelaars, de inzet van camerabewaking door middel van onze Mobiele Communicatie en Camera Units en ga zo maar door. Wij schreven een blog over hoe we dit als familiebedrijf aanpakken:

Lees blog: Certificeringen op orde en de kwaliteit hoog

Kantoorhond Jack? Wij hebben er geen kind aan! Moe maar voldaan na een druk weekend Reurpop

Wat hebben we weer genoten: deze maand stond Reurpop namelijk weer op de agenda! Het was een druk maar geslaagd weekend, waar we allemaal even van bij moesten komen. Echt allemaal, want ook Jack kon nog maar nét zijn ogen open houden op kantoor. Dat leverde natuurlijk een aantal leuke plaatjes op. 

Wil je dit toffe evenement ook niet missen volgend jaar? Noteer dan alvast 7,8 en 9 juni 2024 in je agenda! Maar ook als het je leuk lijkt om als evenementenbeveiliger op dit evenement te werken. Daarover volgt later meer..

Mogen wij tijdens je vakantie een oogje in het zeil houden?

Hoge temperaturen, de zon op je bol, weg naar een ver land en zo nu en dan een ijsje: de zomervakantie staat weer voor de deur! Dit betekent niet alleen maar pret, want voor inbrekers is dit vaak ook dé tijd om toe te slaan. 

Gelukkig hebben wij daar een oplossing voor, namelijk de Globe vakantieservice. Met deze extra service is het mogelijk om voor een korte periode, zoals in de zomervakantie, gebruik te maken van onze beveiligingsdiensten. Wij houden thuis of op de zaak een oogje in het zeil, terwijl jij onbezorgd kunt genieten van je vakantie. Meer weten over de mogelijkheden? Mail dan naar info@globegroup.nl voor meer informatie of bel 0314 - 35 12 20.

Bijverdienen als evenementenbeveiliger? Volg onze ESO opleiding!

Werken als evenementenbeveiliger is leuk! Je bezoekt de leukste feestjes en evenementen, verdient een lekker zakcentje en komt te werken in een fijn team van collega's. Dit maakt het beroep van evenementenbeveiliger dan ook dé perfecte (bij)baan! 

Wij vertellen je er graag meer over en daarom organiseren wij op donderdag 6 juli aanstaande weer een ESO inloopavond. Op deze avond krijg je meer informatie over het opleidingstraject en kun je al je vragen stellen. Ben of ken jij iemand die interesse heeft in een (bij)baan als evenementenbeveiliger? Meld je dan aan door een e-mail te sturen naar vacature@globegroup.nl

De inloopavond begint om 19.00 uur, op het Globe kantoor te Zelhem. Let op: aanmelden is verplicht en vol = vol!

Lees meer

Vanaf september weer maandelijks VCA-examens bij BOC Opleidingscentrum

Wist je dat we vanaf september weer maandelijks VCA-examens kunnen aanbieden bij BOC Opleidingscentrum? Om meer informatie te verschaffen over ons VCA-aanbod hebben we deze maand een nieuwe VCA flyer ontwikkeld. Klik op onderstaande button om deze te bekijken. 

Bekijk onze VCA flyer

Wij staan in de Liemerse vacaturekrant

Posters, social media en nu ook in de krant! In de Liemerse Vacaturekrant, een onderdeel van het Zevenaars Nieuwsblad, waren we deze maand te vinden met een stukje over ons familiebedrijf en de openstaande vacatures. Ook in de regio Liemers zijn we namelijk op zoek naar:

- Evenementenbeveiligers
- Particulier beveiligers
- Beroepsverkeersregelaars

Bekijk de krant en onze vacature en advertorial nu online:

Bekijk Liemerse Vacaturekrant

MCCU 4 IN LANDGRAAF

Wij komen op veel locaties in het land, maar onze MCCU's mogen ook zeker niet achterblijven. Zo is deze maand MCCU 4 in opdracht van Techno Traffic Control bijvoorbeeld afgereisd naar Landgraaf. In Landgraaf is deze Mobiele Communicatie en Camera Unit bij Pinkpop en het concert van Bruce Springsteen ingezet als centrale post voor de aansturing van verkeersregelaars. Hierbij lag de focus op communicatie.

Inmiddels is de camerawagen gewassen en weer terug in de Achterhoek, klaar om ingezet te worden op andere evenementen in de regio. 


Dat waren ze weer, de highlights van de maand juni, de maand die in het teken stond van certificeringen. Juli staat in het teken van de vakanties. Wil je graag meer weten over één van bovenstaande berichten? Stuur ons dan een berichtje of bel 0314 - 35 12 20. 

Bel voor een afspraak met: 0314 - 35 12 20