Welkom
Welkom
bij Globe Group

Welkom

Bij Globe Group

header-warehouse

Veiligheid  

In de breedste zin van het woord

zorg

Beveiliging

In de zorg. Altijd dichtbij

header-kluis

Beveiliging

Mobiele Surveillance, alarmopvolging, objectbeveiliging, opleidingen & meer

ontwerp-zonder-titel-28

Beveiliging

Collectieve beveiliging. Samen sta je sterker dan alleen

header-nix2

Evenementenveiligheid

Beveiliging, verkeersveiligheid, veiligheidsplannen & meer

Verkeersveiligheid
Verkeersveiligheid

Verkeersveiligheid

PSO gecertificeerd en specialist in opleidingen

gs-

Samen veilig

Wij staan voor u klaar

Wij gaan voor de toekomstbestendigheid van ons bedrijf met een andere invulling van onze certificeringen

  • Maand van de certificering
  • Verandering
  • Ontwikkeling van Globe
  • Werken aan de toekomst

Een nieuwe maand betekent een nieuw thema. Deze maand staat het thema ‘certificeringen’ centraal. Voor ons een goed moment om aan te kondigen dat wij werken aan een andere invulling van onze certificeringen. De veiligheidsbranche veranderd namelijk en wij groeien hierin mee. Krapte op de arbeidsmarkt, de inzet van techniek en duurzaamheid dat voor veel opdrachtgevers een steeds belangrijker onderwerp lijkt te worden spelen hierin mee. Bij Globe vinden we het belangrijk dat we meebuigen in de ontwikkelingen die er plaatsvinden, om zo ook in de toekomst ons bedrijf succesvol voort te kunnen zetten. Om ons hiervoor klaar te stomen werken we achter de schermen onder andere aan een andere invulling van onze certificeringen.

Focussen op de toekomst 

Nu Gerard en Marco zich bij het directieteam van Globe hebben aangesloten krijgen wij, Ilse en Mirjam, steeds vaker de vraag waar wij ons op kantoor nog mee bezig houden. We zien de komst van de twee heren in het directieteam als een ontzettend positieve ontwikkeling, want naast de werkzaamheden voor evenementen (Ilse) en onze opleidingen (Mirjam) voeren we al jaren het HRM beleid uit van de gehele Globe Group, echter kunnen we ons nu extra focussen op de toekomst van het bedrijf, zodat we al in een vroeg stadium mee kunnen bewegen met de ontwikkelingen die er binnen de branche plaatsvinden. 

We houden ons dan ook veelvuldig bezig met onze toekomstvisie en het op orde houden van onze certificeringen, om zo de kwaliteit van onze dienstverlening hoog te houden. Op dit moment beschikken wij over de certificeringen keurmerk beveiliging, keurmerk evenementenbeveiliging en VCA. Afgelopen jaren waren we ook NEN gecertificeerd, dit willen we dit eind van het jaar uitbreiden met de ISO 9001 certificering en de PSO-certificering.

ISO 9001 en PSO-certificering  

De ISO 9001 certificering is een algemeen keurmerk die in allerlei branches kan worden ingezet. Het is een internationale norm voor kwaliteitsmanagementsystemen dat aantoont dat je bedrijfsprocessen voldoen aan internationale normen en dat je als bedrijf veel waarde hecht aan klanttevredenheid en continue verbetering van de dienstverlening. ISO maakt een verdiepingsslag in de oorzaakanalyse. Als bedrijf kijk je procesmatig naar waar verbeterpunten liggen. Je kunt verbeterpunten of klachten namelijk wel afhandelen, maar als je niet kritisch naar het gehele proces kijkt kunnen deze punten uiteindelijk weer terugkomen. Door het proces waar nodig aan te passen zorgen we ervoor dat gemaakte fouten niet meer voor gaan komen en zorgen we voor een continuïteit van kwaliteit. Op deze manier blijven wij onszelf ontwikkelen, een kwaliteitsslag die past binnen onze toekomstvisie.  

Ook de PSO-certificering is een certificering die we eind dit jaar aan onze lijst met certificeringen toe willen voegen. De Prestatieladder Socialer Ondernemen (PSO) is een wetenschappelijk onderbouwd kwaliteitskeurmerk die inzicht geeft in de mate waarop bedrijven sociaal ondernemen. Hierbij is arbeidsparticipatie van kwetsbare groepen op de arbeidsmarkt het doel. Hier houden we ons in grote mate al mee bezig, maar door dit keurmerk toe te voegen hopen we hier een nog grotere stempel op te kunnen drukken. Dit past tenslotte ook bij de visie van ons bedrijf. 

Bij Globe verbinden we namelijk graag mensen met elkaar. Niet alleen met onze klanten gaan we een duurzame samenwerking aan, maar ook met onze medewerkers. We voeren een actief beleid als het gaat om MVO, maatschappelijk verantwoord ondernemen. Dit zie je terug in de gehele organisatie. Ons personeelsbestand is een afspiegeling van de samenleving. We selecteren bij het aannemen van personeel niet op leeftijd, etnische achtergrond of geslacht maar we kijken naar de kwaliteiten van mensen. We hebben een groot bestand van medewerkers met een SROI-achtergrond en hopen zo ons steentje bij te kunnen dragen aan een samenleving waarin iedereen meedoet. 

Prettig werken bij Globe, goed voor werknemers en kwaliteit

Naast onze inzet voor certificeringen houden we zoals al eerder aangegeven ons ook bezig met de kwaliteitsbewaking van het bedrijf. Belangrijk vinden we dat opdrachtgevers gebruik kunnen maken van een kwalitatief goede dienstverlening, maar de kwaliteit van werken voor ons personeel vinden we minstens net zo belangrijk. 

Door de nieuwe invulling van onze certificeringen maken we dan ook nog meer tijd vrij om het personeel extra te trainen. Dit doen we door zowel fysieke trainingen als e-learningen aan te bieden. De afgelopen weken stonden er dan ook diverse trainingen voor het personeel op de agenda. Daarnaast hebben we voor het
(evenementen)personeel een veiligheidsbeurs georganiseerd. Behaalde beloningspunten konden op deze beurs worden ingewisseld voor veiligheidsmiddelen, waardoor zij hun werk nog beter kunnen uitvoeren. Zie het als een stukje waardering naar het personeel toe. We zijn er namelijk van overtuigd dat wanneer onze werknemers werken bij Globe als prettig ervaren, dit ook terug te zien is in de algemene kwaliteit van onze dienstverlening. Een belangrijk aspect waar wij, Ilse en Mirjam, ons de komende tijd ook extra voor willen gaan inzetten.

Kortom: de twee extra directeuren binnen ons team zorgen voor rust en stabiliteit binnen onze organisatie. Zelf kunnen we ons focussen op punten die normaal gesproken op de plank zouden blijven liggen zoals certificeringen, het bewaken van kwaliteit, duurzaamheid, (persoonlijke) ontwikkeling van het personeel en een lange termijnvisie van onze onderneming. Door ons hiervoor in te zetten hopen wij al onze medewerkers klaar te stomen voor de toekomst, en daarnaast ook toekomstbestendig te maken voor de veranderingen die er in de markt zullen gaan plaatsvinden.

Bel voor een afspraak met: 0314 - 35 12 20