Mobiele Communicatie Unit
Mobiele Communicatie Unit

Globe Group

Samen veilig!

header-pand-1

Samen veilig

Wij staan voor u klaar!

header-beveiliging

Beveiliging

Mobiele surveillance, evenementen, zorg & meer

header-nix2

Evenementen

Beveiliging, verkeersveiligheid, veiligheidsplannen & meer

header-objectbeveiliging

Mobiele surveillance

Alarmopvolging, objectbeveiliging, collectieve beveiliging, opleidingen & meer

Verkeersveiligheid
Verkeersveiligheid

Verkeersveiligheid

Ook specialist in opleidingen

De highlights van augustus

  • Highlights 
  • Augustus
  • De maand van de evenementen
  • Globe nieuws

Vandaag sluiten we augustus, de maand van de evenementen af. Voor ons was het een hele drukke maand, die ook letterlijk geheel in het teken stond van evenementen en alles er omheen. Ook deze maand hebben we de hoogtepunten weer voor je verzameld. Geniet nog even van het heerlijke weer en ga er lekker voor zitten.

Een bomvolle agenda in de maand van de evenementen

In augustus hadden we te maken met topdrukte op het gebied van evenementen. Deze maand stonden o.a. Huntenpop, Steengroeve Theater Winterswijk, Volksfeest en Bloemencorso Winterswijk, Heideweek Ede, Emsterfeest en Dorpsfeest Markelo op de agenda. Elk weekend van augustus werden de Mobiele Communicatie en Camera Units van TEC Veiligheid weggezet, om elk evenement in het ‘hoogseizoen’ van een MCCU te voorzien. Om dit te bereiken werd er deze maand zelfs met partnerbedrijven samengewerkt om alle geplande evenementen in de behoefte te kunnen voorzien. Augustus vroeg om de maximale inzet van MCCU’s én van ons personeel, om de veiligheid op elk evenement voorop te stellen. Wat hebben we ervan genoten, want zeg nou zelf: dat is toch juist het liefste wat we doen? 

Hoera! Bennie 68 jaar!

Op 9 augustus heeft Bennie de AOW-leeftijd + 1 bereikt en werd hij 68 jaar. Stilzitten zat er voor Bennie niet bij, want zelfs op deze mooie leeftijd is hij nog altijd in de weer voor Globe.

Heb jij inmiddels ook een pensioenleeftijd bereikt, maar is achter de geraniums zitten niets voor jou? Lijkt je het leuk om onder de mensen te blijven, en parttime in de buitenlucht aan het werk te gaan? Sluit je dan nu aan bij ons gezellige team. Ga aan de slag als bijvoorbeeld evenementenbeveiliger of beroepsverkeersregelaar en verdien een extra zakcentje bij. Bekijk onze vacatures op www.globegroup.nl/vacatures voor meer informatie.

Huntenpop: we mochten de wei weer in!

In het weekend van 12 & 13 augustus was het weer tijd voor Huntenpop. Hoera, we mochten de wei weer in! Beveiliging, verkeersregelaars en de inzet van onze MCCU: verschillende takken van de Globe Group waren aanwezig bij dit gezellige evenement in Ulft. Bekijk hieronder een kleine fotocompilatie van Huntenpop 2022.

Fris en fruitig: onze MCCU’s

Onze Mobiele Communicatie en Camera Units maakten overuren in augustus. Omdat ze veelvuldig werden ingezet, hebben we ze een poetsbeurt gegeven zodat ze fris en fruitig van evenement naar evenement konden hoppen in de drukste periode van het jaar. 

Back to school met BOC Opleidingscentrum

Zodra de maand september is aangebroken, betekent dat dat we weer terug de schoolbanken in gaan. Bij BOC Opleidingscentrum hebben wij weer een bomvolle agenda vol cursussen en opleidingen die in het teken staan van veiligheid. Altijd al de ambitie gehad om beveiliger te worden? Meld je dan aan voor de opleiding MBO beveiliger 2. Weet jouw personeel niet hoe een pand ontruimd moet worden bij brand en hoe eerste hulp moet worden verleend? Bij BOC Opleidingscentrum ben je aan het juiste adres om dit te leren. Wij bieden verschillende veiligheidscursussen aan om de kennis binnen jouw bedrijf op het gebied van bijvoorbeeld BHV, VCA of agressiebeheersing bij te spijkeren. Bij ons centraal gelegen opleidingscentrum in Zelhem, of bij jou op locatie. Vraag gerust eens naar de (maatwerk) mogelijkheden!  

Neem contact op met Mirjam Roozegaarde voor meer informatie via: mirjam@globegroup.nl of 0314 - 35 12 20. 

Globe Academy

Heb jij deze zomer verschillende toffe festivals meegepakt, ben je onze evenementenbeveiligers daar tegengekomen en dacht je: dát wil ik ook? Of sta je te springen om te beginnen aan een uitdagende nieuwe opleiding, zoals de opleiding MBO beveiliger, waarbij je direct verzekerd bent van een leuke baan? Meld je dan aan bij de Globe Academy. Wij schreven deze maand een blog om je meer informatie te geven over de Globe Academy. Klik op onderstaande button om deze te lezen.

Meer informatie over Globe Academy

Een druk weekend voor de boeg 

Het laaste weekend van augustus was ook meteen het drukste weekend van het jaar voor ons. In dit bericht op onze social media – kanalen wensten wij ons personeel veel succes, plezier en veiligheid toe op de verschillende evenementen.

Vacatures: beroepsverkeersregelaar en evenementenbeveiliger

We kunnen het niet vaak genoeg zeggen in dit nieuwsoverzicht: wij zoeken jou en zijn nog lang niet uitgezocht! Kom jij ons team versterken als beroepsverkeersregelaar of evenementenbeveiliger? Ben jij stressbestendig, flexibel, woon je in de Achterhoek en beschik je over een diploma beveiliger / ESO of beroepsverkeersregelaar, of ben je bereid om deze te behalen?

Meld je dan aan voor de opleiding beroepsverkeersregelaar of evenementenbeveiliger. Bekijk onze vacatures voor meer informatie op www.globegroup.nl/vacatures.

Dit waren de highlights van de maand augustus. Op naar een nieuwe maand met nieuwe hoogtepunten. De maand september staat bij Globe in het teken van opleidingen. Houd ook volgende maand onze social media – kanalen weer in de gaten om helemaal op de hoogte te blijven en geen enkel nieuws te missen.

Bel voor een afspraak met: 0314 - 35 12 20