Welkom
Welkom
bij Globe Group

Welkom

Bij Globe Group

header-warehouse

Veiligheid  

In de breedste zin van het woord

zorg

Beveiliging

In de zorg. Altijd dichtbij

header-kluis

Beveiliging

Mobiele Surveillance, alarmopvolging, objectbeveiliging, opleidingen & meer

ontwerp-zonder-titel-28

Beveiliging

Collectieve beveiliging. Samen sta je sterker dan alleen

header-nix2

Evenementenveiligheid

Beveiliging, verkeersveiligheid, veiligheidsplannen & meer

Verkeersveiligheid
Verkeersveiligheid

Verkeersveiligheid

PSO gecertificeerd en specialist in opleidingen

gs-

Samen veilig

Wij staan voor u klaar

De scholen gaan weer beginnen! Ook wij starten met de Globe Academy

  • Globe Academy
  • Opleidingen
  • Leren en werken
  • Doorgroeien

De vakantie is (bijna) weer ten einde. Tijd om plannen te maken! Heb je deze zomer verschillende toffe festivals meegepakt en ben je onze evenementenbeveiligers daar tegengekomen en dacht je: dát wil ik ook? Of sta je te springen om te beginnen aan een uitdagende nieuwe opleiding, zoals de opleiding MBO beveiliger, waarbij je direct verzekerd bent van een leuke baan? Dan hebben we goed nieuws, want bij Globe Academy zijn de mogelijkheden eindeloos! Lees snel verder voor meer informatie.

Een opleiding met baangarantie klinkt bijna te mooi om waar te zijn. En daarbij, waar vind je dat tegenwoordig nog? Nou, bij de Globe Group. Vanuit de Globe Academy bieden we namelijk, in eigen beheer, verschillende opleidingen mét baangarantie aan. Beveiliger, verkeersregelaar of evenementenbeveiliger worden? Het enige wat jij hoeft te doen is hiervan te dromen. Wij zorgen er wel voor dat jouw droom in vervulling wordt gebracht!  

Over Globe Academy 

Globe Academy biedt begeleiding door ervaren opleiders. Dit zijn mensen die uit het vak komen en hier al heel wat uren hebben doorgebracht. Met een flinke dosis aan kennis en ervaring leren zij jou graag alle kneepjes van het vak. Wij investeren graag in jouw toekomst en opleiding, maar daar staat wel iets tegenover. Wij betalen jouw opleiding en in ruil daarvoor breng jij de geleerde theorie bij ons, de Globe Group, in de praktijk. Fulltime of parttime. 

Werken bij Globe Group

Bij Globe Group bieden wij onze klanten een totaalpakket op het gebied van veiligheid. Dat maakt Globe Academy en uiteindelijk werken bij Globe Group erg afwisselend. Binnen onze bedrijven, Globe SecurityEurope Traffic SupportBOC Opleidingscentrum en TEC Veiligheid kun je verschillende kanten op. Ben je graag buiten en wil je ervaring op doen in het verkeer? Dan kun je bijvoorbeeld aan de slag als verkeersregelaar of evenementenverkeersregelaar bij Europe Traffic Support. Ben je niet bang in het donker, sta je stevig in je schoenen en zoek je graag de spanning op? Dan is werken in onze beveiligingstak wellicht iets voor jou. Bij Globe Security richten we ons op beveiliging en houden we ons bezig met bijvoorbeeld collectieve beveiliging, alarmopvolging, mobiele surveillance en evenementenbeveiliging.   

Wanneer je je aanmeldt voor de Globe Academy is het belangrijk dat je bij Globe wilt komen werken. Wat we te bieden hebben? Tijdens de opleiding bieden wij jou de juiste begeleiding zodat jij je in het werkveld kunt ontwikkelen tot echte professional. Wanneer je je opleiding hebt afgerond en bij Globe in dienstverband treedt bieden wij je een goed salaris, een fijn team van collega’s in een echt familiebedrijf en afwisselende diensten. Ook geven we je binnen ons bedrijf graag de kans om jezelf verder te ontwikkelen en door te groeien.   

Stagemogelijkheden

Naast een opleiding met baangarantie bieden wij bij Globe Academy ook stagemogelijkheden aan. Zowel in het najaar (september 2022) als in de maand januari hebben wij nog plaatsen vrij voor een leergierige stagiair(e). Ben jij:

- Minimaal 18 jaar oud (ouder mag natuurlijk ook)
- In het bezit van rijbewijs B, of heb je zicht op een rijbewijs voordat de stage start 
- En woonachtig in een straal van ca. 20 km van Doetinchem?

Dan horen we graag van je! Ook starten we dit najaar weer met de ESO opleiding, de opleiding voor evenementenbeveiliger waar je je voor kunt aanmelden op: https://www.bocopleidingscentrum.nl/opleidingen/evenementenbeveiliger/.  Meer weten? Mirjam Roozegaarde vertelt hier graag meer over. Neem gerust contact op voor meer informatie. 

T: 0314 - 35 12 20 / E: mirjam@globegroup.nl

Bel voor een afspraak met: 0314 - 35 12 20