Welkom
Welkom
bij Globe Group

Welkom

Bij Globe Group

header-warehouse

Veiligheid  

In de breedste zin van het woord

zorg

Beveiliging

In de zorg. Altijd dichtbij

header-kluis

Beveiliging

Mobiele Surveillance, alarmopvolging, objectbeveiliging, opleidingen & meer

ontwerp-zonder-titel-28

Beveiliging

Collectieve beveiliging. Samen sta je sterker dan alleen

header-nix2

Evenementenveiligheid

Beveiliging, verkeersveiligheid, veiligheidsplannen & meer

Verkeersveiligheid
Verkeersveiligheid

Verkeersveiligheid

PSO gecertificeerd en specialist in opleidingen

gs-

Samen veilig

Wij staan voor u klaar

Bezoek aan Globe op de Dag van de Ondernemer

  • Dag van de Ondernemer
  • Bezoek aan COVID19 Achterhoek door de GGD
  • Gemeente Bronckhorst

Vrijdag 21 november was het de Dag van de Ondernemer. Op deze dag brachten wij middels een blog een ode aan onze collega-ondernemers om hen – vooral in deze tijd - extra in het zonnetje te zetten. Maar ook wij werden op de Dag van de Ondernemer niet vergeten. We werden namelijk verrast met een bezoek van GGD Noord-Oost Gelderland en de gemeente Bronckhorst. 

Snelteststraat COVID19 Achterhoek 

Begin november hebben wij in samenwerking met enkele andere ondernemers (Evolon, PractiPlan, Huisartsenpraktijk de Nooijer en Triple Dynamixs) de snelteststraat van COVID19 Achterhoek geopend. Inmiddels zijn we alweer bijna een maand op weg en hebben we al veel ondernemers inzicht kunnen geven in de gezondheidssituatie van hun personeel. We hebben deze teststraat geopend met als doel om andere ondernemers te helpen bij de bedrijfscontinuïteit van hun bedrijf of onderneming en de verdere verspreiding van het virus tegen te gaan. Na een reactie op een LinkedIn bericht over de teststraat hebben wij Jacqueline Baardman van GGD Noord-Oost Gelderland uitgenodigd om een kijkje in de keuken te nemen bij de snelteststraat. Op deze uitnodiging werd door de GGD enthousiast gereageerd. 

De speerpunten van COVID19 Achterhoek zijn kwaliteit en veiligheid. We hebben een transparante werkwijze en vertellen graag hoe verschillende zaken rondom de teststraat geregeld zijn. Dit ziet u bijvoorbeeld terug op de website van COVID19 Achterhoek waar u uitgebreide informatie kunt vinden, maar ook in de video waarin uitgelegd wordt hoe het testen bij COVID19 Achterhoek werkt en waar wij voor staan. Bekijk deze video hieronder.  

Zo gezegd, zo gedaan. Op vrijdag 21 november, de Dag van de Ondernemer, stond GGD Noord-Oost Gelderland bij ons op de stoep. We hebben ze een korte rondleiding gegeven en verteld hoe wij bij COVID19 te werk gaan. De GGD was positief verrast. De GGD vindt namelijk twee punten zeer belangrijk: de doormelding naar de GGD bij een positieve testuitslag en de bemonsteraars die de testen afnemen moeten goed getraind zijn. Beide punten voldoen wij aan.

De teststraat van COVID19 Achterhoek staat onder toezicht bij Huisartsenpraktijk de Nooijer uit Lichtenvoorde. Onze bemonsteraars zijn vooraf uitvoerig getraind door de huisartsen, waardoor zij kennis van zaken hebben en zij hun werk veilig en kundig uitvoeren. De korte lijnen en het directe contact met de huistartsenpraktijk heeft een positieve werking op de werkwijze in onze teststraat.
Daarnaast handelt de huisartsenpraktijk conform het protocol van de veiligheidsregio qua doormelding positieve testuitslagen
en werkwijze conform Inspectie Gezondheidzorg en Jeugd. We zijn blij met de complimenten van de GGD en onze Dag van de Ondernemer kon niet meer stuk. 

Gemeente Bronckhorst 

Toch werden we vrijdag nogmaals verrast. Plotseling kregen we bezoek van Gert Jan Mugge en wethouder Willem Buunk van de gemeente Bronckhorst. Met de boodschap “trots op ondernemend Bronckhorst” mochten we een heerlijke cake in ontvangst nemen. Zo werden we als ondernemers in hart en nieren zelf ook in het zonnetje gezet op de Dag van de Ondernemer. Deze lekkere traktatie maakte deze dag natuurlijk helemaal goed.

Bedankt, GGD Noord- Oost Gelderland & Gemeente Bronckhorst! 

Bel voor een afspraak met: 0314 - 35 12 20