Welkom
Welkom
bij Globe Group

Welkom

Bij Globe Group

header-warehouse

Veiligheid  

In de breedste zin van het woord

zorg

Beveiliging

In de zorg. Altijd dichtbij

header-kluis

Beveiliging

Mobiele Surveillance, alarmopvolging, objectbeveiliging, opleidingen & meer

ontwerp-zonder-titel-28

Beveiliging

Collectieve beveiliging. Samen sta je sterker dan alleen

header-nix2

Evenementenveiligheid

Beveiliging, verkeersveiligheid, veiligheidsplannen & meer

Verkeersveiligheid
Verkeersveiligheid

Verkeersveiligheid

PSO gecertificeerd en specialist in opleidingen

gs-

Samen veilig

Wij staan voor u klaar

Wij zijn trots: een verlenging van het KVO-B certificaat

  • KVO-B certificaat
  • Collectieve Beveiliging Achterhoek
  • MKB Nederland
  • Veiligheid

Globe is er trots op te kunnen melden dat het certificaat KVO-B voor de komende drie jaar opnieuw is verlengd. KVO-B staat voor ‘Keurmerk Veilig Ondernemen – Bedrijventerreinen’ en werd uitgereikt aan bedrijventerreinen in Zelhem, Doetinchem en Oude IJsselstreek.

MKB Nederland,
reikt elke drie jaar opnieuw het certificaat uit aan bedrijventerreinen die aan de eisen voldoen. Politie, brandweer, gemeente en ondernemers zijn de partijen binnen die werkgroep. Globe maakt ook deel uit van de werkgroep. Bij Globe beveiligen wij complete bedrijventerreinen. Maar we doen meer. We adviseren ondernemers op die terreinen. Je kunt braak of vandalisme maar beter voor zijn, vinden we. Daarom besteden we binnen de werkgroep veel aandacht aan het scherp houden van bedrijven binnen het KVO-B.

Keurmerk veilig ondernemen

Keurmerk Veilig Ondernemen

Drie verschillende werkgroepen

Globe maakt hiertoe deel uit van drie verschillende werkgroepen. Elke werkgroep houdt drie maal per jaar een overlegronde. Daarin bespreken we de actuele veiligheidssituatie bij aangesloten bedrijventerreinen. Om die situatie goed te kunnen beoordelen leggen we bij die terreinen frequent een dag- en een avondschouw af. Tijdens zo’n schouw kijken we naar onveilige situaties op bedrijventerreinen. Denk hierbij aan defecte straatverlichting, kapot straatwerk of bermen, scheefstaande paaltjes en al het andere dat de veiligheid rond uw bedrijf maar kan belemmeren. Zo zijn wij dus minstens vijftien keer per jaar actief voor het KVO-B.

Het vroegtijdig signaleren van onveilige situaties zit ons bij Globe in het bloed. Onze gekwalificeerde collega’s herkennen verdachte personen en voertuigen. Slaan aan op brandgevaarlijke situaties. Vandalisme. En andere illegale activiteiten. Aansluiting bij de Collectieve Beveiliging Achterhoek is een investering die zichzelf snel terugverdient.

Deelnemen aan collectieve bedrijfsbeveiliging loont de moeite. Als ondernemer op een gecertificeerd KVO-B bedrijventerrein levert u zelfs korting op uw verzekeringspremie op. Een veilig, netjes en schoon bedrijventerrein. Dat is waar wij binnen het KVO-B voor gaan. Meer informatie? Check onze website en neem vrijblijvend contact op. 

Gerard Wijnia - Manager Mobiele Surveillance

Bezoek de website van Collectieve Beveiliging Achterhoek

Neem contact met ons op 

Bel voor een afspraak met: 0314 - 35 12 20