Welkom
Welkom
bij Globe Group

Welkom

Bij Globe Group

header-warehouse

Veiligheid  

In de breedste zin van het woord

zorg

Beveiliging

In de zorg. Altijd dichtbij

header-kluis

Beveiliging

Mobiele Surveillance, alarmopvolging, objectbeveiliging, opleidingen & meer

ontwerp-zonder-titel-28

Beveiliging

Collectieve beveiliging. Samen sta je sterker dan alleen

header-nix2

Evenementenveiligheid

Beveiliging, verkeersveiligheid, veiligheidsplannen & meer

Verkeersveiligheid
Verkeersveiligheid

Verkeersveiligheid

PSO gecertificeerd en specialist in opleidingen

gs-

Samen veilig

Wij staan voor u klaar

Wi-j komt altied weer terug!

  • Uitgelicht
  • Globe Security
  • Collectieve Beveiliging Achterhoek
  • Mobiele surveillance

2020 is zowel op zakelijk als op privégebied volledig beheerd door de corona-pandemie. Helaas is het vooruitzicht in 2021 nog niet veel beter, maar we moeten het er gewoon mee doen. Roeien met de beperkte riemen die voorhanden zijn, creatief en innovatief handen en voeten geven aan de werkzaamheden en kansen. Het was dan ook hard werken om vooruitgang te boeken, maar zoals Simon Kistemaker ooit zei: “gewoon je kloten eraf werken” en zo is het natuurlijk ook.

2020 was ondanks dat wij wat minder handen geschud hebben, minder op bezoek zijn geweest bij potentiële opdrachtgevers en minder bereik door thuiswerkers toch nog een succesvol jaar geweest voor de mobiele surveillance-afdeling van Globe Group. Ons collectief in opdracht van Collectieve Beveiliging Achterhoek (CBA) hebben wij fors weten uit te breiden. Wij zijn blij en trots met alle nieuwe en bestaande relaties maar willen er graag twee specifiek uitlichten. Twee prachtige toonaangevende referenties waar wij vanaf 1 januari 2021 gaan starten met open- en sluitdiensten. Dagelijks werk wat in dezer dagen niet zo vanzelfsprekend is.

Laborijn

Bij Laborijn, de uitvoeringsorganisatie van de participatiewet en de Wsw, zullen onze mobiel surveillanten dagelijks het pand openen en ‘s avonds weer afsluiten. Tevens staan wij stand-by voor alarmopvolging. Als regionale partner denkt Globe Group is samenspraak met zusterondernemingen Globe Security, Europe Traffic Support en Bronckhorst Opleidingsentrum (BOC) goed mee om uitstroom te realiseren. Wij bieden werkzoekenden een opleiding met baangarantie. Een mooi voorbeeld van business to business. Verder is Laborijn geen onbekende partij voor onze manager mobiele surveillance Gerard Wijnia, Gerard was in de periode 2005 tot 2015 al nauw betrokken bij de beveiligingswerkzaamheden bij Laborijn waardoor een naadloze overgang naar Globe geen probleem zal zijn.

De Graafschap

Voetbalvereniging De Graafschap: het uithangbord en trots van de Achterhoek met een d’ran- mentaliteit wat perfect aansluit op de visie van Globe Security. Bij De Graafschap zullen wij dagelijks een sluitronde lopen en uiteraard zullen wij de alarmopvolging ook op ons nemen. Als businessclub lid, belangstellende voor “De Graafschap verbindt” en actief op “de Graafschap werkt” is deze samenwerking ook weer een mooie staaltje business tot business. Ook de Graafschap is voor Gerard geen onbekende aangezien de Graafschap al eerder in zijn portefeuille zat.

Kortom: Wi-j komt altied weer terug!

Meer weten?

Wilt u meer weten over onze dienstverlening? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Neem contact op 

Bel voor een afspraak met: 0314 - 35 12 20