Mobiele Communicatie Unit
Mobiele Communicatie Unit

Globe Group

Samen veilig!

slider-home-team-4-binnen

Samen veilig

Wij staan voor u klaar!

header-beveiliging

Beveiliging

Mobiele surveillance, evenementen, zorg & meer

header-nix2

Evenementen

Beveiliging, verkeersveiligheid, veiligheidsplannen & meer

header-objectbeveiliging

Mobiele surveillance

Alarmopvolging, objectbeveiliging, collectieve beveiliging, opleidingen & meer

Verkeersveiligheid
Verkeersveiligheid

Verkeersveiligheid

Ook specialist in opleidingen

Werken in het verkeer als beroepsverkeersregelaar

  • Beroepsverkeersregelaar
  • Europe Traffic Support
  • Vacature en opleiding

Bij Europe Traffic Support zijn wij op zoek naar nieuwe collega’s! En het leuke is.. bij ons speelt leeftijd geen rol. Of je nou 20 jaar bent en graag fulltime zou willen werken, of 68 jaar bent en tijdens je pensioen graag parttime aan de slag wilt: wij verwelkomen je graag in ons team. 

Sta jij stevig in je schoenen? Werk je graag in de buitenlucht? Help je mensen graag op weg? En ben jij op zoek naar een afwisselende baan als beroepsverkeersregelaar of lijkt het je leuk om hiervoor een diploma te behalen binnen twee dagen? Lees dan gauw verder. 

Werken als beroepsverkeersregelaar

Werkzaamheden aan de weg zijn bijna onmogelijk zonder verkeersregelaar. En helemaal zonder verkeersregelaar van Europe Traffic Support! Verkeersregelaars komen we naast wegwerkzaamheden ook vaak tegen bij evenementen of calamiteiten. Als beroepsverkeersregelaar is het jouw taak om het verkeer in goede banen te leiden. Dit doe je door aanwijzingen te maken richting het verkeer. Het is een leuk en afwisselend beroep waarbij je contact hebt met verschillende soorten mensen. Ook werk je regelmatig samen met enthousiaste collega’s. Wij zijn een echt familiebedrijf met een hecht team. Ons team bestaat uit veel verschillende mensen en dat maakt dat bijna iedereen wel bij ons in het team past. Voor ons maakt het niet uit of je een man of een vrouw bent, of je veel of weinig werkervaring hebt of dat je jong of wat ouder bent. Zolang jij jezelf herkent in deze vacature en het leuk lijkt om bij ons aan de slag te gaan als beroepsverkeersregelaar komen wij graag met je in contact. 

Bekijk vacature

Opleiding beroepsverkeersregelaar: binnen twee dagen je diploma

Binnen twee dagen je diploma, dat klinkt bijna te mooi om waar te zijn. Toch is het mogelijk, en bij Europe Traffic Support bieden wij jou graag deze mogelijkheid aan. Ook als je nu door de coronacrisis momenteel zonder werk zit of bij je huidige baan minder uren kunt werken is dit een mooie kans, want bij ons kun je zowel fulltime als parttime aan de slag. 

Nog geen diploma? Dan haal je die toch gewoon bij ons! Op donderdag 11 en vrijdag 12 juni starten wij met een nieuwe opleiding voor beroepsverkeersregelaar. De opleiding bestaat uit zowel een theorie als praktijkgedeelte. We beginnen met een stukje theorie, en daarna gaan we in de praktijk aan de slag met echte verkeerssituaties. Hierbij hoef je niet bang te zijn om fouten te maken, want wij zijn er voor je om je te helpen. We beginnen makkelijk en maken de verkeerssituaties steeds een stukje moeilijker. 

Als je de theorie kent en het je in de praktijk lukt om het verkeer zelfstandig te regelen ben je klaar voor de examens. Deze vinden op de tweede dag van de opleiding plaats. ’s Ochtends nemen we alles nog even door, zodat je er ’s middags helemaal klaar voor bent. 
Tijdens het examen sluiten we een druk kruispunt in Doetinchem af. De verkeerslichten werken niet, dus aan jou de taak om te laten zien wat je in huis hebt en wat je tijdens de opleiding hebt geleerd. Door aanwijzingen te geven neem jij de verantwoordelijkheid en zorg jij ervoor dat het verkeer op het kruispunt veilig kan oversteken. Dit hebben we uitgebreid geoefend, dus dit gaat je helemaal lukken.. 
 
Nadat je examen hebt gedaan en natuurlijk geslaagd bent, ontvang je een diploma. Dit diploma dient binnen een half jaar te worden omgezet in een aanstellingspas.  Ons doel is dat bij tevredenheid onze leerlingen na het behalen van hun diploma kunnen doorstromen naar een baan bij Europe Traffic Support. Zo heb je niet alleen een diploma, maar ook een nieuwe baan op zak!

Aanmelden opleiding


Aanmelden?

Zie jij jezelf al op de weg staan bij Europe Traffic Support? Solliciteer dan nu op de vacature van beroepsverkeersregelaar of meld je aan voor onze opleiding op 11 en 12 juni. Na de sollicitatie of aanmelding nemen we z.s.m. contact met je op. 

Heb je nog vragen over de vacature of opleiding? Wij beantwoorden ze graag! Bel 0314-35 12 20 of mail naar info@globegroup.nl

Aanmelden opleiding

Bekijk vacatures 

Ga naar de opleidingsagenda

Bel voor een afspraak met: 0314 - 35 12 20