Welkom
Welkom
bij Globe Group

Welkom

Bij Globe Group

header-warehouse

Veiligheid  

In de breedste zin van het woord

zorg

Beveiliging

In de zorg. Altijd dichtbij

header-kluis

Beveiliging

Mobiele Surveillance, alarmopvolging, objectbeveiliging, opleidingen & meer

ontwerp-zonder-titel-28

Beveiliging

Collectieve beveiliging. Samen sta je sterker dan alleen

header-nix2

Evenementenveiligheid

Beveiliging, verkeersveiligheid, veiligheidsplannen & meer

Verkeersveiligheid
Verkeersveiligheid

Verkeersveiligheid

PSO gecertificeerd en specialist in opleidingen

gs-

Samen veilig

Wij staan voor u klaar

Wereld EHBO dag: veiligheid begint bij jezelf

  • Wereld EHBO dag
  • Veiligheid
  • BOC Opleidingscentrum
  • BHV cursussen
  • Maatwerk

Vandaag staan we wereldwijd stil bij eerste hulp! Op zaterdag 9 september vieren we Wereld EHBO Dag, een dag die wereldwijd aandacht vraagt voor de cruciale rol van eerste hulp bij het redden van levens. Het is een dag waarop we stilstaan bij het belang van eerste hulp kennis en hoe het een verschil kan maken tussen leven en dood in noodsituaties.

Bekijk onze BHV flyer

Wereld EHBO dag

Stel je even voor: je bevindt je in een situatie waar iemand dringend medische hulp nodig heeft. Het kan een vriend, familielid, collega of iemand op straat zijn. De seconden tikken weg, en elke seconde kan het verschil maken tussen herstel en blijvende schade. Wat doe je?

Dit is waar eerste hulp kennis essentieel wordt. Het is het vermogen om in een crisis te handelen, om kalm te blijven en effectief te helpen wanneer anderen het meest kwetsbaar zijn.

Bij BOC Opleidingscentrum begrijpen we als geen ander de waarde van eerste hulp kennis. We zijn er trots op om een reeks BHV (Bedrijfshulpverlening) en EHBO cursussen aan te bieden die zijn ontwikkeld om individuen, bedrijven en gemeenschappen te voorzien van de vaardigheden die nodig zijn om snel en doeltreffend te handelen in noodsituaties. Hierbij bieden wij verschillende cursussen aan:

BHV basis cursus: De basis voor veiligheid

Onze BHV basiscursus is geschikt voor mensen die nog geen kennis hebben van bedrijfshulpverlening en nog nooit een BHV cursus hebben gevolgd. Tijdens deze cursus leer je alles wat je moet weten om snel en doeltreffend te handelen bij ongevallen, brand en andere noodsituaties. Na succesvolle afronding ontvang je een certificaat dat aantoont dat je klaar bent om in geval van nood hulp te bieden. 

BHV Herhalingscursus: Houd je kennis up-to-date en je vaardigheden scherp

Voor degenen die al eerder een BHV cursus hebben gevolgd, bieden wij de BHV herhalingscursus aan. Naast een stuk opfrissen van de kennis, wordt er elk jaar een verdiepingsslag gemaakt in één of twee onderwerpen door middel van het uitvoeren van verschillende scenario’s. Ook is het mogelijk om tijdens de herhalingscursus specifieke bedrijfsrisico’s of gebeurtenissen beeld in te brengen. De jaarlijkse herhalingscursus kan op twee verschillende manieren worden ingevuld: als cursus met e-learning of zonder. 

EHBO voor onderweg: Voorbereid waar je ook bent

De EHBO voor onderweg-cursus (met code '95) is ontwikkeld om je de basisprincipes van EHBO bij te brengen, waar je ook bent. Met 4 uur e-learning en 4 uur theorie en praktijk, zul je leren hoe je effectief kunt handelen bij veelvoorkomende noodgevallen, zelfs wanneer professionele medische hulp niet direct beschikbaar is.

Reanimatiecursus

Reanimatie is een van de meest essentiële vaardigheden die je kunt leren. Tijdens onze reanimatiecursus leer je hoe je op de juiste manier moet handelen bij een hartstilstand. 

Meer weten over de invulling van onze cursussen? Bekijk dan onze BHV flyer:

Bekijk onze BHV flyer

Op Wereld EHBO Dag willen we iedereen aanmoedigen om de waarde van eerste hulp kennis te erkennen. Als werkgever is het niet alleen wettelijk verplicht om bedrijfshulpverlening te bieden, voor iedereen is het tevens ook fijn om deze kennis te bezitten en te weten hoe er gehandeld moet worden bij nood. BOC Opleidingscentrum helpt hier graag bij. Maatwerk behoort tot de mogelijkheden, waardoor we een cursus geheel kunnen aanpassen aan uw bedrijf of wensen. Meer weten? Neem dan contact op met Fleur van den Eijkhof, tel. 0314 - 35 12 20 of fleur@globegroup.nl.

Veilige Wereld EHBO dag! 

 

 

Bel voor een afspraak met: 0314 - 35 12 20