Welkom
Welkom
bij Globe Group

Welkom

Bij Globe Group

header-warehouse

Veiligheid  

In de breedste zin van het woord

zorg

Beveiliging

In de zorg. Altijd dichtbij

header-kluis

Beveiliging

Mobiele Surveillance, alarmopvolging, objectbeveiliging, opleidingen & meer

ontwerp-zonder-titel-28

Beveiliging

Collectieve beveiliging. Samen sta je sterker dan alleen

header-nix2

Evenementenveiligheid

Beveiliging, verkeersveiligheid, veiligheidsplannen & meer

Verkeersveiligheid
Verkeersveiligheid

Verkeersveiligheid

PSO gecertificeerd en specialist in opleidingen

gs-

Samen veilig

Wij staan voor u klaar

Verlenging van het Keurmerk Beveiliging en Evenementenbeveiliging

  • Keurmerken
  • Certificeringen
  • Beveiliging
  • Evenementenbeveiliging

Met trots kunnen wij melden dat we met glans de audit voor het keurmerk Beveiliging en Evenementenbeveiliging hebben doorlopen. Hiermee zijn de keurmerken voor de komende drie jaar opnieuw verlengd.

Keurmerk Beveiliging en Evenementenbeveiliging 

Met de keurmerken voor beveiliging en evenementenbeveiliging laten we zien dat we als bedrijf voldoen aan de strenge normen op het gebied van veiligheid, betrouwbaarheid en kwaliteit. Het keurmerk benadrukt onze professionele werkwijze, de deskundigheid van onze medewerkers en dat we ons als bedrijf volledig inzetten voor het waarborgen van de veiligheid van onze opdrachtgevers.

Voor het uitvoeren van de audits voor al onze certificeringen hebben we sinds kort een nieuwe partner: DNV. DNV is een onafhankelijke certificeringsorganisatie, die op een zorgvuldige wijze toetsingen uitvoert en helpt om onze werkwijze waar mogelijk te verbeteren. Tijdens deze audit zijn verschillende onderdelen getoetst, waaronder: 

Financiële soliditeit
Een stabiele en gezonde financiële situatie is belangrijk om als bedrijf te kunnen blijven groeien en investeren in je dienstverlening. Onze financiële situatie is tijdens de audit stabiel en gezond bevonden.

Naleving CAO
Tijdens de audit werd duidelijk dat we volledig voldoen aan de collectieve arbeidsovereenkomst (CAO). Hiermee tonen we aan dat we ons als bedrijf op de juiste manier inzetten voor het welzijn en de tevredenheid van de medewerkers.  

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO)
Ook het beleid voor maatschappelijk verantwoord ondernemen werd positief beoordeeld. We blijven ons inzetten voor duurzaamheid, sociale betrokkenheid en ethisch ondernemen. Lees hierover meer op deze pagina op onze website.

Kwaliteitsbeleid
Ook onze kwaliteitsprocessen- en procedures zijn tijdens de audit gecontroleerd en goedgekeurd. We voldoen hiermee aan de hoge kwaliteitsnormen in onze dienstverlening.


We zijn trots op de behaalde resultaten en blij dat we voor de komende drie jaar weer over deze keurmerken beschikken. Eén ding weten we maar al te goed: want zonder onze collega’s en opdrachtgevers was dit allemaal niet gelukt. Wij danken daarom iedereen voor zijn of haar vertrouwen en inzet. 

Benieuwd naar al onze certificeringen? Bekijk ze hieronder. 

Bekijk onze certificeringen

Bel voor een afspraak met: 0314 - 35 12 20