Welkom
Welkom
bij Globe Group

Welkom

Bij Globe Group

header-warehouse

Veiligheid  

In de breedste zin van het woord

zorg

Beveiliging

In de zorg. Altijd dichtbij

header-kluis

Beveiliging

Mobiele Surveillance, alarmopvolging, objectbeveiliging, opleidingen & meer

ontwerp-zonder-titel-28

Beveiliging

Collectieve beveiliging. Samen sta je sterker dan alleen

header-nix2

Evenementenveiligheid

Beveiliging, verkeersveiligheid, veiligheidsplannen & meer

Verkeersveiligheid
Verkeersveiligheid

Verkeersveiligheid

PSO gecertificeerd en specialist in opleidingen

gs-

Samen veilig

Wij staan voor u klaar

Veiligheid kun je nooit genoeg aan werken en staat altijd voorop

  • Terugkomdagen verkeersregelaars
  • VCA 
  • Veiligheid 
  • (Bij)scholing

Ons oog, uw veiligheid is dé slogan van de gehele Globe Group. Wij zorgen met ons scherpe oog voor de veiligheid van jou. En of het nu gaat om jouw bedrijf, industrieterrein, evenement of op de openbare weg: de Globe Group staat voor je klaar.

Om deze veiligheid te kunnen waarborgen zijn wij in het bezit van een aantal keurmerken. Op het gebied van verkeersregelaars is dat de Veiligheids Checklist Aannemers, oftewel VCA. Al onze verkeersregelaars zijn in het bezit van minimaal VCA-basis om veilig werken hoog in het vaandel te laten staan. Een onderdeel van VCA is het up-to-date houden van de kennis en kunde van de verkeersregelaars. Dit doen we op verschillende manieren, bijvoorbeeld door werkplekinspecties, het meerdere keren per jaar verplicht maken van onze eigen e-learning over veilig werken en de jaarlijkse terugkomdagen.

Terugkomdagen voor verkeersregelaars


De afgelopen tijd stonden er voor onze verkeersregelaars weer verschillende terugkomdagen op de agenda.
Vakkundig opgeleide verkeersregelaars vinden we erg belangrijk. Daarom wordt er in het voorjaar jaarlijks een terugkomdag georganiseerd voor (bij)scholing van het personeel. Tijdens deze terugkomdagen worden bijv. enkele praktijkvoorbeelden met bijzonderheden van de afgelopen dagen besproken. En omdat goede veiligheid begint bij jezelf, is ook dit een zeer belangrijk onderdeel van deze dag. Want als je je eigen veiligheid al niet in acht neemt, hoe kun je dan de veiligheid van wegwerkers en weggebruikers garanderen? Op zowel de terugkomdagen en in onze eigen e-learningsmodule komt dit terug. Na het opfrissen van de theorie is het op de terugkomdag tijd voor een stukje praktijk. Door verschillende oefeningen in de praktijk uit te voeren en hierbij naar elkaar te kijken kan er van elkaar worden geleerd.

Zelf aan de bak


Maar niet alleen onze verkeersregelaars zijn bezig met VCA, ook zelf moeten we aan de bak volgende week. Binnenkort staat er namelijk weer een audit op het programma voor de verlenging van onze VCA-certificering. Een belangrijk onderdeel, want met een VCA-certificaat leg je als bedrijf de basis om iedere dag weer veilig en gezond aan het werk te gaan. Naast de NEN-certificering, het keurmerk Beveiliging en het keurmerk Evenementen hopen we volgende week met een positieve uitslag van de audit hier ook de VCA-certificering opnieuw aan toe te kunnen voegen.

Niet alleen wij, maar ook onze opdrachtgevers zien graag dat de arborisico’s op de werkvloer tot een minimum worden beperkt. Het VCA-certificaat toont aan dat we ons als bedrijf hiervoor inzetten. Het laat zien dat onze medewerkers zelfbewust zijn van de risico’s van hun vak, weten welke voorzorgsmaatregelen ze moeten nemen en weten hoe er gehandeld moet worden in een noodsituatie. Want veiligheid: daar kun je nooit genoeg aan werken en staat altijd voorop.

Wil je graag meer weten over onze verkeersregelaars, terugkomdagen of VCA-certificering? Neem dan contact met ons op voor meer informatie. 

Neem contact op

Bel voor een afspraak met: 0314 - 35 12 20