Welkom
Welkom
bij Globe Group

Welkom

Bij Globe Group

header-warehouse

Veiligheid  

In de breedste zin van het woord

zorg

Beveiliging

In de zorg. Altijd dichtbij

header-kluis

Beveiliging

Mobiele Surveillance, alarmopvolging, objectbeveiliging, opleidingen & meer

ontwerp-zonder-titel-28

Beveiliging

Collectieve beveiliging. Samen sta je sterker dan alleen

header-nix2

Evenementenveiligheid

Beveiliging, verkeersveiligheid, veiligheidsplannen & meer

Verkeersveiligheid
Verkeersveiligheid

Verkeersveiligheid

PSO gecertificeerd en specialist in opleidingen

gs-

Samen veilig

Wij staan voor u klaar

Veilig het nieuwe schooljaar in

 

  • Maand van de scholing
  • Cursussen en opleidingen
  • BOC Opleidingscentrum

De scholen zijn weer begonnen en de koffiemachines en printers draaien overuren op kantoor: de zomervakantie is voorbij! Een nieuw (school)jaar betekent nieuwe doelen, kennis en ervaringen. Zo ook op het gebied van veiligheid.

Bij Globe Group staat de maand september in het teken van scholing. De kids zijn weer naar school, zelf zijn we na een korte zomerbreak weer begonnen en ook de opleidingen en cursussen bij BOC Opleidingscentrum gaan deze maand weer volop van start. Een mooi moment om te delen dat wij dit najaar voor onder andere gemeenten, handhaving en buitendienstmedewerkers diverse beroepsverkeersregelaars opleidingen en (herhalings)cursussen mogen verzorgen. 

Een volledige opleiding of slechts het opfrissen van kennis


Voor handhavers, boa’s of buitendienstmedewerkers is het behalen van een beroepsverkeersregelaarsdiploma meer dan alleen een certificering. De opleiding biedt de nodige kennis en vaardigheden om effectief op te kunnen treden bij verschillende verkeerssituaties en ervoor te zorgen dat de doorstroom van het verkeer soepel verloopt. Het is een waardevolle aanvulling op de functie.

Bij BOC Opleidingscentrum bieden we zowel volledige opleidingen tot beroepsverkeersregelaar aan, waarbij we de theorie en praktijk van A tot Z doorlopen, als herhalingscursussen om de opgedane kennis slechts op te frissen. E-learning, theorie en praktijk komen hierbij aan bod.

Onderwerpen zoals efficiënt communiceren met weggebruikers, het inschatten van verschillende situaties en adequaat reageren op onverwachte gebeurtenissen in het verkeer worden tijdens de opleiding behandeld. Ook is er aandacht voor hoe eigen veiligheid gewaarborgd kan worden. De herhalingscursus of opleiding wordt verzorgd door ervaren instructeurs met kennis van het vak. Door eigen ervaringen en voorbeelden uit de praktijk wordt duidelijk wat het beroep van beroepsverkeersregelaar inhoudt en hoe je als verkeersregelaar professioneel moet handelen.

Veiligheidscursussen of opleidingen voor bedrijven en overheidsinstellingen


De komende tijd verzorgt BOC Opleidingscentrum scholing voor deze groep overheidsprofessionals. BOC denkt mee en biedt maatwerk. Zo kunnen de cursussen en opleidingen zowel plaatsvinden in het opleidingscentrum in Zelhem als op een andere gewenste locatie. Meer weten? Neem dan contact op met Mirjam Roozegaarde via
mirjam@globegroup.nl of bel 0314 - 35 12 20.


Bekijk hieronder onze volledige scholingsagenda voor 2023:


 

Bel voor een afspraak met: 0314 - 35 12 20