Welkom
Welkom
bij Globe Group

Welkom

Bij Globe Group

header-warehouse

Veiligheid  

In de breedste zin van het woord

zorg

Beveiliging

In de zorg. Altijd dichtbij

header-kluis

Beveiliging

Mobiele Surveillance, alarmopvolging, objectbeveiliging, opleidingen & meer

ontwerp-zonder-titel-28

Beveiliging

Collectieve beveiliging. Samen sta je sterker dan alleen

header-nix2

Evenementenveiligheid

Beveiliging, verkeersveiligheid, veiligheidsplannen & meer

Verkeersveiligheid
Verkeersveiligheid

Verkeersveiligheid

PSO gecertificeerd en specialist in opleidingen

gs-

Samen veilig

Wij staan voor u klaar

Stephan mag - wat ons betreft - geridderd worden!

In september 2018 is Stephan de Ridder begonnen bij een ROC aan de mbo opleiding beveiliger. Onder de vlag van Globe Academy is hij met de stageperiode op de mobiele surveillance bij Globe Security gestart. Vanuit Globe Academy bieden we namelijk een opleiding 'beveiliging' mét baangarantie aan. We garanderen dus, in tegenstelling tot andere opleidingen, een baan bij de Globe Group

Een academy zoals deze is nogal uniek en Stephan was zo slim om de kans met beide handen aan te grijpen. Als stagebegeleider van Stephan heb ik, Gerard, hem begeleid gedurende het gehele traject. We zagen eigenlijk gelijk dat hij, met zijn 23 lentes jong, een topper is en hebben dus met volle overtuiging in hem geïnvesteerd. Hij is leergierig, heeft oog voor detail, is behulpzaam en ligt goed in de groep. Uiteraard kan Stephan ook nog veel leren, maar dat zien we wel goedkomen.

Stephan heeft hiervoor als bakker gewerkt maar hij is op het gebied van beveiliging allerminst een koekenbakker! Want onlangs is hij (bijna) cum laude geslaagd! Op 4 juli is de diploma-uitreiking. Naast zijn opleiding heeft hij via Globe ook het certificaat BBMI behaald en afgerond met een 10.
Kijk, dat verdient een lintje!

Maargoed, zo lang hij nog niet geridderd is supporten we hem op onze eigen manier. Stephan krijgt een contract aangeboden. Dankzij Globe Academy kan hij doorgroeien binnen de organisatie. Omdat Stephan nog jong is hopen we op deze manier, samen met hem, te kunnen bouwen aan veiligheid voor de lange termijn. Wij zijn dus erg blij met Stephan, maar hoe denkt hij daar zelf over? 

 
"In september ben ik gestart aan de Globe Academy en begonnen met mijn stage bij de mobiele surveillance. Ik heb eerst een aantal maanden meegereden met ervaren collega's om kennis te maken met het vak. Zij hebben mij tijdens mijn hele stage periode super begeleid en ik kon altijd bij ze terecht voor vragen.
Ook op mijn stagebegeleider Gerard kon ik altijd rekenen. Vaak, als ik tegen iets aanliep, zat ik dezelfde dag nog op het kantoor om samen naar een oplossing te zoeken.
Ondertussen heb ik mijn opleiding zo goed als afgerond en sta ik op het punt een nieuw contract te tekenen. Ik heb het goed naar mijn zin bij Globe Security en hoop het surveillance team nog lang te kunnen ondersteunen. Voor iedereen met de ambitie om beveiliger te worden kan ik Globe Academy echt aanraden! Wie weet worden we collega’s en gaan we samen, als ridders op het witte paard (of in ons geval de surveillance wagens), kastelen bewaken en jonkvrouwen in nood redden."


Bel voor een afspraak met: 0314 - 35 12 20