Mobiele Communicatie Unit
Mobiele Communicatie Unit

Globe Group

Samen veilig!

slider-home-team-4-binnen

Samen veilig

Wij staan voor u klaar!

header-beveiliging

Beveiliging

Mobiele surveillance, evenementen, zorg & meer

header-nix2

Evenementen

Beveiliging, verkeersveiligheid, veiligheidsplannen & meer

header-objectbeveiliging

Mobiele surveillance

Alarmopvolging, objectbeveiliging, collectieve beveiliging, opleidingen & meer

Verkeersveiligheid
Verkeersveiligheid

Verkeersveiligheid

Ook specialist in opleidingen

Start op 6 november met onze ESO opleiding!

Heb je naast je baan of studie nog tijd over? En lijkt het jou leuk om te werken als evenementenbeveiliger bij de leukste festivals en evenementen? Meld je dan aan voor onze ESO opleiding zodat je met carnaval al aan de slag kunt! 

ESO opleiding (Event Security Officer)

Als evenementenbeveiliger ben je samen met je collega’s verantwoordelijk voor het waarborgen van de veiligheid op een evenement. Tijdens het werk heb je veel contact met bezoekers en collega beveiligers. Onder de taken van een evenementenbeveiliger vallen bijvoorbeeld: 

• Het uitvoeren van toegangscontrole - onder toegangscontrole valt bijv. ticketcontrole, het controleren van de tassen van bezoekers en POV, privaatrechtelijke oppervlakkige veiligheidsfouillering; 
• Surveilleren - als evenementenbeveiliger surveilleer je in een bepaald gebied van een evenement. Het doel hiervan is het handhaven van orde, rust en veiligheid; 
• Het bieden van hulpverlening - als evenementenbeveiliger verleen je EHBO of verwijs je bezoekers door naar de spoedeisende hulp. Ook alarmeer en ondersteun je hulpdiensten indien nodig. 
• Het bieden van service - het hoofddoel van een evenementenbeveiliger is ervoor zorgen dat een evenement goed verloopt. Daarnaast heeft de evenementenbeveiliger ook nog dienstverlenende taken, zoals het beantwoorden van vragen en het verwijzen van bezoekers. 

Op woensdag 6 november starten wij met een nieuwe klas voor de ESO opleiding, de opleiding tot evenementenbeveiliger. Voor deze opleiding hebben wij nog enkele plekken vrij! De opleiding wordt gegeven in ons opleidingslokaal in Zelhem. Tijdens deze opleiding wordt je in 6 avonden, van 19:00 tot 21:30 uur, klaargestoomd voor het beroep als evenementenbeveiliger. Deze opleiding wordt gegeven op de woensdagavond en wordt volledig betaald door Globe Group. 

Bekijk de onderstaande video voor meer informatie over deze opleiding. 

 Meer informatie over de ESO opleiding? Neem contact met ons op!

Inhoud van de opleiding

De opleiding bestaat uit een theorie- en een praktijkgedeelte. Tijdens deze opleiding leer je in het theoriegedeelte over een aantal wetgevingen zoals Strafvordering en Strafrecht, Persoonsbescherming en wet Wapens en Munitie. Ook krijg je les in de beroepshouding en leer je meer over de verschillende soorten evenementen, toegangscontrole, EHBO, ontruimen en crowd management. Het theoriegedeelte wordt afgesloten met een theorie-examen. Dit examen is op tijd en datum naar keuze zelf in te plannen. 

Wanneer je bent geslaagd voor het theorie-examen mag je beginnen aan de praktijkstage. Tijdens deze stage voer je 10 praktijkopdrachten uit. De stage-uren worden door Globe Group betaald. Na deze praktijkopdrachten volgt het praktijkexamen. Tijdens dit examen laat je zien dat je goed en zelfstandig kunt werken als evenementenbeveiliger. Wanneer je dit examen goed aflegt en ook het theorie-examen hebt gehaald ontvang je het erkende certificaat van Stichting Vakexamense voor Particuliere Beveiligingsorganisaties, het SVPB-certificaat. Met dit certificaat kun je aan de slag als evenementenbeveiliger bij Globe Group. 

Toelatingseisen

Om deel te nemen aan onze ESO opleiding moet je aan de volgende toelatingseisen voldoen:

- Je bent minimaal 18 jaar oud;
- Je hebt minimaal een VMBO diploma of een diploma voor Beveiliger 1;
- Je hebt een positieve uitslag voor het antecentenonderzoek;
- Je hebt een positief advies gekregen tijdens de intakeprocedure om te mogen starten aan deze opleiding.

Wil je meer weten over onze ESO opleiding? 

Neem dan contact met ons op door te bellen naar: 0314 35 12 20 of een e-mail te sturen naar info@globegroup.nl. We vertellen je graag meer over onze ESO opleiding. 

Wil je je aanmelden voor onze ESO opleiding?

Dat kan door ons aanmeldformulier in te vullen. Wij nemen dan z.s.m. contact met je op voor het plannen van een kennismakingsgesprek

Meld mij aan voor de ESO opleiding!

Bel voor een afspraak met: 0314 - 35 12 20