Welkom
Welkom
bij Globe Group

Welkom

Bij Globe Group

header-warehouse

Veiligheid  

In de breedste zin van het woord

zorg

Beveiliging

In de zorg. Altijd dichtbij

header-kluis

Beveiliging

Mobiele Surveillance, alarmopvolging, objectbeveiliging, opleidingen & meer

ontwerp-zonder-titel-28

Beveiliging

Collectieve beveiliging. Samen sta je sterker dan alleen

header-nix2

Evenementenveiligheid

Beveiliging, verkeersveiligheid, veiligheidsplannen & meer

Verkeersveiligheid
Verkeersveiligheid

Verkeersveiligheid

PSO gecertificeerd en specialist in opleidingen

gs-

Samen veilig

Wij staan voor u klaar

Spanning, uitdaging en een dynamische leeromgeving: kom stage lopen bij Globe!

  • Stage bij Globe Group
  • Beveiliging
  • ROC Diensten Nijmegen
  • Uitdagende leeromgeving

Ben jij beveiliger in spé en op zoek naar een uitdagende stageplek vol spanning, verantwoordelijkheid en mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen? Dan hebben wij een unieke kans voor je! Bij Globe Group bieden we namelijk een uitdagende stageplek aan als objectbeveiliger in combinatie met zorgbeveiliging en mobiele surveillance. Een dynamische en leerzame stage-ervaring in samenwerking met ROC Diensten Nijmegen, waarin jij kunt groeien, leren en bijdragen op het gebied van veiligheid van onze samenleving.

Globe Group: veiligheid in de breedste zin van het woord

Wij zijn Globe Group, een full-service beveiligingsbedrijf uit Zelhem. Als groep, bestaande uit BOC Opleidingscentrum, Europe Traffic Support, Globe Security en TEC Veiligheid, zetten we ons in voor verschillende facetten van veiligheid, in de breedste zin van het woord. Van evenementenbeveiliging, mobiele surveillance of zorgbeveiliging tot (veiligheids)cursussen of verkeersregelaars: bij Globe ben je aan het juiste adres. Samen zorgen we voor veiligheid.

Stage: objectbeveiliging in combinatie met mobiele surveillance

Binnen ons team hebben we plaats voor een stagiair die affiniteit heeft met objectbeveiliging, zorgbeveiliging en mobiele surveillance. Mobiele surveillance is goed voor het voorkomen en terugdringen van criminaliteit, vandalisme, nodeloze alarmmeldingen en het creëren van een veilig gevoel. Als (stagiair) mobiel surveillant bij Globe waak je o.a. over maar liefst 15 bedrijventerreinen in de Achterhoek onder de naam Collectieve Beveiliging Achterhoek. In deze functie heb je aandacht voor verdachte personen en/of voertuigen, brandgevaarlijke situaties, vandalisme en andere illegale activiteiten. Elke dag is een nieuw avontuur en met de snelste aanrijtijden van de regio is het belangrijk dat je snel kunt schakelen.

De ene dag ben je aan het werk als mobiel surveillant, de andere dag stap je uit de surveillanceauto en rijd door naar de volgende bestemming. Geen dag is hetzelfde tijdens deze stage en dat betekent dat je tijdens deze uitdagende stage tevens aan de slag gaat als zorgbeveiliger. Als zorgbeveiliger kun je ingezet worden bij verschillende zorglocaties, zoals GGZ instellingen, ziekenhuizen, verpleeg- of verzorgingstehuizen of bijvoorbeeld verslavingsklinieken. Hier zorg je voor de veiligheid van cliënten, bezoekers en het zorgpersoneel en ondersteun je het zorgpersoneel waar nodig.

Maar dat is nog niet alles: naast mobiele surveillance en zorgbeveiliging houd je je tijdens je stage ook bezig met objectbeveiliging. Als objectbeveiliger zorg je ervoor dat een bedrijf tijdens of buiten kantooruren wordt beveiligd tegen diefstal, fraude of vernieling. Je voert hierbij afwisselende taken uit, van het lopen van brand- en sluitrondes tot receptiewerkzaamheden. Geen dag is dan ook hetzelfde. Als stagiair bij Globe word je onderdeel van een hecht team van beveiligingsprofessionals, die allemaal een passie voor veiligheid delen. Hun ervaring en begeleiding zullen je helpen om te groeien in deze uitdagende rol!   

Wij zoeken een stagiair die: 

  • Enthousiast en leergierig is en verschillende aspecten van het beroep beveiliger wil verkennen; ; 
  • Bereid is om een opleiding te volgen wat een traject is van 1 jaar. De lessen worden gevolgd bij ROC Diensten in Nijmegen;
  • Woonachtig is in de regio Achterhoek;
  • Zichzelf omschrijft als alert, daadkrachtig, servicegericht en representatief;
  • In het bezit is van rijbewijs B en eigen vervoer;
  • De Nederlandse taal in woord en geschrift goed beheerst; 
  • Bereid is om op onregelmatige tijden te werken.  

Interesse in deze stageplek? We horen graag van je!

Hebben wij je interesse gewekt? Mooi! Dan komen we graag in gesprek om nader kennis met je te maken. Stuur je CV naar vacatures@globegroup.nl en vertel ons in het kort waarom jij deze stageplaats graag wilt vervullen. Heb je nog vragen? Bel dan naar 0314 - 35 12 20 voor meer informatie.

Bel voor een afspraak met: 0314 - 35 12 20