Welkom
Welkom
bij Globe Group

Welkom

Bij Globe Group

header-warehouse

Veiligheid  

In de breedste zin van het woord

zorg

Beveiliging

In de zorg. Altijd dichtbij

header-kluis

Beveiliging

Mobiele Surveillance, alarmopvolging, objectbeveiliging, opleidingen & meer

ontwerp-zonder-titel-28

Beveiliging

Collectieve beveiliging. Samen sta je sterker dan alleen

header-nix2

Evenementenveiligheid

Beveiliging, verkeersveiligheid, veiligheidsplannen & meer

Verkeersveiligheid
Verkeersveiligheid

Verkeersveiligheid

PSO gecertificeerd en specialist in opleidingen

gs-

Samen veilig

Wij staan voor u klaar

Scholing: de rode draad binnen de Globe Group

  • BOC Opleidingscentrum
  • Cursussen en opleidingen
  • Opleiden van personeel (nieuw of bestaand)
Januari is 'De maand van de scholing' bij Globe. Veel berichten staan deze maand in het teken van het cursus- en opleidingsaanbod van BOC Opleidingscentrum. Maar wist je dat scholing het hele jaar door als rode draad door onze organisatie heen loopt? Dit zie je o.a. terug in trainingsdagen voor onze eigen medewerkers en de terugkomdagen voor verkeersregelaars. Veiligheid staat immers nooit stil, in onze branche zijn we nooit uitgeleerd.
 
Deze maand staan we dan ook stil bij de her- en bijscholing van zowel eigen als nieuwe medewerkers.

Beroepsverkeersregelaars


Voor onze gediplomeerde beroepsverkeersregelaars staat er binnenkort weer een terugkomdag op de agenda. Op deze dag frissen we de theoretische kennis van onze verkeersregelaars op en oefenen we gezamenlijk in de praktijk. Al doende leert men, dus door naar elkaar te kijken en elkaar tips te geven leren we van de situaties die zich voordoen. 
 
Naast bijscholing voor onze eigen verkeersregelaars start in maart ook een opleiding voor nieuwe kandidaten. Tijdens deze opleiding worden alle kneepjes van het vak aan de beroepsverkeersregelaars in spé geleerd, zodat zij binnen twee dagen met veilig en vertrouwd gevoel zelf bevoegd zijn om het verkeer in goede banen te leiden. 
 
De opleiding wordt niet alleen verzorgd voor mensen die het beroep van verkeersregelaar in het dagelijks leven willen gaan uitoefenen, ook voor bijvoorbeeld gemeenten is deze opleiding interessant. Zo is de gemeente Renkum bijvoorbeeld al bezig met het opleiden van beroepsverkeersregelaars, die bij calamiteiten in staat zijn om het verkeer zelf te regelen. Benieuwd naar de mogelijkheden, of meer weten of deze opleiding ook interessant is voor uw bedrijf? Neem gerust eens contact op. 

Evenementenbeveiligers


De kandidaten die in het najaar van 2023 zijn gestart met de ESO-opleiding, de opleiding voor evenementenbeveiliger, hebben onlangs hun theorie-examen afgerond en zijn daarmee klaar voor actie. De afgelopen maanden hebben zij tijdens de theorie-avonden de nodige kennis opgedaan, die ze binnenkort in de praktijk mogen gaan toepassen. De kandidaten werken mee op evenementen en voeren daar verschillende opdrachten uit. Ze worden begeleid door ervaren evenementenbeveiligers die de kneepjes van het vak kennen en hen klaarstomen voor dit leuke maar soms uitdagende beroep. 
 
U ziet het: niet alleen januari staat in het teken van cursussen en opleidingen, maar het hele jaar door zijn we hier bij Globe Group mee bezig. Voor onszelf, maar ook om het gevoel van veiligheid van anderen te vergroten. Bent u benieuwd naar hoe wij u hierbij kunnen helpen? Bekijk dan onze actuele cursus- en opleidingsagenda op www.bocopleidingscentrum.nl of bel 0314-35 12 20. 

Globe Group. Ons oog, uw veiligheid. 


Bel voor een afspraak met: 0314 - 35 12 20