Mobiele Communicatie Unit
Mobiele Communicatie Unit

Globe Group

Samen veilig!

slider-home-team-4-binnen

Samen veilig

Wij staan voor u klaar!

header-beveiliging

Beveiliging

Mobiele surveillance, evenementen, zorg & meer

header-nix2

Evenementen

Beveiliging, verkeersveiligheid, veiligheidsplannen & meer

header-objectbeveiliging

Mobiele surveillance

Alarmopvolging, objectbeveiliging, collectieve beveiliging, opleidingen & meer

Verkeersveiligheid
Verkeersveiligheid

Verkeersveiligheid

Ook specialist in opleidingen

Say cheese! Sneak preview van onze nieuwe wervingscampagne

  • Wervingscampagne
  • Personeel gezocht
  • Vacatures
  • Team
  • Sneak preview

Een paar weken geleden hebben we via onze social media-kanalen aangekondigd dat we aan de slag gingen met een nieuwe wervingscampagne. De afgelopen tijd hebben wij hard gewerkt om deze campagne vorm te geven. Verschillende collega’s hebben voor de lens van onze fotograaf (van Jef Fotografie) gestaan, met dit leuke resultaat als gevolg. Wij zijn zelf erg enthousiast over het eindresultaat. Nieuwsgierig geworden? Bekijk hieronder alvast een kleine sneak preview.. Heel gemeen: omdat we nog niet teveel willen weggeven laten we onderstaande video in razendsnel tempo zien. 

Anders dan anders

Anders dan anders. Dit past bij ons en is de aanpak die we voor deze campagne gekozen hebben. Door de nieuwe campagne willen wij aan iedereen laten zien dat ons team erg divers is en uit verschillende mensen bestaat. Kun je een beroep als militair combineren met een (bij)baan als evenementenbeveiliger? Of kun je als machine operator in je vrije uurtjes nog aan het werk als verkeersregelaar? Ons personeel laat in de nieuwe campagne zien dat dit heel goed kan. Wegens groei van ons bedrijf zijn wij met regelmaat opzoek naar nieuwe collega’s voor bijv. in het verkeer en de beveiliging. Doordat wij zowel fulltime als parttime functies aanbieden, maken wij het voor veel mensen mogelijk om bij ons te komen werken. Ook als zij slechts enkele uren in de week beschikbaar zijn. 

De komende tijd zetten we de laatste puntjes op de i voor deze campagne en stellen we elke week één medewerker aan je voor. Ook zijn we bezig met een nieuwe uitstraling van onze vacaturepagina. Hoe deze eruit komt te zien is voor nu nog even een verrassing, maar we kunnen je verzekeren dat het er erg mooi en overzichtelijk gaat worden. Zodra onze campagne live staat laten we weer van ons horen en zijn we benieuwd naar jullie reacties. Stay tuned! Ben je voor nu alvast nieuwsgierig naar onze openstaande vacatures? Bekijk deze dan op de vacaturepagina. 

Bekijk vacatures 

Beeldmerk- even geduld

Bel voor een afspraak met: 0314 - 35 12 20