Welkom
Welkom
bij Globe Group

Welkom

Bij Globe Group

header-warehouse

Veiligheid  

In de breedste zin van het woord

zorg

Beveiliging

In de zorg. Altijd dichtbij

header-kluis

Beveiliging

Mobiele Surveillance, alarmopvolging, objectbeveiliging, opleidingen & meer

ontwerp-zonder-titel-28

Beveiliging

Collectieve beveiliging. Samen sta je sterker dan alleen

header-nix2

Evenementenveiligheid

Beveiliging, verkeersveiligheid, veiligheidsplannen & meer

Verkeersveiligheid
Verkeersveiligheid

Verkeersveiligheid

PSO gecertificeerd en specialist in opleidingen

gs-

Samen veilig

Wij staan voor u klaar

Nieuwe e-learningmodule voor BOC Opleidingscentrum

  • E-learningmodule
  • BOC Opleidingscentrum
  • Procademy
  • Vernieuwing

Afgelopen maandag zaten we in de schoolbanken voor een cursus over de nieuwe e-learningmodule waar we mee gaan werken bij BOC Opleidingscentrum. En we hadden geluk, omdat onze docent van Procademy onlangs vader is geworden werden we tijdens de cursus ook nog eens getrakteerd op beschuit met roze muisjes. Hoera! 

E-learning? BOC Opleidingscentrum werkt toch al met e-learning? Dat klopt! Binnenkort stappen we over naar een nieuwe e-learningmodule met nóg meer mogelijkheden. Kunstledematen om veilig op te kunnen oefenen, een vernieuwde website.. BOC Opleidingscentrum stond dit - en het afgelopen jaar - in het teken van vernieuwing. En ook nu gaan we hier gewoon mee door, met een vernieuwde e-learning. 

De e-learning van Procademy maakt het mogelijk om naast foto’s en video’s ook animaties, kleine quizjes en interactieve video’s toe te voegen. De mogelijkheden van deze module zijn eindeloos. De e-learning kunnen we voor elke gewenste cursus of opleiding geheel naar eigen hand inrichten en voor de kandidaten interactiever maken, waardoor leren nóg leuker en interessanter wordt. Met de nieuwe module kunnen we tevens berichten en leeruitnodigingen versturen, waardoor alles volgens één communicatiemiddel verloopt. Door middel van personalised learning kunnen we de e-learning specifiek per bedrijf, organisatie of groep cursisten aanpassen, waardoor er nóg meer maatwerk mogelijk is. Herkenbare situaties uit de praktijk en het gebruik van echte casussen zorgen ervoor dat de kandidaten de aandacht erbij houden en zich volledig inzetten tijdens de e-learning. 

De aankomende periode gaan we starten met het ontwikkelen van de e-learning voor beroepsverkeersregelaar en agressiebeheersing
Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van onze e-learnings? Neem dan contact met ons op voor meer informatie.

    

Bel voor een afspraak met: 0314 - 35 12 20