Mobiele Communicatie Unit
Mobiele Communicatie Unit

Globe Group

Samen veilig!

header-pand-1

Samen veilig

Wij staan voor u klaar!

header-beveiliging

Beveiliging

Mobiele surveillance, evenementen, zorg & meer

header-nix2

Evenementen

Beveiliging, verkeersveiligheid, veiligheidsplannen & meer

header-objectbeveiliging

Mobiele surveillance

Alarmopvolging, objectbeveiliging, collectieve beveiliging, opleidingen & meer

Verkeersveiligheid
Verkeersveiligheid

Verkeersveiligheid

Ook specialist in opleidingen

Nieuwe data bekend opleiding beroepsverkeersregelaar

  • Opleiding beroepsverkeersregelaar
  • In-company mogelijkheden
  • Vacature

Wie is toch die man of vrouw die u de weg wijst? De verkeersregelaar van Europe Traffic Support, en misschien bent dit binnenkort wel! In het nieuwe jaar starten we namelijk op dinsdag 25 februari en op maandag 23 maart weer met de opleiding voor beroepsverkeersregelaars. Lijkt dit u wat? Bekijk dan onze vacature.

Meld mij aan voor deze opleiding

Opleiding beroepsverkeersregelaar

Via de Globe Academy is het in sommige gevallen mogelijk om een gratis opleiding te volgen, maar een betaalde opleiding hoort altijd tot de mogelijkheden. Tijdens deze opleiding wordt u in slechts twee dagen opgeleid tot beroepsverkeersregelaar. Tijdens de opleiding leert u zowel de theorie als de praktijk van het beroep. U oefent in de praktijk met echte verkeerssituaties. Wanneer u de theorie kent en u in de praktijk alles onder de knie heeft dan bent u klaar voor de examens. De examens vinden plaats op de tweede dag van de opleiding. 

Op de tweede dag van de opleiding wordt alles voor de laatste keer nog een keer herhaald en is het 's middags tijd voor de examens. Een druk kruispunt in Doetinchem of Arnhem wordt dan afgesloten, en het is aan u de taak om het verkeer dan te regelen. En natuurlijk gaat dit u lukken, omdat we er samen naartoe hebben gewerkt. Nadat u geslaagd bent voor je examen, ontvangt u een diploma. Dit diploma dient binnen een half jaar te worden omgezet in een aanstellingspas. Een diploma.. en nu? Ons doel is dat bij tevredenheid onze leerlingen na het behalen van hun diploma kunnen doorstromen naar een baan bij Europe Traffic Support. 

Opleiding beroepsverkeersregelaar bij u op locatie

Het is natuurlijk mogelijk om de opleiding bij ons op locatie te doen, maar wist u dat we ook in-company opleidingen aanbieden? Wij kunnen deze opleiding ook bij u op locatie aanbieden, al vanaf vier kandidaten. Wanneer de opleiding bij u op locatie wordt aangeboden, gaan wij op zoek naar een goedgekeurd kruispunt die de juiste moeilijkheidsgraad heeft om het examen succesvol te kunnen afronden. Wilt u meer weten over de in-company opleiding tot beroepsverkeersregelaar? Neem dan contact met ons op. Wij vertellen u er graag meer over! 

Aanmelden opleiding beroepsverkeersregelaar

Aanmelden voor deze opleiding kan door contact op te nemen met Mirjam Roozegaarde op telefoonnummer 0314 - 35 12 25 of door u aan te melden via ons aanmeldformulier. Wij nemen dan z.s.m. contact met u op om de mogelijkheden te bespreken en eventueel een kennismakingsgesprek in te plannen. Neem ook bij vragen gerust contact met ons op. 

Neem contact met ons op

Meld mij aan voor deze opleiding

Bekijk hier de volledige vacature

Bel voor een afspraak met: 0314 - 35 12 20