Welkom
Welkom
bij Globe Group

Welkom

Bij Globe Group

header-warehouse

Veiligheid  

In de breedste zin van het woord

zorg

Beveiliging

In de zorg. Altijd dichtbij

header-kluis

Beveiliging

Mobiele Surveillance, alarmopvolging, objectbeveiliging, opleidingen & meer

ontwerp-zonder-titel-28

Beveiliging

Collectieve beveiliging. Samen sta je sterker dan alleen

header-nix2

Evenementenveiligheid

Beveiliging, verkeersveiligheid, veiligheidsplannen & meer

Verkeersveiligheid
Verkeersveiligheid

Verkeersveiligheid

PSO gecertificeerd en specialist in opleidingen

gs-

Samen veilig

Wij staan voor u klaar

Maak kennis met Camiel: planner bij Globe Group

  • Nieuwsbericht
  • Even voorstellen
  • Camiel Frensen
  • Planner bij Globe Group

Een tijdje terug waren we druk bezig met onze zoektocht naar een nieuwe planner, iemand die Fons kon ondersteunen bij de complexe puzzel die de planning heet. Deze zoektocht is gelukkig ten einde, want wij hebben een nieuwe collega gevonden: Camiel! Vandaag stelt Camiel zich aan u voor.

"Hallo allemaal,

Mijn naam is Camiel Frensen, ik ben 22 jaar oud en woonachtig in Braamt. Na 5 jaar gewerkt te hebben voor een franchiseorganisatie in de foodsector ben ik sinds kort werkzaam voor Globe Group. Bij Globe Group ben ik in de functie getreden van planner. Eerder ben ik o.a. werkzaam geweest als vestigingsmanager en later ook als operationeel manager van meerdere vestigingen van deze franchiseorganisatie. In deze functie was ik verantwoordelijk voor de operatie in alle vestigingen. Hierbij kwam een heel groot deel planning kijken. De ervaring die ik heb opgedaan gedurende deze 5 jaar neem ik graag mee in de werkzaamheden binnen Globe Group. 

Van te voren had ik nooit gedacht dat ik binnen deze sector werkzaam zou zijn. Ook de vrijheid die ik voorheen had om te gaan en staan waar ik zelf wilde is nu veranderd naar een ‘standaard’ 9 tot 5 baan. Hier ben ik gelukkig niet rouwig om. Vanaf het eerste contact met Globe voelde het goed. Hierbij sprak mij het erg aan dat het goed te zien is dat Globe een familiebedrijf is. Korte lijntjes tussen collega’s op kantoor, de collega’s buiten het kantoor en de opdrachtgevers zijn erg fijn.

Momenteel ben ik zo’n 3 weken werkzaam en het bevalt mij erg goed. Een aantal van jullie heb ik al gezien en gesproken. Ik ben erg nieuwsgierig naar jullie allemaal. Hopelijk zien en spreken wij elkaar snel!

Met vriendelijke groet,
Camiel Frensen" 


Welkom in het team, Camiel! We wensen je veel plezier en succes in je nieuwe functie binnen ons familiebedrijf. Ben jij ook zo nieuwsgierig naar Camiel en wil je graag kennis met hem maken? Klik dan op onderstaande button om contact met hem op te nemen.

Stuur een e-mail naar Camiel

Bel voor een afspraak met: 0314 - 35 12 20