Mobiele Communicatie Unit
Mobiele Communicatie Unit

Globe Group

Samen veilig!

slider-home-team-4-binnen

Samen veilig

Wij staan voor u klaar!

header-beveiliging

Beveiliging

Mobiele surveillance, evenementen, zorg & meer

header-nix2

Evenementen

Beveiliging, verkeersveiligheid, veiligheidsplannen & meer

header-objectbeveiliging

Mobiele surveillance

Alarmopvolging, objectbeveiliging, collectieve beveiliging, opleidingen & meer

Verkeersveiligheid
Verkeersveiligheid

Verkeersveiligheid

Ook specialist in opleidingen

Kwaliteit in verkeersveiligheid door de verkeersregelaars van ETS

  • Inzetten van verkeersregelaars
  • Open dagen. wegwerkzaamheden en evenementen
  • ETS

De afgelopen periode hebben onze verkeersregelaars op veel open dagen het verkeer mogen begeleiden bij verschillende scholen in Doetinchen. Een open dag betekent vaak een complete verkeerschaos: er vindt in een korte tijd een enorme toestroom van bezoekers plaats terwijl er vaak maar beperkte parkeermogelijkheden zijn. Hoe gaat u hier als organisator mee om? De verkeersregelaars van Europe Traffic Support nemen u graag deze zorg uit handen. Door hun ervaring weten zij als geen ander hoe zij in dit soort situaties moeten handelen. Ze staan stevig in hun schoenen en zorgen ervoor dat uw evenement gestructureerd en natuurlijk veilig verloopt. 

Meer weten? Neem direct contact met ons op 

Kwaliteit in verkeersveiligheid maar dan met een beetje extra

In januari hebben onze verkeersregelaars bijvoorbeeld op de weg gestaan tijdens de opening van het nieuwe Zone College en de open dagen- en avonden van deze school in Doetinchem. Deze school is kortgeleden nieuw gebouwd, en dit zorgde voor een enorme mensenmassa aan bezoekers. Hier draaien onze verkeersregelaars hun hand echter niet voor om. Zij blijven rustig in dit soort situaties en letten niet alleen op de verkeersveiligheid, maar zorgen ook voor dat beetje extra. Bezoekers worden vriendelijk welkom geheten en gewezen op de plaatsen waar zij het beste kunnen parkeren. Verkeersopstoppingen worden voorkomen. Ook wensen onze verkeersregelaars de bezoekers een fijne tijd toe. Dit stukje persoonlijk contact vinden wij bij Globe Group erg belangrijk en dit geven we onze verkeersregelaars daarom ook tijdens de opleiding mee. 


Het verkeer tot in de puntjes geregeld dankzij de verkeersregelaar van Europe Traffic Support

Kwaliteit in verkeersveiligheid maar dan met een beetje extra. Dát is Europe Traffic Support. Wij zijn gespecialiseerd in de inzet van landelijk bevoegde verkeersregelaars met de juiste papieren. Onze verkeersregelaars leiden we bij ETS zelf op. Ze hebben de juiste kennis en de jaarlijkse terugkomdagen zorgen ervoor dat deze kennis up-to-date is én blijft. 

Breed inzetbaar

Niet alleen bij open dagen komt u onze verkeersregelaars op de weg tegen. Ook bij wegafzettingen, wegwerkzaamheden, bouwwerkzaamheden, calamiteiten en evenementen staan onze verkeersregelaars voor u klaar. Het werkt simpel: u legt de aanvraag bij ons neer en wij doen de rest. Makkelijker kunnen wij het niet voor u maken. De afgelopen tijd hebben onze verkeersregelaars het verkeer mogen regelen voor o.a. de VIV open dagen, diploma uitreikingen bij diverse scholen in het voortgezet onderwijs, gala's, schoolfeesten, feestelijke openingen, het jubileumfeest bij Dozon en de businessavond bij de Steck. En zo kunnen wij nog wel meer feesten of evenementen toevoegen aan dit rijtje. 

Verwacht u in de toekomst zelf een grote verkeerstoestroom bij uw bedrijf of organisatie en kunt u hier wel hulp bij gebruiken? Denk dan aan onze mannen en vrouwen van ETS in het geel om u hierbij te helpen. Neem vrijblijvend contact met ons op en dan kijken we samen wat we voor elkaar kunnen betekenen om uw gasten in alle rust, en met een goed humeur, op de juiste plek te krijgen. 

Neem direct contact met ons op 

Bel voor een afspraak met: 0314 - 35 12 20