Welkom
Welkom
bij Globe Group

Welkom

Bij Globe Group

header-warehouse

Veiligheid  

In de breedste zin van het woord

zorg

Beveiliging

In de zorg. Altijd dichtbij

header-kluis

Beveiliging

Mobiele Surveillance, alarmopvolging, objectbeveiliging, opleidingen & meer

ontwerp-zonder-titel-28

Beveiliging

Collectieve beveiliging. Samen sta je sterker dan alleen

header-nix2

Evenementenveiligheid

Beveiliging, verkeersveiligheid, veiligheidsplannen & meer

Verkeersveiligheid
Verkeersveiligheid

Verkeersveiligheid

PSO gecertificeerd en specialist in opleidingen

gs-

Samen veilig

Wij staan voor u klaar

Kerstboom eruit - beloningsboom erin!

Het is begin januari 2019. Terwijl ik de kale kerstboom naar buiten heb gesjouwd, de laatste dennennaalden van de grond heb geveegd en lekker een week vakantie heb gehad, realiseer ik me dat ik binnenkort alweer met een nieuwe boom aan de slag mag - de beloningsboom. Als praktijkopleider & coördinator buitendienst ga ik voor Globe Group namelijk bezig met de voorbereidingen van de kennismakings- en terugkomdag voor verkeersregelaars en daar hoort ook de beloningsboom bij.

Die kennismakings- en terugkomdag vindt in februari en/of maart plaats (de datum wordt z.s.m. bekend gemaakt!) en is een mooi moment om gezamenlijk, opgeladen en fris, het jaar af te trappen. Wat doen we op zo’n dag? Zowel nieuwe als in dienst zijnde verkeersregelaars komen als team bij elkaar. We toetsen de basiskennis en de verkeersregelaars laten zien wat ze waard zijn aan de hand van praktijksituaties. Ook delen we nieuwe, actuele informatie en bespreken we de kwaliteitspunten voor dit jaar.

Maar dat is niet alles! Onze verkeersregelaars kunnen cadeautjes uitzoeken! Bij Globe Group hanteren wij aanvullende secundaire arbeidsvoorwaarden in de vorm van de beloningsboom. Elk gewerkt uur wordt omgezet in punten die ingewisseld worden voor een training, scholing naar keuze, waardebonnen, maglites, werkkleding en jaarlijks wisselende acties. Het is dus een puntensysteem naast en bovenop het salaris welke 5% boven het cao ligt. Waarom is zo’n dag belangrijk? Onze verkeersregelaars zijn voornamelijk aan het werk op locatie, buiten, op straat. Deze dag gaan we gezamenlijk aan de slag en geven we richting aan het nieuwe jaar zodat alle neuzen, maar met name ook armen, dezelfde kant opstaan.

We hopen dat we 2019 net zo voortvarend mogen starten zoals we 2018 hebben afgesloten. Daarbij hoop ik alle uitvoerders en projectleiders te mogen begroeten om zo het jaar, en zeker het verkeer, weer in goede banen te kunnen begeleiden.

Raymond Zaalmink

Bel voor een afspraak met: 0314 - 35 12 20